נותר רק לקוות?..

DANA178

New member
נותר רק לקוות?..

הי, מי שלא יודע אני קוראת סמויה:) אבל יש לי בעיה ורציתי לשאול דעתכם. יש לי אקס שאנחנו ידידם ממש טובים-כל עוד לו אין חברה ולי אין חבר.לפני חודשיים הוא הציע לי שנחזור והיתי צריכה קצת זמן לחשוב על זה..חשבתי על זה והחלטתי שכן..עברו שבועיים מאז ההצעה..ובשבועיים האלה לא דיברנו..שבאתי ואמרתי לו שכן הוא הודיע לי שיש לו חברה. מאז אנחנו לא מדברים. חוץ משלשום-דיברנו והוא אמר לי שנכון לעכשיו איבדתי אותו,ואחרי ששאלתי אותו אם נדבר בעתיד הוא אמר שהוא מבטיח. אני חייבת לציין שמאז ההצעה,במשך שבועיים,התלבטתי קשות כי נפגעתי ממנו בעבר,בסופו של דבר החלטתי לתת לזה צאנס כי אין לי מה להפסיד. אני נורא נורא מתגעגעת אליו..נורא.. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הסיפור ואם אתם חושבים שבאמת יש סיכוי שהוא ידבר איתי בעתיד..

../images/Emo128.gif נשאר תמיד ../images/Emo128.gif

למה קוראים לו אקס? כי זה משהו של העבר. את החלטת לתת צ'אנס, הוא החליט שפתאום הוא לא רוצה. אז מעבר לזה, מה את יכולה לעשות? תניחי לזה. אני בטוחה שנפגעת, כי הוא באמת לא יצא הכי בסדר פה שלא לדבר על שפוי אבל זה המצב. הבטחות ממנו אל תקבלי יותר מציעה לך לפתוח דף חדש ולצאת לדרך חדשה.
בהצלחה.

DANA178

New member
אממ

אז ככה,קודם כל אחלה תמונה:) דבר שני, אף פעם לא הינו ממש ביחד,כאילו אף פעם לא הינו חברים,רק עשינו דברים ודיברנו מלא על הרגשות שלנו. אני כל מיואשת כי פתאום הבנתי כמה הוא חשוב לי וכמה אני אוהבת(מדובר פה בקשר של שנים..הרבה שנים) ואני כל הזמן בוכה ובכלל לא ציפיתי את זה ממני כלפיו. אני כל כך אוהבת אותו ואני מרגישה שאני חייבת לראות אותו.. אני יודעת שזה ישמע כאילו אני מגינה עליו ,אני לא-אני גם נורא שונאת את מה שהוא עשה לי.. אני רק רוצה לדעת אם אתם חושבים שהוא יחזור..

omer73

New member
לדעתי

אם הוא ממש חשוב לך (ואת לא מעוניינת בו בגלל שהוא פתאום לא בהישג יד), תדברי איתו, כי יכול להיות שהקשר עם אותה אחת זה סתם משהו, אז תנסי, מה יש לך להפסיד? במקרה הגרוע נשארת במצב הקיים. במידה והוא לא יהיה מעוניין, אז לא יהיה לך מה לעשות חוץ מלקחת תקופת באסה ולאחר מכן להמשיך הלאה.

DANA178

New member
אז ככה,

דיברנו היום.. והוא אמר לי שיש לו חברה ושטוב לו(מדובר בקשר של חודשיים איתה). הסברתי לו שאני לא רוצה לאבד אותו ואמרתי לו בערך כל מה שאני מרגישה כלפיו. אולי מה שיש לו איתה זה סתם אבל הוא לא מוותר עליה כרגע. הוא הבטיח לי שיום אחד נדבר.. ואני ממש מקוה שזה יקרה.. אני כבר בבאסה:(

omer73

New member
אה אוקיי,

פשוט הבנתי ממך שזה קשר ממש צעיר, של שבועיים פחות או יותר, אבל אם זה ככה התמונה שונה. האמת? אל תבני על זה ש"יום אחד תדברו", הוא בטח רצה להשאיר אופציה פתוחה או סתם להמתיק את הגלולה המרה. אני מציע לך באמת מכל הלב- תנתקי איתו את הקשר לגמרי בשלב הזה, ותנסי להמשיך הלאה עם החיים שלך, חבל יהיה אם תשבי ותחכי לו. את תגלי שיש עוד המון בחורים שיכול להיות לך קשר טוב איתם.

