נו........אז מה אתם אומרים על..

נו........אז מה אתם אומרים על..

ציפי? המתולתלת הראשונה שעלתה ל-150 ששרה "אטמה"...? זוכרים שהכנתי אתכם אליה.... היא מוכשרת בטירוף הכי טובה שם לא?

ציפי לא רעה בכלל. מתוקה, אבל.....

סשה היא גוש קרח. הבחורה עומדת כמו אבן. לא זזה, לא הבעות פנים. כלום. מממממה זה הדבר הזה? שתיפתח קצת...

בר 2

New member
ציפי מדהימה יש לה סיכוי וחכו

שתראו אותה רוקדת!!!!!!!!!!!!!

StoneD

New member
איך ריקוד בדיוק

רלוונטי לתחרות הזאת? לא שזה חיסרון, אבל זו תחרות שירה. לא הודיעו לי שזה הפך גם לתחרות ריקוד. וכדי שלא תחשבי שאני אומרת את זה מתוך זדוניות, אני אישית חושבת שציפי ממש ממש טובה, עם אחלה קול, ונדמה לי שהיא עולה לעשירייה ממה שקלטתי פה ושם.. (כולה השערה לא להתקיף) מי שגם הייתי רוצה לראות בעשירייה וקרוב לוודאי תהיה שם זו ס-ש-ה. תזכרו את השם..חכו חכו

ל"סטון"

ציפי כבר עלתה לעשירייה... גם סשה טובה אבל היא עצורה מדי....קצת סגורה... אבל סביר לוודאי שהיא תפתח בהמשך התוכנית ותצמח... מישהו מכיר אותה אישית?

StoneD

New member
ב'מת???

א. איך זה שכבר אמרו מי עלה לעשירייה? או שאת מכירה אותה אישית והיא סיפרה לך? ב. אם את יודעת מי עלה לעשירייה, תוכלי לספר לנו מי ממי שראינו בטלוויזיה עלה לעשירייה? ג. זה לא סטון, זה סטונד. את יכולה לקרוא לי מסטולה. או יאנה. מה שתבחרי =]

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאיך עשרייה../images/Emo35.gifזה לא 16../images/Emo35.gif

ו..הבחירות הם בשידור חי...אז לא יכול להיות בחרו כבר.

StoneD

New member
חח עכשיו שאני נזכרת בזה, זה לא אמור

להיות 20?!? עשר בנות ועשר בנים, לא? למה 16? ג'יז המספרים האלה מבלבלים לי ת'שכל

BravE NeW BoY

New member
אני כמעט בטוח שזה 16...

בואי נראה... נינט שירי שי ינעם כברה מורן מעין לירז גיא שי בוריס מאיה בן טל התאומים אסתי.. כן..זה 16..

perrinat

New member
השנה יהיו 26 מתמודדים../images/Emo103.gif

וכל תוכנית ברבע הגמר יתמודדו 3 אנשים.

StoneD

New member
טוב..

אבל אמרת כזה:"חכו שתראו אותה רוקדת" כאילו זה יגרום לנו להצביע לה עוד יותר.. יש כאלה שכן, אבל פשוט לא חושבת שזה ממש משנה בתחרות הזאת (או לפחות לא אמור לשנות). שלא תביני לא נכון, אני לא מתקיפה או משו, רק אמרתי שזה לא ממש משנה. עזבי, הכל נשכח.. מה את אומרת על מתמודדים אחרים? חוץ מציפי מי עוד מצא חן בעינייך?

בר 2

New member
חפיף..

נראה לי שציפי וסשה הכי טובות..גם חנה בסדר.. הדוגמנית ההיא הצחיקה אותי..חשבה שתעלה בגלל היופי שלה.. סשה היתה באמת קצת עצורה..ציפי יותר משוחררת.. אני חושבת שלציפי יש סיכוי יותר גבוה..

בר 2

New member
אה גם זאת שריקי גל

אמרה לה לשיר בעיברית ..קוראים לה נראה לי כוכי או יוכי.. היא שרה הרבה יותר יפה בעיברית מאשר אנגלית..

perrinat

New member
עדיין לא ראינו את כולם../images/Emo103.gif

חכו בסבלנות, עוד שבועיים נדע מי הם המועמדים הסופיים

למעלה