נושא

gover1

New member
נושא

קראתי שכדי להגיע לחצלול צריך לכתוב לעשות בדיקות מציאות ולקום באמצע הלילה. את כתיבת החלומות אני כבר עושה במשך שבועיים וזה די קשה =) אבל אני משתדל לרשום כל פרט שאני יכול ואם אני לא זוכר אני רושם "לא זכרתי את החלום אבל אני רוצה לזכור מחר". את בדיקות המציאות אני גם עושה אבל לקום באמצע הלילה זה נשמע לי מוגזם כי אני לא רוצה להרוס את השעות שינה הרגילות שלי וסתם לקום באמצע הלילה בתקווה שיהיה לי חלום צלול(לא בטוח) מה הסיכויים שיהיה לי חלום צלול גם בלי לקום באמצע הלילה רק על ידי כתיבת חלומות ובדיקות מציאות? הייתי רוצה שזה יבוא בטבעיות(אני גם אדם שאוכל בריא וקראתי שזה גם עוזר)

ravehor

New member
בכלל אין צורך לקום באמצע הלילה

יומן חלומות צריך לכתוב בבוקר כשקמים. לקום בשביל זה בלילה זה כבר טו מאץ' לדעתי. אם תקפיד כך על הבדיקות והיומן, סביר להניח שתוך זמן מה יהיה לך חצלול - זו הדרך הבטוחה לחצלל אם כי היא לוקחת קצת זמן
. יכול להיות שהתכוונת לשיטות המתקדמות כמו WILD וMILD, בהם באמת צריך לקום אחרי 5-6 שעות שינה, אבל זה לא משהו שעושים באופן יום-יומי כמו יומן חלומות, והמטרה שלהם היא להגיע לחצלול באופן מידי כשאתה חוזר לישון. אבל אני מציע שתתחיל עם היומן והבדיקות!

gover1

New member
המשך

אז אם אני מקפיד על בדיקות מציאות המשך היום ומקפיד על לא לפספס בכלל לרשום חלום אז כמה זמן בממוצע(מדייק בממוצע שלא תגיד חלק ככה חלק ככה ) =) יקח לי עד שהגיע לחלום צלול? הייתי רוצה לשאול אם גם אתה מקפיד על שני הדברים האלה ואם כן אז כמה חלומות צלולים יש לך בשבוע? תודה

למעלה