נו??? אז איך היה???

וזה באמת הזמן להחזיר עטרה ליושנה

ולחדש את מסורת 'הראש הגדול'
יאללה, מי רוצה מחשב הרוס?

dana2909

New member
נו??? אז איך היה???

זהו! תם ונשלם. קארי בחרה בביג, מירנדה רוחצת את אמא של בעלה עד סוף ימיה, שארלוט מסתובבת עם 4 אנג'ים קטנים וסמנתה מ***נת כרגיל... אז היה פרק חלש קצת, אז מה??? עצוב שנגמר.... מה נעשה עכשיו בימי שני?? תמיד אפשר להתחיל לראות את סקס והעיר מההתחלה...

m L m

New member
אני חייבת לציין

שבעונות הראשונות של סקס והעיר הגדולה ראיתי כמעט באדיקות אבל את 2 העונות האחרונות כל הזמן שכחתי לראות. הפרק היה סתמי במקצת אבל כל הכבוד להם שלא יצאו מגדרם בשביל פרק סיום. אנחנו פשוט רגילים שפרק סיום זה זיקוקים והפתעות ופה היה פשוט סיפור שהראה לנו את ההתקדמות האדירה של הדמויות ואת הקשר שלהם. ולדעתי יש שם גם טיפה הטפה לרווקות שמעריצות את הסידרה, אני הרגשתי כאילו הם אומרים "תראו, גם אנחנו היינו ככה אבל בסופו של דבר גם אנחנו התמסדנו אפילו סמנתה." אוקצור, פרק נחמד ביותר. אההה, ואני יותר מודאגת מזה שחברים נגמרת

arivederci

New member
ככה עושים? ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שום רמז שמדובר בספוילר
לטובת אלה שהקליטו ויראו מאוחר יותר
נו מילא, זה היה די צפוי בסה"כ. ועכשיו אני מחכה לשידורים החוזרים, לראות את 3 העונות הראשונות שפיספסתי.

נו, אז מה אתן אומרות ?

איך זה שהסדרה הזו מעניינת בעיקר בנות ? האם זה בגלל שהגברים מוצגים שם באור לא ממש מחמיא ? האם אתן מרגישות שהסדרה הזו אכן מייצגת נכונה את נקודת המבט הנשית ? (כלומר - 90% מהזמן אני חושבת על בנים ו 10% מהזמן על בגדים. או להפך). לדעתי- הסדרה הזו לא ממש מחמיאה לנשים וכל דמות "האישה החדשה" שהיא באה להציג מסתכמת בסופה של כל הסאגה הארוכה והמשעממת הזו בכך ש"הסוף הטוב" הוא שיש חתונה. כמה שמרני ומיושן.

אטיוד5

Active member
אפשר את סמנתה?

אני חושב שקבעתי שיא ישראלי חדש - הצלחתי לא-לראות אף פרק. אפילו לא אחד!

או! תודה shellyland,

באמת יש על מי לסמוך (שיאציל סמכויות) וגם שלום לכולם - פשוט חיפשתי מישהו לדבר איתו על הנושא שעל הפרק (תרתי משמע) אני מאוד אהבתי את הסיום. כמו בקוסם מארץ עוץ, כל אחת מהדמויות מצאה את מה שהיא חיפשה. קארי מצאה את עצמה, בלי לחסוך בסימבוליקה של שרשראות למיניהן, (מעדיפה "קארי" שנקנתה עם חברות על יהלומים שנקנו על ידי הרוסי) מירנדה למדה לתת אהבה (בסצינה באמת באמת יפה). שרלוט מצאה משפחה. וסמנתה סוף סוף יצאה מגיל ההתבגרות. אני התרגשתי עד כדי לחלוחית קלה בעין.

למעלה