DANA178

New member
לא חחח

אנחנו בקשר כבר למעלה מ5 שנים.. אני יודעת שעד עכשיו..תמיד הוא ידע מה יש לי כלפיו ולהיפך..ותמיד איכשהו הגורל מחזיר אותנו.. אין לי ברירה כל כך לנתק קשר-הוא לא מדבר איתי... אני אנסה להמשיך.. אבל סתם רציתי לדעת אם אתם מאמינים שבנאדם יכול לחזור

omer73

New member
הרבה זמן

5 שנים זו חתיכת זמן... לגבי השאלה שלך- בגדול כן, בנאדם יכול לחזור לחיים שלך בדרך כזו או אחרת, אבל חבל לבנות על זה, ז"א שיהיה מאוד חבל אם תשבי ותחכי לו.

DANA178

New member
נכון..

בגלל זה כלכך קשה לי לאבד אותו.. אני אמשיך הלאה.. אבל אני מאוד מקוה שיום יבוא ואני יוכל לפרוק את כל המעמסה שיש לי על הלב,מול הפנים שלו. תודה על ניצוץ האופטימיות:)

"הוא הבטיח לי שיום אחד נדבר"

לא חבל לחכות להבטחות שלו? אל תחכי. המשיכי הלאה. תזרמי עם החיים שלך ושהוא יזרום עם שלו. לדעתי, אין הרבה מה לעשות. הייתה לו הזדמנות, הוא פיספס אותה והחליט להיות עם מישהי אחרת אז מבחינתך, את יכולה לשמוח בשבילו ולהמשיך הלאה בדיוק כמו שהוא המשיך

DANA178

New member
אני לא מחכה..

אמרתי -אני אמשיך עם החיים אין ברירה.. אבל חלק ממני תמיד ירצה אותו ויחשוב עליו.. בגלל זה אני שואלת אתכם אם אתם מאמינים שאנשים יכולים לחזור ככה..

אני בעד להשאיר את העבר איפה שהוא נמצא

כי יש סיבה לכך שהוא אקס... לא ככה
את מתגעגעת ומרגישה שהפסדת, אבל תיזכרי בדיוק למה נפרדתם, תזכרי כמה נפגעת ממנו ותזכרי עוד משהו- לא חסרים דגים בים, שאולי יתנו לך את אותם הדברים שהוא לא נתן לך.

DANA178

New member
//

שיש אחד מאיתנו שיש לו חבר/ה אנחנו לא מדברים אני לא יודעת למה.. מה שאומר שעד שהם יפרדו אני לא אשמע ממנו.. ובגלל זה אני מפחדת לאבד אותו:(

DANA178

New member
גם אני היתי רוצה את זה..

אבל משום מה שאנחנו בקשר עם בן/בת זוג..אז בינינו אנחנו לא בקשר.. מצד אחד אני מבינה אותו כי וואלה שהיה לי חבר לא רציתי שמישהו מסביב שיש לי רגש טעון כלפיו יסתובב לי בין הרגלים.. מצד שני,לאבד מישהו כל פעם..ולא לדעת מה העתיד צופן זה קשה.. אנחנו בקשר און-אוף כבר 6 שנים בערך..ןוכל הזמן אנחנו איכשהו חוזרים לניות בקשר.. אבל פתאום הבנתי שהוא גדול..הוא בן 25..ואם זו האחת?ואם כאילו אף פעם לא תהיה לי הזדמנות לדבר איתו..ומכאן נובע הפחד שלי לאבד אותו..זה נשמע ילדותי אולי..אבל אני מפחדת שהוא יתחתן פתאום..ושאף פעם לא תהיה לי הזדמנות לדבר איתו ולראות אותו יותר.. :( הלואי ומישהו יכול היה להגיד לי שהוא יחזור...ואני נשנענת על העבר ואומרת וואלה תמיד חזרנו להיות בקשר.. אבל אני תמיד מפחדת..

תגובה

אם את חשה שרגשותיך אליו לא מאפשרים לך קשר קרוב כשיש לך חבר, אולי לפחות תוכלי לדבר אתו לפעמים. נסי להתקשר אליו לפעמים ולשוחח ואז יהיה ביניכם איזשהו קשר. אם יתחתן, סימן שלא רצה אתך קשר זוגי. אם ירצה, יהיה. הגיל לא צריך להפריע. האופי והאהבה הם החשובים, ואם תשקיעו בקשר יתפתח היטב. אם את רוצה להיות ולדבר אתו, כדאי לדעתי שתנסי להיות ולדבר אתו בלי קשר לכך שיש לך רגשות רומנטיים אליו. מהנה לדבר עם אדם נחמד שאוהבים, וחבל להפסיד זאת.

למעלה