נותרתי בך

P o e m a n

New member
נותרתי בך

עוד נותרתי בך ואני מרחף על גלייך כאוניות הרחוקות מלב הכמהות אל לובן חופייך עוד נותרתי בך אני בקולי אל שירייך כבת קול הומייה נישא אל בית תפילותייך ואני בך עוד ער ואת בי שוכנת לבטח כך היה וכך ייוותר אם יש קיום לנצח עוד נותרתי בך אני בנשומי צלול שמייך כתוהה המגלה קרן אור מוצא נחמה בין ידייך עוד נותרתי בך אני בגופי, באנחותייך כאגל טל המלטף עלה חושף שנית עלומייך ואני עוד עליך שומר גם אם נדמה שנשכח כך היה וכך ייוותר אם יש קיום לנצח...

יפה.. ..

כתבת יפה.. אמיתי.. מוכר משהו.. מזכיר לי רגשות שלי.. .. תודה לך על כתיבה נוגעת.. ..

P o e m a n ,,יפה,,ושירך "נגע בי"

כי נגעת בי, והותרת כמיהה ליטוף בליבי ערגה כי נגעת בי סוער בנחשוליי זורם בין גליי ואני נותרתי בך בנפתוליך באדווה קלה מרצדת לחוף.

טבע, קצר יפה מלא באור שופע!

המניות שוב עולות אני בפנים, תדאגי לעדכן אותי מתי לצאת.

שמים1

New member
היא אהבה אותו ../images/Emo79.gif

היא אהבה אותו מבט עיניו היה דולה מתוך עיניה פס אחרון של שקיעה והבהוב אישונים היה מאותת לו כיסופים. היא אהבה אותו בין הרווחים הצרים של החיים סערות מדבר שוצפות מבין אותם חלומות היה מגיח אליה כפאטה מורגנה מזכיר לה ימים עלומים ודממות לוחשות. היא אהבה אותו. כתבת יפה poeman
אתה מוזמן להיכנס לפורום שירה מעת לעט ..

שמים1

New member
poeman ../images/Emo140.gif

התבלבלתי באייקון בהודעה הקודמת במקום חייכן אמור היה ליהיות
וזה הקישור לפורום שירה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=661 אתה כותב יפה ומוזמן לכתוב עימנו.

למעלה