נו אז מה לעשות

נו אז מה לעשות

תראו בחיים לא הייתה לי אהבה ולא תהיי מספיק עם הבילבולי ביצים האלה היא תגיע זה יקח זמן אני לא מחפש חתונה אני מחפש חברה אז יש בעיה או שבי או במין השני (יותר מדיי דרישות) נו אז מה לעשות נגמר לי כבר הכסף מהנערות לווי אוקיי אז אהבה אין מה עם פרנסה אולי צריך לתקוע למישהו שמה כדור בראש בממשלה שלנו על מנת שהממשלה תצא מהאטימות שלה אין עבודה אז מה עושים מסתכלים על הקירות אוקיי אז מה נעשה נמשיך במצב או שנשתוק לא נראה לי ותחשבו על זה

קנגורית

New member
בחור...../images/Emo9.gif

לגבי אהבה אני חולקת עליך אבל לגבי מצב העבודה ומצב המדינה הצדק עימך אי אפשר לדעת לאן נגיע מכאן זה הכי נמוך שאני מכירה נקווה שהדרך מכאן היא רק למעלה

*rinat*

New member
../images/Emo13.gif אני ממליצה לך להקשיב לשיר של...

דויד ברוזה - בוכה אל הקירות בידיוק השמיעו אותו בטלוויזיה והזכרת את המשפט אז נכון בקשר למצב אין מה לעשות מצב על הפנים אבל כמו כל השאר בקשר לאהבה אני גם חולקת על כך.. תיראה זה יבוא בזמן בכי לא צפוי
תדאל את גיא.. הוא יודע

Dark Muse

New member
לא נורא בן אדם

אני כבר הגעתי למצב שזה לא ממש איכפת לי יש אנשים שמבינים את זה מכיתה ב יש אנשים שמבינים את זה ברגע זה ויש אנשים שאולי לא יבינו לעולם אהבה זה כמו אוצר אם אתה לא מוצא אתה תהיה מאוד מאוכזב ושאתה סוף סוף תמצא אתה תהיה מאוד מאושר ויכול להיות שתמצא אבל בסופו של דבר זה יהיה גוש של חרא ואז תצטרך לחפש מההתחלה המצאתי את זה עכשיו תמיד אמרתי שאני חכם

למעלה