נותר עוד שבוע בלבד

alonmordo

New member
נותר עוד שבוע בלבד

למי שלא הצביע למצעד הרמיקסים של ישראל. המצעד ישודר ביום שישי הקרוב 18.9.09 מהשעה 1 בצהרים , ברדיו "לב המדינה" ואתם מוזמנים להכנס ולדרג את , רמיקס השנה - תגלית השנה - חידוש השנה - רמיקסר (יוצר) השנה. זו שנה שלישית שאנחנו עורכים מצעד שכזה ולאט לאט יוצרים מסורת לינק לכניסה ישירה להצבעה ויש שם ארבע קטגוריות - אפשר להצביע פעם אחת לכל קטגוריה http://www.alonmordo.com/forum/index.php?showforum=26 מצביעים ומשפיעים (איזה קלישאה אהה?) תודה ושנה טובה לכולם

kalil

New member
מתי אפשר יהיה להוריד חלק מהרמיקסים?

הרי רוב הרמיקסים שמשודרים בתוכנית לא יוצאים בתוך אלבום כלשהו אז למה לא לתת למאזינים אפשרות להוריד אותם? זה יקדם את הדיג'יי, יקדם את התוכנית, יקדם את האמן. אף אחד לא מפסיד.

alonmordo

New member
את הרוב ניתן למצוא

בפורום שלי באשכול שנקרא שיחרורים ועידכונים או בסדרת האוספים שלי , שנמצאת בחנויות ואני לא בעד הורדות מהאינטרנט כי זה מה שקבר את תעשיית המוסיקה בארץ אני חושב שרוב היוצרים מחפש תמורה לעמלם הם לא עובדים קשה שכל עובר ושב יוכל לקחת את זה ולהשתמש בזה בנסיבות שלו התוכנית שלי מקדמת אמנים ויוצרים ואפשר לראות את זה לאורך השנים בכל מקרה החשיבה שלנו שונה מהתמונה שציירת כאן[

אני לא חושב שהמוסיקה בארץ נקברה.

יש את השיר הו איך שגלגל מסתובב לו!! זה מה שקרה לאמנים הגדולים בארץ הגלגל הסתובב,הם לא התביישו לעשוק את קהל המעריצים שלהם במחירים מופקעים על דיסקים וקלטות לפני עידן האינטרנט,אני זוכר שבתור חייל משכורות שלמות ביזבזתי על קניית אלבומים שלהם משכורת עלובה של חייל שהספיקה ל 6 אלבומים,תמיד ידעתי בליבי שזה יתהפך ואכן זה קרה,אז עכשיו הם מליונרים ריטה שלמה ארצי וכו' ולא מסתמכים על מכירת אלבומים אלא על הופעות, אני לא רואה שהמוסיקה נקברה ההיפך אני רואה אמנים כמו אייל גולן איציק קלה קובי פרץ שרית חדד ממלאים את קיסריה עד אפס מקום, אמנים כמו משה פרץ דודו אהרון ליאור נרקיס ממלאים את היכלי התרבות, אז הם לא מוכרים דיסקים הם מרוויחים הון מהופעות כן הון מחירים כמו 40 ו 50 אלף ש''ח ל 45 דקות בחתונה שיהיה להם לבריאות כמובן אבל לבוא ולבכות הם לא יכולים, מה גם שהאינטרנט תרם להם רבות לקידום.

למעלה