נושכת

kobi80

New member
נושכת

יש לי גורת לברדור בת חודשים והיא נושכת הרבה שמשחקים איתה או מלטפים אותה מה עושים? יש לה צעצועים,אני צועק עליה והיא לא מבינה בקיצור חושבת שמשחקים איתה וזה כואב הנשיכות מיום ליום היא נהיית יותר אגרסיבית יש למישהו פיתרון טוב?

simba007

New member
גם הכלבה שלי בת החודשים מתנהגת ככה

ואין הרבה מה לעשות נגד הנשיכות...למרות שזה כואב...ואני יודעת מניסיון אישי...היא לא נושכת כדי להכאיב...זה בגלל שהשינים שלה גודלות אז היא עושה ככה...אבל אמרו לי הרבה אנשים שזה יעבור לה עד שהיא תהיה גדולה...וככה גם לגבי הכלבה שלך...פשוט תתן לה לשחק לבדה...גם כדי שתקנה לה איזה חטיף או שניים מחנות חיות וכשהיא באה לנשוך אותך תוך כדי משחק אז תגיד לה לא בקול תקיף...ואין צורך לצעוק עליה כי היא לא תבין...תגיד לה לא(לפחות אצלי זה עבד אתמול!) וכשהיא תשמע למה שאתה אומר(נגיד אתה תגיד לה לשבת והיא תשב אז תתן לה חטיף אחד) בצעקות לא יעזור שומדבר..לפחות ככה אני רואה מניסיון שלי...כי זה רק מגרה את הכלבה שלי להמשיך בהתנהגות הזאת שלה...

מוסיפה

שלחנך גור זה תהליך ארוך ולעיתים מייגע. שום דבר לא לומדים תוך יום, גם לא תינוקות וילדים ולצערי גם מבוגרים. העולם חדש ומגרה לו/לה וזה לוקח זמן ולימוד טעייה. יש גור שלומד אחרי פעמיים ויש גור שלוקח לו יותר זמן. תלוי בדחפים ובסקרנות לאו דווקא בחוכמה שלו. חשוב מכל בחינוך גורים - זאת ההתמדה. אסור לוותר ואסור להכנע. צעקת עליה "לא!" פעם ראשונה, תמשיכי שוב בפעם השניה והשלישית. החלטת לצ'פר אותה אז תעשי את זה. חשוב להתמיד בדרך, שתבין פשר המילה או התגובה כאיסור. כי אם פעם צועקים ופעם מגרשים ופעם דוחפים ופעם נועלים זה מבלבל את הכלב ולא עוזר לו ללמוד כלום חוץ מלפחד. בהצלחה

simba007

New member
בהתחלה קראתי לה ככה...

אבל אמרו לי שזה מתאים אם כבר לזכר אז החלפתי לה לטופי...והיא מעורבת עם לברדור(האמא)וזאב(האבא) הנה תמונה שלה...(האמא היא לברדורית אבל הגורות..היו 6 גורות..יצאו שחורות מהגזע של האבא)

למעלה