נותר רק לקוות?..

תודה רבה ../images/Emo25.gif

תשמעי, עשית טעויות ויצא ביש מזל ואכלת אותה

שמרת על קשר קרוב עם אקס שעדיין יש לך רגשות כלפיו - מאוד לא מומלץ. בסוף נפלת על ביש מזל שהוא רצה לחזור אליך אבל בזמן שאת התלבטת הוא כבר מצא מישהי אחרת ועבר הלאה - שזה רק מראה לי שכנראה הוא רצה לחזור אליך כי לא היה לו משהו יותר טוב/ שיעמם/ פחד להיות לבד וכו' וכו', וברגע שמצא מישהי אחרת הפכת להיות לא רלוונטית. כנראה שהייתה סיבה טובה שנפרדתם, כנראה שהרגשות שלו אליך לא ממש חזקים אם מישהי אחרת תוך שבועיים גנבה את ליבו. בקיצור, תעברי הלאה, זה היה לא נכון להמשיך איתו בקשר קרוב, כרגע הוא מאושר עם חברה שלו ואפילו אם זה לא יסתדר בסופו של דבר לא בטוח בכלל שהוא ילך אליך דווקא, אולי בזמן הזה הוא יפגוש בנות אחרות שיעניינו אותו, וגם אם הוא כן ירוץ אליך - את באמת רוצה להיות התוכנית ב' שלו למתי שאין לו אף אחת אחרת? שימי את זה הסיפור מאחוריך ותראי שעכשיו כשאתם בנתק מוחלט יהיה לך הרבה יותר קל לשכוח אותו ולהתגבר על הרגשות כלפיו, אבל כל עוד תמשיכו לדבר ולהיות בקשר את רק תמשיכי לאכול את עצמך ולהיזכר כל פעם מחדש שאת רוצה אותו.

זו לא בהכרח טעות

כי אם יש לה רגשות אליו והיא מחבבת אותו יפה שהחליטה לשמור אתו קשר. נכון, שאם אדם לא רוצה קשר, צריך להמשיך הלאה. אפשר להיות בקרבה מסוימת עם אדם וגם ליצור קשרים חדשים, כי האדם יצור חברתי ואוהב הרבה אנשים באותו זמן. לכן גם כשיוצרים קשרים חדשים, תמיד זוכרים את האדם שאהבנו וקצת מצטערים, אם הקשר אתו לא יכול להתממש. החוכמה בכל-זאת להיות מאושרים ולאהוב את חיינו ולהמשיך להנות מקשרים חדשים.

לפעמים נדמה לי שאנשים פה

חושבים בדרך כל-כך בנאלית ושטחית, שזה מעורר בחילה. "עשית טעות שנשארת עם אקס שיש לך רגשות חזקים אליו", ממש נשמע כמו קטע מקומדית סקס זולה. מה אנחנו, מכונות או בני אדם? אם היא מחבבת אותו וחושבת שהוא נחמד, נעים, חכם, טוב ומענין, ולכן היתה אתו בקשר, אין רע בזה שהיא שומרת אתו על קשר טוב ונותנת לו אהבה ואכפתיות.

oferyosi

New member
זה לא בנאליות ושטחיות- זה נסיון מר של אחרים!!

פשוט הרבה עברו את אותו דבר - וסטטיסטית זה הופך לעניין כואב ובעייתי. אולי במקרים בודדים זה לא...אבל זה גם מאולץ אז...

smartblonda

New member
את צריכה להמשיך הלאה!

לאקס יש חברה והוא נמצא איתה ולך אין מה לחפש שם. את צריכה להמשיך הלאה ולהכיר אנשים חדשים. זה כמו שתגידי לי לחזור לבדיחה שהיתה מערכת היחסים האחרונה שלי. טוב אפילו לא נקרא לזה מערכת יחסים אלא קשר לא ברור,ולבחור ישברה ,זו בדיחה ומה שאת עוברת זה סבל מיותר.

omer73

New member
חמודה אני כ"כ מזדהה איתך,

אני גם עברתי קשר שהיה על הפנים, ממש זוועה, שתביני, "החברה שלי" הייתה פשוט מופרעת, יש לה מוח חולני לגמרי, היא שיקרה לגבי כל מיני דברים, הייתה לה התנהגות גועל נפש (היא הגיעה למצב שהמשפחה שלה התרחקה ממנה), לאקס שלה נגרמה טראומה שקרוב לשנתיים שהקשר ביניהם נגמר והוא לא מסוגל לפתח קשר, בגלל הגיהנום שהוא עבר. בקיצור, זו הייתה נפילה קשה, שיותר נמוך זה אין לאן לרדת ומכאן אפשר רק לעלות.

masha1968

New member
נישמע

שהבלונדינית ואתה עברתם קשרים לא טובים בלשון המעטה.

smartblonda

New member
שלא תחשוב נתתי צ'אנסים

לדבר הזה שהיה ביננו אבל הבחור פשוט חולה קומפלסיבי ואובססיבי עד שזה מפחיד. לבסוף חתכתי את זה והוא בתגובה החל לשלוח לי אסאמאסים ארסיים ומופרעים שלא הבנתי מה עשיתי איתו מלכתחילה.

omer73

New member
כן, אל תשאלי

זה היה גיהנום שאין לתאר במילים, חולת נפש (במלוא מובן המילה- אחת שלוקחת כדורים ומבקרת אצל פסכיאטר), אבל עם זה עוד הסתדרתי, אבל עם האופי אלוהים ישמור, בחורה ששתתה לי את הדם קרוב לשנה, כל בנאדם ששמע על הקשר הציע לסיים בהקדם, ממש ככה, לא יהה אחד שתמך בקשר, וכנ"ל כשנגמר- כל מי ששמע איחל לי מזל"ט, מה גם שהיה קשה להשתחרר ממנה, כי כשניסיתי להפרד היא הייתה מייללת ובוכה... היא ניצלה כל דבר שזז, כי לעצמה היא לא מסוגלת לדאוג. האקס שלה (כשהם היו בקשר) הגיע למצב שהוא נגעל מלגעת בה, ועד היום, קרוב לשנתיים אין לו חשק להכיר מהטראומה שהיא גרמה לו. וזה כלום, ממש טיפה בים.

למעלה