נו,אז איך היה לכם

seafox

New member
נו,אז איך היה לכם

בפסטיבל הזה? הייתי מת להיות שם אבל הצבא הזה....בעסה רצינית! ספרו חוויות ושטויות מהפסטיבל,תתפרעו! מת לשמוע

Sickman

New member
הממ...

הייתי שם שלישי רביעי... הטופ של הטופ בשבילי היה צ'רל ללויד... הרכב פשוט גאוני... קודם כל צ'רלס שנתן שתי הופעות מדהימות למרות שראו שכבר קשה לו מרוב זקנה.. אחריו גרי אלן המדהימה שלא ידעתי על קיומה קודם לכן אבל עכשיו אני בהחלט אחפש חומר שלה היא באמת הייתה משו מיוחד.... והבסיסט שהיה מטורף לגמרי חוץ מכמה קטעים שהוא היה טכני מידי לטעמי.. אבל.. עדיין טוב... והמתופף.. טוב אני משוחד.. אני מתופף.. אבל הוא היה פשוט מדהים... בהחלט אמן ששווה לעקוב אחריו... באד פלוס.. הרכב ביזארי מאוד... אבל.. מגניב בטירוף.. נתנו יופי של הופעה.. נהניתי מכל רגע תוך כדי שאני לא מבין מה הם מנסים לעשות.. אבל מה זה משנה? זה נשמע טוב.. ראסל גאן... אחלה גרוב... אחלה הופעה.. אחרי 20 דקות מיציתי והתחיל לכאוב לי הראש.. אגב אני התקשתי למצוא את שורשי הג'אז במוסיקה שלהם אבל לא משנה.. וגם האפקטים על החצוצרה והסקסופון היו מיותרים לגמרי לדעתי... פרקדו!!!! פעם שניה שאני רואה הופעה שלהם.. ושוב כל מה שיש לי להגיד זה פשוט.. מדהים! אין מילים.. זוג פרקשניסטים שפשוט מנגנים על כל דבר שאפשר להקיש עליו.. ונותנים שואו מדהים... יחד עם קטעים מדהימים שהם יצרו.. צ'רלי היידן וג'ון סקופילד.. הייתי רק בהופעה השניה שלהם.. אני מאוד נהניתי למרות ששמעתי שהרבה התאכזבו.. אבל אני חשבתי שהיה מצויין... במיוחד היידן.. חבל מאוד רק שהביה הופיעו באותו זמן והפריעו לסולואים של מיסטר היידן... הוא לא יכל לשמוע את עצמו מרוב מוסיקה אירית מעצבנת והוא היה צריך לעצור באמצע הסולו פעמיים או שלוש
הם היו צריכים להביא איתם מתופף ואז לא הייתה בעיה.. התאכזבתי מאוד מאבי לייבוביץ'.. היה דיי מעצבן... התשעיה של וולט וויסקופף... היה להם טרומבוניסט מדהים! וחצוצרן מגניב (שאגב.. מסתבר שניגנתי איתו בג'אם סשן כשהייתי בניו יורק למרבה ההפתעה...) וגם וולט עצמו היה מגניב... מתופף ופסנתרן מעצבנים לעומת זאת... כיתות אומן: סינדי בלאקמן.. בחורה מגניבה... מתופפת מוצלחת... מה שכן.. ג'אזיסטית.. היא לא... ואני לא מבין מה היא חיפשה בפסטיבל הזה.. והיה איזה מישו מעצבן (כנראה מתופף) ששאל אותה שאלות מעצבנות וניסה לרמוז שהיא לא יודעת לנגן בעדינות... והיא דיי קטלה אותו אז זה היה דיי מצחיק... וולט ווייסקופף.. הבנאדם משעמם!!!!!!! כמעט נרדמתי בכיתת אומן שלו... והוא פשוט דיבר על דברים מובנים מעליהם ולא מעניינים... מה שכן הוא סקסופוניסט מגניב מאוד.. הג'אם סשן בשלישי היה מעצבן.. זה איכשהו הפך למן מסיבת סלסה גדולה כזאת וזה לא מה שציפיתי לו.. לעומת זאת יום רביעי היה ג'אם מוצלח שבשעה האחרונה שלו ראסל גאן והחבר'ה שלו עלו ופשוט ניגנו ברצף במשך שעה בלי להפסיק לשניה.... ועלו איתם עוד כמה אנשים בדרך... אני סה"כ מעוד נהניתי מהפסטיבל...

seafox

New member
נחמד נחמד...

