נו, אז כמה אתם שווים?

נו, אז כמה אתם שווים?

נכון שנורא הטרידה אותכם השאלה כמה היו משלמים עליכם? יופי. אז במקרה מצאתי את האתר הזה (טוב אז לא במקרה, תודה לאמיר) שמגלה לכם בדיוק בכמה הייתם יכולים למכור את עצמכם. רוצים לדעת? אז לכו, תענו על כמה שאלות ותדעו כמה כסף (אם בכלל
) אתם שווים. כמובן לא לשכוח לפרסם תוצאות, כדי שנדע כמה צריך לחסוך

לעוגי עוגי אין מספיק ../images/Emo130.gif

לקנות את עצמו. לעוגי יצא: You are worth exactly: $1,335,000.00. אז זה טוב?
..
עוגי עוגי מחפש תומך...

dizzy dan

New member
למישהו יש בסביבות 200,000$?

אני צריך הלוואה קטנה בשביל להיות בממוצע... אני רק $1,652,038.00...

9סנורקה9

New member
ועוד מישהי ששווה פחות ממך:

$1,541,240.00. בטח בגלל ההשכלה התיכונית..... קונה, מישהו?

campari

New member
קמפארי תמיד היה יקר, והנה הראיה:

You are worth exactly: $1,988,030.00.

pOtatO head

New member
כפארה על עצמי....

מסתבר שהנרקיסיזם שלי לא לשווא...אני שווא לא פחות מ: 1,899,788.00 מה שאומר שאני אמנם "זול" יותר מקמפארי אבלללל יקר מהממוצע...למרות שאני מתעקש שאני שווה יותר!!! סעמק...זה בטח עיניין הקרחת התורשתית במשפחה שהוריד לי פאק פאק ושוב-פאק!! יום טוב וחג שמח, פוטטו האד

Yaniv-DC

New member
תגידו....

אתם חושבים שג´וש הארטנט יכול להרשות לעצמו $2,095,358.00 כדי לקנות אותי? אני מוכן לעשות לו הנחה...

ביג דיל

New member
אה.....

יצא לי 1,626,000, וזה עוד בזמן שאני גוסס. אם הייתי בריא אני בטוח שהייתי שווה הרבה יותר. לפחות 30 דולר יותר...

אם תמכור את גופתך למדע

תוכל להשיג הרבה יותר $$$ אז מה קורה - עדיין על ערש דווי? איך תשיר "מה נשתנה" בסדר אם תמשיך ככה?

MARMELAD

New member
אני באופן עקרוני

לא מוכן למלא את השאלון הזה כל השאלות שם אמריקאיות! מה זה? אני רוצה מבחן כזה בעברית ואז נדבר.

dodobird

New member
אבל...אבל...../images/Emo4.gif

איך אתם יודעים להסתדר עם כל השאלות שקשורות למושגים אמריקאיים? אין לי מושג, למשל, מה מידת הנעליים שלי. או מה המקבילה האמריקאית לציון פסיכומטרי שלי (SAT?) מה יהיה? אני לעולם לא אדע כמה אני שווה

Yaniv-DC

New member
אז ככה

לגבי הSAT, תכפיל את ציון הפסיכומטרי שלך בשניים. בפסיכו´ המינימום זה 200 והמקסימום זה 800, ב-SAT זה 400-1600. לגבי מידת נעליים, תוכל לבדוק את המידה שלך כאן.

Kingomri

New member
לפי דעתי זה הפוך!!!!

ציון נמוך שווה יותר מציון גבוה. לא כי זה לא ייתכן שאני מציין בפניהם עובדות מחפירות כמו חיבה מוגזמת לטלוויזיה וצריכת אלכוהול, שומדבר טוב מעל הממוצע והמון מחלות משפחתיות ומקבל את התוצאה: 2,047,230.00 $ בקיצור, לפי דעתי מי שמקבל ציון גבוה כזה הוא אפס... לא יכול להיות אחרת!

yoavon1

New member
המממ... מסתבר שלמרות הכל, אני שווה

די הרבה... 1,877,343.00 וזה בלי מידת נעלים נכונה (כי אין לי...) הממממ.... מישהו רוצה?
יואבון

למעלה