נו אוקצור.. יש סגירה לגבי ההתאבדות הקבוצתית או לא? יש לי הצעה מהפועל אי או אל.. קונפוז(קצר רוח)
K KONFUZ New member 27/4/01 #1 נו אוקצור.. יש סגירה לגבי ההתאבדות הקבוצתית או לא? יש לי הצעה מהפועל אי או אל.. קונפוז(קצר רוח)
ת תלתן אירי ירוק New member 28/4/01 #4 אני חשבתי... על אריה יותר כעל ``חתיך תורן``. תא``י (בוקר בסוכנות של בטי רוקוואי <אימג`>)
K KONFUZ New member 28/4/01 #5 חתיך..חניך.. העיקר שיקפוץ כבר.. אני נגד מגדלי הבורסה..יש נוף קקה קונפוז~(כבר כתב נאום פרידה מרגש..)
K KONFUZ New member 28/4/01 #7 עזוב... לא רצניים כאן..יעבור לי החשק להתאבד לעוד שלושה חודשים !! חשבתי שכבר החלום להתאבד יחד עם כמה עשרות ``מעורבבים בראש`` עומד להתגשם.. קונפוז~(ממתין לשותפים רצניים)
עזוב... לא רצניים כאן..יעבור לי החשק להתאבד לעוד שלושה חודשים !! חשבתי שכבר החלום להתאבד יחד עם כמה עשרות ``מעורבבים בראש`` עומד להתגשם.. קונפוז~(ממתין לשותפים רצניים)
ת תלתן אירי ירוק New member 28/4/01 #8 רצינות זה לא פה. אבל נסה בפורומים אחרים. אני משוכנע שתמצא לפחות נשמה (בפוטנציה) אחת. תא``י (שוטר התנועה הרשמי של תפוז)
רצינות זה לא פה. אבל נסה בפורומים אחרים. אני משוכנע שתמצא לפחות נשמה (בפוטנציה) אחת. תא``י (שוטר התנועה הרשמי של תפוז)
K KONFUZ New member 28/4/01 #9 טוב שמע... עשיתי סבב פורומים.. היתי..ב..פורום התעוררת,ניתוחים תכניים,פוקימון,ועצות להורים!! ..התאכזבתי
טוב שמע... עשיתי סבב פורומים.. היתי..ב..פורום התעוררת,ניתוחים תכניים,פוקימון,ועצות להורים!! ..התאכזבתי
ס סופגניה* New member 28/4/01 #11 מה יש לכם אתם כל היום למות, למות, לא מתים. שמעתם!! מלאך המוות הפסיק כאן את ביקוריו.
K KONFUZ New member 28/4/01 #14 השאלה הנשאלת היא... האם את אוהבת להיות צודקת.. או שאוהבת לשמוע מאחרים שאת צודקת