נושי שלי...

נושי שלי...

כשהתחלתי את המסורת של כתיבת ההודעות אליך מדי בוקר זה היה בתקופה שהיה לך קצת קשה, היית קצת עצוב, ורציתי כל כך לעשות לך קצת טוב, לפקוח לך את העיניים שיש גם דברים טובים כאן, שיש מישהוא שחושב עליך ואוהב אותך. אם הזמן המסורת קצת נשחקה, אני עברתי הרבה תהפוכות, ולא כל כך יצא לי לכתוב לך... אבל תמיד ידעתי שישנה את ההאפשרות להמשיך לכתוב לך... עכשיו השתנו קצת הדברים וההודעות כבר לא אותם הודעות... אני כבר לא כותבת לך בסיומם של ההודעות את המשפט הקבוע שלי... חשוב רק מחשבות חיוביות מכיוון שאני כבר לא כל כך חושבת אותן... והגיע הזמן שאני אכתוב לך את הדברים הבאים: עוף גוזל/אריק אנשטיין עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך... הגוזלים שלי עזבו את הקן פרסו כנפיים ועפו ואני ציפור זקנה נשארתי בקן מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר תמיד ידעתי שיבוא היום שבוא צריך להפרד אל עכשיו זה ככה בא לי פתאום אז מה הפלא שאני קצת דואגת עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך... אני יודעת שככה זה בטבע וגם אני עזבתי קן אבל עכשיו כשבא הרגע אז מחניק קצת בגרון עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך... נושי שלי... אכן מחניק לא קצת מחניק הרבה בגרון... אני יושבת כאן וכותבת לך והדמעות זולגות על הפנים ואני כבר כמעט ולא רואה דבר... אני חייבת להפרד... אומנם לא ממך אישית אבל לפחות מהדמות נושי... שהיא כבר לא רק שלי... נושי אתה פרסת כנפיים ועפת... אתה כל כך מאושר עכשיו...וכל כך טוב לי לראות אותך כך... אבל כל פרדה מכאיבה... מכאיבה מאוד... עכשיו כבר יש מושי חדשה שכותבת לך... ועושה לך טוב על הלב... ואתה כבר לא צריך את הודעות הנושי שלי... אז הגיע הזמן להפרד... אוהבת אותך כל כך... והעיקר שתהיה מאושר... ליהי

אריק.*

New member
ליהי האחת.

הותרת אותי כרגע לא פה ולא שם. מיצד אחד העפת אותי מהפורום ומצד שני את מדברת על אחת שכותבת לי. מה הקשר ביכלל. הריי אני לא אהייה כאן וזאת על פי החלטתך. אז תמוה בעיניי הדבר שאת מכלילה שני דברים שאינם קשורים זה בזה. רצית אותי בחוץ וקיבלת את זה. מדוע את מעלה את זה . כואב לי על המיוחדת שלי. וחבל שאת מעלה את דמותה. היא אינה קשורה לעינין. כנראה שקיבלתי סחרחורת מהעינין כי אני מתחיל לחזור על דבריי אז למען הסדר הטוב שאת מפנה דבר כל שהוא אל תאמרי לי דבר והיפוכו. כי למען האמת אני כבר לא מבין דבר. אריק.

שרית.

New member
ליהי האחת....בבקשה תגובה

אפשר לדעת מה הענין עם אריק? בגללי הוא בבעיה ? מה קורה פה?לא מבינים הומור ? אני ממש מאוכזבת ... שרית

שרית

לא הגבתי כי לא היו פורומים כשהגעתי הביתה... אבל אני מגיבה עכשיו. ההודעות שלי לא נוגעות לאריק, ואין לי מושג למה הוא חושב שכל מה שאני כותבת זה נכתב בש

שרית.

New member
ליהי

זאת לא השאלה השאלה מדוע אני חלק מנושא הפיטורים של אריק, לידיעתך כל הענין עם אריק היה הומור נטו... וגם אם לא , מה הבעיה עם זה? מחכה לתשובה... שר

למעלה