נו אז דעתם על הגשם??

tofit

New member
הרי לך../images/Emo104.gif

אני, יוזר tofit, בעלת ססמא ********* מתחייבת בזאת, להשאר נאמנה לפורום 80, בכל מקום אשר בו תדרך כף רגלי נא להדפיס ולהעביר לכל הממונים

alpha80

New member
עם ישראל ובראשו פורום שנות ה 80

מצדיע לך על נאמנותך.
ומכתירים אותך בזה כשגרירה של פורום 80 בצרפת

alpha80

New member
../images/Emo23.gif אגב ..........

אני מקווה לראות את ההופעה לראשונה בחיי היום או מחר..... גלידה קרמיסימו לצידי....(אין אייקון של גלידה פה?!) כוס קפה אגוזים....
פול ווליום בטלויזיה....
איזה כייף לי.... מישהו מצטרף?

YUVAL G

New member
ה-הופעה דפש...

הייתי בשתי הופעות של דפש מדהים.............

turrican

New member
אז אולי תרחיב ותספר איך היה

אתה לא יודע כמה מעריצי דפש מוד יש בפורום . אני בטוח שהם ישמחו לדעת איך היה..

alpha80

New member
רק עכשיו שמתי לב למשהו מעניין

ההודעה המקורית היא "אז דעתם על הגשם", כולם הגיבו בלי להבין את משמעות השאלה בעברית (אלכס? מה שתית היום?..) ומה הקשר בין הגשם לבין דפשמוד... הממממ.... כלומר - השירשורים פה מתחילים בגשם ומסתיימים בשמש (איפה הוא אגב היום? שמש 27?) וזה כל מה שהיה לי להגיד. שלום.

שמש27

New member
קוקו-א-הא ! מישהו קרא בשמי ?

בוא אני אסביר לך. טוריקן התחיל שירשור שגוי. אתה הערת לו. הכל בסדר. אם לא היתה באה אישה - השירשור כבר לא היה קיים. אבל, מרגע שהגיעה טופיט - כולם יישרו את הקמטים, ניגבו את הזיעה - והתחילו לדבר יפה. כמו בחיים. ככה הגענו עד הלום. ומה הקשר בין גשם לדפש ? קודם כל, אין כמו לשמוע דפש בגשם. גם בשמש האמת. גם בסתיו. תמיד בעצם. ושנית, כשתראה את ההופעה שחרשתי עליה הלוך ושוב, אתה תראה שיר אחד, מקסים, שנופל עליך גשם מלמעלה, ואתה ממש יכול להרגיש את הטיפות - אפילו אם אתה על הספה... לא אקלקל לך את ההפתעה. יום טוב.

alpha80

New member
אני יודע.......

WAITING FOR THE NIGHT... הייתי בהופעה והרגשתי את הגשם... את הדמעות מההתרגשות....

alpha80

New member
לא, לא נסחפתי

אם היית רואה אותי בהופעה, התרגשתי כמו ילדה בת 17 שפוגשת בווסטלייף.

turrican

New member
פששש!!

אם אתה אומר אז אני מאמין לך. תגיד מה עם המאמר של הגדולים מכולם?

למעלה