נו אז איך היה במעבדה?

אממממממ...

אם מישהו שאני מכיר היה מסדר לי כניסה בהנחה משמעותית במקום לשלם 80 ש"ח כמו מאנייק, אולי הייתי מפרט...

סתם

כמובן שהייתי הופעה גדולה, כמעט בכל ברייק בין השירים שרו לשאנן "היום יום הולדת" (אפילו עצרו את "מה נעשה" באמצע בשביל זה). ב2-3 שירים הראשונים הסאונד היה על הפנים אלא יכלו להבין מה שאנן וגיא מר אומרים בכלל. חוצמזה הם ביצעו שיר חדש ודי מגניב בהאזנה ראשונה שנקרא "איך איך" (לא בטוח שזה שם השיר). אחר כך הייתה מסיבה Fאנקית ומגניבה, אבל הקהל המעפן הלך ברובו הביתה. הצלחתי לזהות את גל תורן המלך (הסולן של מרסדס בנד) שם. וזהו.

אה

וכל כך חבל שאחרי שהכנתי חצי מהקהל למעגל הורה עוד בתחילת ההופעה במקרה שהם יבצעו את "גבי ודבי" - הם לא ניגנו את השיר. הם יכלו לוותר על "גן התות", "קוסאמק על המנאייק (עם ורסים מגיא מר וג'וני הקטן)" או על "רק פה" לטובתו. גם "לא מוותר" ו"המכונה של הגרוב" בלטו בהיעדרם.

FunkyGiraffe

New member
קוסאמאמק עם וורס של ג'וני?!?!?!

אז מה היה לנו בקוסאמאמק? אחד שאנן סטריט, אחד גיא מר, אחת MC שירי, עוד אחד ג'וני הקטן, אחד סגול59, אחד כושי כלב קט מה נהיה ? :S

FunkyGiraffe

New member
שוב חוזרים למצב שאין לא מוותר ומכונ

ה? אויואבוי אם זה יקרה בבארבי דר"א גבי ודבי מוצה על ידינו וכנראה שהם השכילו את הלקח

shiroo

New member
אף אחד לא רצה לבוא....ולא היו

נותנים לי לנסוע לבד לצערי....

אהההההה אתם לא מאמינים!!

יש לי ת'מקלות של משה !! וואי היה כ"כ כיףףף היה ממש ש-ו-ל-ט אין מילים ואכן הבאתי בלונים לשאנן ..=] יווווו היה טוב

למעלה