נושבות עלי רוחות

Shlomit586

New member
נושבות עלי רוחות

מדי פעם, קורה לי שאני ישנה, אבל זה לא קורה כל כך הרבה, אז אני מרגישה שנושבת מעלי רוח שמלטפת את כל הגוף גם כשהכל סגור, כל דבר אפשרי. אפילו זה קורה לי בימים הכי חמים שבד"כ אין רוחות מבחוץ שיכולות להכנס. אני מנסה להבין מה זאת ההרגשה של הרוח ואני בטוחה שזה לא סתם הדמיון שלי, אני פשוט מרגישה רוח עוברת מעלי וחשבתי שאולי באמת יש אצלי רוח בבית שעושה את ההרגשה הזאת של משב רוח מעלי יש לכם הצעות מה זה יכול להיות?

צופיתי 2

New member
תבדקי מי זה

יש מישהו שנפטר וקשור אלייך? מישהו שאוהב אותך? המשב רוח נשמע לי טוב, משהו אוהב, דואג.

smallnig

New member
את ממש טועה

אין לזה שום קשר לרוחות מכיוון שהרוחות לא יכולות להשמיע על העולם הפיזי, הגשמי.

smallnig

New member
מי שיודע הכל

לא צריך להיות פתוח לכל דבר אחר. זה כמו שאני אגיד לך "יורד גשם ואין לי מושג מאיפה הוא הגיע, אבל לדעתי מאלוהים" ואת כמובן יודעת איך נוצר גשם אז אין צורך להיות פתוחה לעוד כיוונים כמו אלוהים, מאוד פשוט.

ס א ט י ן

New member
הממ../images/Emo4.gif

קצת קשה לי עם צורת החשיבה שלך על רוחות רפאים. את מגדירה את זה כמו בסרטים- רוח רפאים שנושפת עלייך ואת יכולה להרגיש אותה... העולם הבא בקושי משתלב עם העולם הזה וגם אם כן- להרגיש את זה בצורה כל כך מוחשית כמו רוח שנושבת...לא יודעת, קשה לי להאמין בזה. כבר אמרו שכשיש רוח לידך לפעמים מרגישים קור (גם זה האמת מבוסס על סרטים), אבל רוח נושבת?.. בכל מקרה- כדאי שתדעי שלפעמים הדמיון שלנו חזק מכל דבר אחר, אנחנו מוסגלים להרגיש תחושות משונות רק בגלל האמונה שזה באמת קיים. מה גם שאת אף פעם לא נמצאת במקום בו האוויר עומד. אין דבר כזה, תמיד יש תנודות, לפעמים אפילו נשיפה קטנה שיצאה מהפה שלך עלולה לחזור אלייך כמשב מסויים של "רוח" לאחר כמה זמן...(משהו כמו אפקט הפרפר).. ולכן, אני נוטה יותר לכיוון שהזכרתי בפסקה האחרונה מאשר לרוח רפאים...

ס א ט י ן

New member
כמובן:)

חוויתי המון דברים, אבל אני אשמח אם תפרטי למה התכוונת, מה זה דברים בסגנון?...כמו רוחות שנושבות עליי כשהחלון סגור או קולות באמצע הלילה של חפצים שכאילו קצת הזיזו אותם? כן, חוויתי..

אז..

איזו אמונה יש לך מה הדרך חשיבה שלך על הדברים האלה ? הרי אמרת ששני העולמות לא יכולים להתערבב .. ורוחות לא יכולות להשפיע על משהו פיזי.. אבל אמרת שכן חווית דברים כאלה (שכאילו הזיזו חפצים וכד'..)