כ"כ הייתי מת להיות בפסטיבל לשמוע את היידן וסקופילד. הייתי בהופעה של סקופילד לפני 3 שנים נראה לי...הייתה אחלה הופעה דווקא חוץ מכמה קטעים שלא כ"כ אהבתי. ושילוב של רק גיטרה ובס ביחד זה דבר קשה לעשות.שנה שעברה אם אני לא טועה היה את אברוקומביל (אף פעם לא הצלחתי לבטא את השם שלו-כנראה גם לא בכתב) ועוד באסיסט (לא זוכר איזה) והשילוב היה לא ממש טוב כי כל אחד אלתר וביחד זה יצא משעמם מוות.

Sickman

New member
כן... מריסלב ויטוס ואברקרומבי

הם היו ממש ממש משעממים.... וחשבתי שגם השנה יהיה ככה... אבל.. לא.. היה מדהים אני מאוד מאוד נהניתי... אני ממליץ אבל לכולם לנסות להשיג חומר של Bad Plus הם אומנם מוזרים ולא קונבנציונליים בשום צורה.. אבל הם מגניבים מאוד..

nloval

New member
ג'אז בים האדום

הייתי שם כל הפסטיבל והיחידים שבאמת אכזבו אותי היו סקופילד את היידן כי היה נראה שהם לא לקחו את הפסטיבל ברצינות וסתם נפגשו יום לפני וג'מג'מו ואז החליטו על הקטעים...( שלא תטעו שניהם מאסטרים אבל הם לא היו כ"כ רציניים בהןפעה לדעתי עם כל הקטע של הקלאסית וזה .. אבל כשהוא לקח תחשמלית זה היה מדהים) וזילברשטיין טריו שלדעתי גם הם נגנים מעולים ללא ספק ומאוד "מופיעים" בכל חור בארץ, אבל מרוב התרגשות הם פשוט לא תיפקדו כטריו והבלאנס לא היה משהו כי הבאס היה ממש חלש. נו, ספרו חוויות!

dintsur

New member
מעט מידי ג'אז לטעמי

חוץ מוולט וויסקופף לא היו ממש הרכבים שמנגנים ג'אז לגמרי.. שמההרכב שלו ממש נהנתי, הוא, הטרומבוניסט והפסנתרן מצויינים. מההרכב של צ'רלס ללויד נהנתי אם כי ממנו לא ממש (שוב בגלל הגיל אולי..) הרגשתי שהוא מאד מתאמץ אבל אין לו רעיונות. הדואו של סקופילד-היידן היה מצויין בפעם הראשונה, בהופעה השניה היה את הביה שהפריע, כמו שאמרו. סינדי בלקמן, פשוט לא נהנתי, לא נכנס לפרטים. למרות שמהסדנת אומן שלה דווקא כן, האמריקאית הטיפשה הזו שם וזה שאמר "ניסית פעם לנגן בשקט?" הפכו את הסדנה למצחיקה בטירוף. אגב, שתי הסדנאות אומן הראשונות היו ברמה נמוכה, ציפיתי ליותר, אם כי וולט ניגן מצויין.. ראסל גאן, הרכב מצויין, גם אני חושב שיותר מקטע אחד עם העמעם הזה, מיותר. באד פלוס היו מויינים איזה הרכב, למרות שלא התלהבתי אישית מכל אחד מהם, הם נשמעים פשוט מעולה ביחד. אבי לייבוביץ', למרות שלא ראיתי את ההופעה שלו בפסטיבל, ראיתי את הההרכב בהופעה מדהימה בשוני, הבנתי מחברים שבפסטיבל הם לא היו משהו.. טבת סלע, שמעתי אותו מנגן פעם אחת בעבר, וציפיתי ליותר, הוא מנגן נחמד, לא יותר מזה. ההרכב נשמע רע. רציתי לראות את הטריו של יותם זילברשטיין, אבל הם הופיעו רק ביום האחרון בו לא הייתי. נהנתי הרבה יותר בשנה שעברה, בעיקר כי העומס והאירגון הגרוע היו אפילו יותר גרועים מבשנה שעברה. אבל תמיד כיף לבוא לאילת לאווירה..

