נו, אז איך היה

k a b o o k

New member
תפוז לא שלח לי ת'תוכן../images/Emo122.gif

איך היה במסיבת הסיום של גו'נגל, בהשתתפות מאיה
שלנו
*אני משער שמזמן חזרתם, ואתם כבר עם חוויות, סיכומים.. ואולי גם תמונות

yoooni

New member
ממליץ למאיה בהופעות הבאות

ללבוש משהו יותר יציב... כי כמעט קרתה לה פשלה עם הצמד

היה מעולה אבל קצר מדיי ..

היא שרה רק שיר אחד ..עלק הופעה של שעתיים .. אבל עדיין היה כיף .. והיא היתה יפיפיה וחמודה לאללה .. תפסתי עם דיקלה ואביב מקום מצויין - שורה ראשונה באמצע .. ואפילו הצלחתי להביא לה תציור ואת הדובי של אביב באמצע ההופעה .. והיא ממש שמחה ואמרה לי תודה .. יוו כמה אני אוהב אותה , הלוואי שהיא תתקשר אליי (כתבתי לה ת'מספר שלי ..) דיקוש סליחה שאני מעתיק מימך .. רגע אז מי עוד בא להופעה חוץ מימני דיקלה אביב ואסי ?

BravE NeW BoY

New member
זה היית אתה עם הדובייייי../images/Emo35.gif

יאאאאאא איך לא ראיתי אותך
ואת אביב

k a b o o k

New member
יאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עמית.. איזה יופי
הלוואי היא תתקשר
נו, ספרו חוויות..
ולמישהו יש תמונות

בטח יש לי תמונות ..

אבל אני צריך להקטין אותם ואז אני יעלה .. והרוב זה סירטונים אז נוכל לעשות איזה סבב אם אתם רוצים .. ואסי אני הייתי ממש ליד דיקלה .. נוו זה עם התלתלים .. חבל שהלכת רחוק היית בא אלינו ..

אביבוש7

New member
היה סבבבההה

מאיה היתה פצצה למרות שהיא שרה רק שיר אחד, אבל לא נורא בכל זאת היה שווה... וכייף. מאיה היתה מהממת כמו תמיד.. ניפגשתי שם עם דיקלה ועמית.. תפסנו מקום הכי טוב שאפשר..באמצע! כמובן שורה ראשונה.. כמו שעמית כתב, הצלחנו להביא לה דובי כזה חמודי ומכתב וציור שעמית צייר. והיא אפילו אמרה תודה.. ממש חמודה אני חולה עליהה
ביקצור ולענייןן היה ממש סבבההה ומי שלא בא ממש הפסיד! ועוד משו שיש לי להגיד, דיקלה אני חולה עלייך מושמוש..
עמית גם עלייך אתה כזה חמוד!

אויי התמונות והסירטונים

של עמית מדהימיםםםםםםםםםםם יש שם תמונה שהוא צילם כשמאיה חייכה אליי... וגם כשהיא לקחה את הפרחים שלי ואת הדובי שלו!!! משו מדהיםםם עמי תאתה חייב להראות להםם

למעלה