ס א ט י ן

New member
זו האמונה שלי-

מי שברא את העולם הזה (ואני אומרת "מי" כי אני לא ממש מאמינה שזה אלוהים כפי שהתנ"ך מגדיר אותו) עשה אותו כל כך מחושב וכל כך מסודר שזה מדהים. יש את העולם שלנו, יש את העולם שאחרי. זה לא טבעי ששני העולמות יתנגשו אחד בשני. אני לא פוסלת את האפשרות לטעויות פעם ב, אבל בגלל שהעולם שלנו כל כך מחושב, אין מצב שמי שברא אותו יתן לשני העולמות האלה להשתלב אחד בשני בכזאת ברוטליות. הדברים שחוויתי אלו לא פעולות רוחניות. רעשים בבית- לפעמים יש רעשים שנוצרים עקב תנודות קטנות בבית, לא הגיוני שיש מישהו בבית והוא דומם לגמרי. אל תשכחי שכל דבר קטן- רוח מבחוץ, נשיפה שיוצאת מהפה שלך, תזוזה קטנה במיטה- כל זה יכול להשפיע על רעשים יותר משמעותיים מאוחר יותר. וזה גם אותו ההסבר על הרוחות שאת מרגישה. הבית אף פעם לא ריק מאוויר. לפעמים תנודה קטנה שלך יכולה לשפיע על האוויר בבית ולגרום להרגשה של קצת רוח. לא צריך להפיל הכל דבר על רוחות רפאים...יש גם הסברים הגיוניים יותר.

כן אולי.. אבל סאטין

אם אני מדבר איתך על יותר מלהרגיש שנושבים רוחות וכאלה כמו זאת שאמרה שהיא מרגישה שיש רוח מעלייה או משהו אני מדברת איתך על יותר מזה ויש פה הרבה אנשים שמספרים על כל מיני דברים שהם חווים דברים יותר בעלי משמעות מאשר תזוזות קטנות בבית וכד' זה כמו שאת אומרת שיש אולי מקרים פעם ב.. ותראי כמה אנשים פה חווים כל מיני דברים מוזרים ומוחשים יותר ולא רק פעם אחת .. אולי "מי" שברא את העולמות האלה לא סידר אותם מספיק טוב .. אבל יש משהו במה שאת אומרת .. לא הכל צריך להפיל על רוחות רפאים.. סתם כתבתי לך את זה אולי זה יפתח אופקים.. או יתן יותר חומר למחשבה .. שיהייה לך אחלה ערב ..

ס א ט י ן

New member
באמת שכבר חשבתי על הכל:)

הייתי בהרבה מצבים, הראש שלי הכי פתוח, אני אף פעם לא שוללת לגמרי- כפי שניתן לראות- אני אף פעם לא אומרת- אתה טועה. אלא- קשה לי להסכים... אני גם חושבת שהרבה פעמים הדמיון עובד שעות נוספות. לדמיון שלנו יש כוח ענק, בעזרת הדמיון נשים כבר הצליחו להכנס להריון מדומה (לא מזמן היתה כתבה על שימפנזה שזה קרה לה), אז להרגיש שמישהו מסתכל עלינו, לראות דמויות, להרגיש רוח, דלת נפתחת, לשמוע קולות, להרגיש שמישהו נמצא לידך או נוגע בך, להרגיש דחיפה...וכל מיני דברים כאלה, לפי דעתי הם בדרך כלל כן תוצאות של דמיון. וזה קורה לכולם. לכולם. מה שאומר שזה נורמלי ושיש לנו דמיון בריא וכשאנחנו מאמינים במשהו רוב הסיכויים שהתחושה החזקה תחזור על עצמה:) שוב- אני לא שוללת כניסתן של רוחות אל העולם שלנו, כפי שכבר אמרתי, קורה שיש טעויות. אבל טעות זה טעות, זה לא אמור לקרות. ואני בטוחה שזה לא קורה הרבה ובטח שלא בלי סיבה אמיתית וקשר חזק והדוק לאותה הרוח... זו גם הסיבה שאסור לעשות סיאנסים. זה לערבב בין שני עולמות שלא אמורים להתערבב וזה יכול ליצור כאוס בחיי המשתתפים (גם הרוחות). הדבר היחיד שאני מאמינה שכן יכול להסתכל עלינו, לבחון אותנו ולפעמים אפילו להדריך אותנו זה מלאך שומר...

למעלה