נו אז מה יהיה?

נו אז מה יהיה?

היו היום שוב פיגועים. צהל מפציץ הערב שוב מתקנים ריקים. עוד יומיים יהיו שוב פיגועים וחוזר חלילה. הם לא מבינים שיום אחד זה ימאס עלינו ונלך על עליהום באמת רציני ויהיו הרבה קורבנות. לכל העולם נמאס מפעולות הרצח שלהם. ערפת עשה צרות לברק והיום הוא עומד מול שרון. יום אחד הוא יהיה צריך לעמוד אולי מול ביבי עם ממשלת ימין יציבה מאוד. אז הם יראו רק שמים אדומים. אין להם טיפת שכל לכל החמס והמנוולים האחרים? כשאלוהים חילק את השכל לבני האדם הם לא היו אפילו בסוף התור כדי לקבל פירורים? לא ברור להם כי הדרך שלהם מובילה אותם לאבדון. ראיתם בטלויזיה איך נראית אפגניסטן אחרי 20 שנות מלחמה? - הכל הריסות. ככה תראה פלסטין המסכנה כאשר תוקם. אז אולי תקבלו קצת שכל בצד הפלסטינאי ותנסו להגיע להסדר בדרכי שלום לפני שבאמת יהיה מאוחר.

אמריקוס

New member
גם אני חושב שהם מביאים לחורבן עצמי

אם היה להם קצת שכר היו מציקים לנו אבל במידה סבירה ודואגים לא להגדיש את הסאה. אבל כאמור מי ששולט בהם זה חבורה של מרצחים פרימיטיביים. חבל שהם לא הבינו עדיןן כי לא יצליחו לעולם לסלקנו מהאזור וכי יצטרכו לחיות איתנו לאורך שנים. אז שיחליטו - לחיות בשלום ובשלווה או במלחמות בלתי פוסקות.

ariegur

New member
אלה בדיוק התגובות שאותם רוצחים

רוצים לקבל מאיתנו. אני חושש שלאף אחד אין פיתרון למצב כל עוד ערפאת הוא ראש הרשות. ערפאת הוא המכשול - ולא חוסר תגובה מצידנו. אריה

הבעיה שלי זה חוסר התבונה

מהצד הפלסטינאי. הם חשבו שאם יציקו לנו ישיגו משהו. אמנם הם גורמים לנו לקורבנות אבל לא משיגים דבר. במקום שנרוץ אליהם (כמו שברק עשה) ונציע להם עוד ועוד דברים היום יש ממשלה קשוחה שאיננה מוכנה לתת להם דבר והמצב שלהם רק נהיה קשה יותר. אז כמו שכבר אמרתי שיקבלו קצת שכל וינסו להגיע להסדר לפני שגם אופציה זו תתרחק מהם.

ariegur

New member
אין להם הנהגה

כשקמה מדינת ישראל, הדבר הראשון שבן גוריון עשה זה לפרק את כל הזרועות הצבאיות ולהקים את צה"ל. בגין, שהיה מנהיג גאה של האצ"ל ויתר על כבודו ולמען הקמת המדינה הלך לאופוזיציה. לפלשתינאים אין מנהיגים בשיעורי קומה כאלה. אריה

דבר דעה

New member
אלא פירפורי גסיסה/תבוסה.

זה די ברור להם שאנו כבר לא נעלם, אבל קשה להם לעכל את זה. דורות שלמים התחנכו על שלילת הזכות שלנו להתקיים. וכשננעלים חזק על משהו, לא מתפשרים, ונדחקים עד הקצה, ובסוף הכול נופל, נשאר רק הטרוף. השאלה מה ישאר אחר כך, מהם ומאיתנו. נ.ב. זה לא שהפלסטינאים גוססים, זה רק הרעיון הלא לגיטימי ששולל את קיומנו, שגוסס.

lir42

New member
ביבי יציב מאד? בגלל זה הוא נפל

בבחירות מה קורה לך?

ביבי לא היה יציב

אבל ככל שנמשכים הפיגועים הציבור זז ימינה. אנשים שהיו בעבר מאוד שמאלניים היום הם מאוד ימניים - כבר לא מאמינים שניתן לעשות שלום עם הפלסטינאים. סקרים מראים כי המערך ומרץ יקבלו היום שיעור קטן ממה שקיבלו בעבר. לכן אם הפיגועים ימשכו אז תיתכן אפשרות (שאני מאוד לא אוהב אותה) שביבי יעלה עם תמיכה של רוב הכנסת. לפיכך טענתי כי המשך הפיגועים מבחינת הפלסטינאים היא תקיעת כדור בראש.

למעלה