|נושא|
אוף כבר המון זמן אני יושבת מול המסך. כותבת ומוחקת. לא יודעת איפה להתחיל. אני מאוהבת..
לפי מה שהוא אומר.. הוא גם מאוהב בי הכרנו בצ'אט.. ממש מזמן דיברנו המון גם בטלפון.. (כמעט כל יום..) נקשרתי אליו. לפני כמה חודשים החלטנו להיפגש.. (כל פעם שרצינו לא התאפשר לנו בגלל המרחק.. 3 שעות נסיעה) בסוף נפגשנו. (אני חושבת שזה היה היום הכי מאושר בחיים שלי..) זה היה לפני יותר מחמישה חודשים.. מאז הוא לא בא לכאן
אני מוצאת את עצמי המון פעמים חושבת עליו ובוכה.. לבד בחדר שלי, מסתכלת על התמונה שלו במחשב.. לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. למרות שלא נפרדנו ואנחנו עדיין בקשר ועדיין מאוהבים, אנחנו לא נפגשים
אני מפחדת לאבד אותו, מפחדת שהוא ימצא מישהי אחרת. הוא הבטיח לי שהוא שלי ושהוא לא יעזוב אותי, אבל זה לא עזר.. הוא אומר לי שהוא עסוק בלימודים ולא יכול להגיע לכאן, אבל מצד שני כשאני מציעה לנסוע אליו הוא אומר לי שהוא לא רוצה שאני אבוא אליו הביתה. לא רוצה שאני אפגוש את המשפחה שלו.. וכל פעם מבטיח לי שכשיגמרו הלימודים הוא יבוא (זה עוד ארבעה חמישה חודשים..) אני חושבת שרק מהפחד שהוא לא איתי יותר אני אתמוטט.. לא אחזיק מעמד עוד כמה חודשים הצילו.. סליחה על המגילה.. לא יודעת בכלל למה אני כותבת.. לא מצפה לתגובות..
אוף כבר המון זמן אני יושבת מול המסך. כותבת ומוחקת. לא יודעת איפה להתחיל. אני מאוהבת..