../images/Emo142.gif דעתי:

סינדי בלקמן- לא ממש נהניתי, לא אהבתי את הגישה שלה לנגינה בתופים (טוגו דוגו דוגו דוגו..חחח), וחשבתי שהיא ניגנה בחוסר רגישות מסוים. אולי היה כדאי לשנות למופע את השם ואז היא היתה קצת מוותרת על הצורך שלה בשואו אוף. מאוד אהבתי את הדברים שהיא אמרה בכתת אמן, ואכן, היו אנשים משעשעים שקצת הפיחו רוח חיים :) וולט וייסקופף... אני חושבת שהוא סקסופוניסט ענק, אבל העיבודים היו קצת בנאליים לטעמי.. ההרכב נשמע מצוין אבל... שאר הנגנים היו פחות טובים ממנו בעיניי.. ראסל גאן- ההרכב היה מ ע ו ל ה, ובייחוד הכוסית על הווייב
פרקדו- פשוט הופעה מדהימה!!!!!! דרש ריכוז מסוים בשביל להתיחס למה שקרה שם, אבל זה היה פשוט עילוי בעיניי.. באד פלוס- הייתי בהופעה השניה.. היא התחילה די חלשה לטעמי, לא הצלחתי להתעניין ולהתרכז וחיכיתי שיהיה יותר טוב. ופתאום היה! ואז נהיה עוד יותר ועוד יותר! ובסופו של דבר אני חושבת שהם חבר'ה מבריקים ויצירתיים שנשמעים מעולה בתור הרכב. למרות שאני חייבת לציין שהיו קטעים שהמתופף פשוט העיק עלי... דיאן שור- אממ... לא לטעמי..אבל היא קרעעעעה אותי מצחוק... והפגינה יכולות ווקאליות מדהימות בג'ם, הייתי ככה:
טבת סלע- שמעתי אותו רק בג'ם ופשוט סבלתי.. מסחרי בטירוף... טריו גדי- בעבר נהניתי מהם יותר... אבל הם מקסימים.. וזה גם בטח לא פשוט מכל מיני סיבות טכניות.. ומבחינתי, ההופעה של הפסטיבל היא של צ'רלס ללויד... אחח.. המתופף... הבסיסט.... הפאקין פסנתרנית... הסולו חליל.... אהההה!!! די די די!! זה פשוט טוב מדיי!!
אריק טרופז- ההופעה היתה די משעממת.. כלומר.. ברגע שאתה מתרגל לזה שהגרוב מגניב והנגנים מגניבים, אין שום התפתחות של ממש.. יצאתי באמצע.. אבל הנגינה שלהם בכתת אמן היא אחד הדברים היפים ביותר ששמעתי בחיים שלי....הייתי עם דמעות בעיניים.. ההרכב הישראלי עם ז'וקה (איך קראו לו?) נע בין בסדר פלוס לסביר מינוס.. אני חושבת שההופעה של אבי לייבוביץ' היתה ממש טובה, אני נורא נהיתי! גם מהעיבוןדים וגם מהנגנים.. ממ.. נראה לי זהו

roikr

New member
כתת אומן של אריק טרופז

מסכים עם כל מילה, היו להם ביצועים מדהימים בכיתת אמן. שמעת אולי אלבומים שלהם עם ביצועים דומים ?

xero1

New member
הטריו הפסדת.

זה היה ג'אז טוב במיטבו. מאיפה אתה? גם אני הייתי בשוני אז.

למעלה