נושא שמעניין אותי

• פותח הנושא yitz
  • פורסם בתאריך

yitz

New member
נושא שמעניין אותי

כמה מכם שמעתם את המשפטים הבאים מההורים? אני יקבל התקפת לב רק בגללך אתה רואה את הזקן בלבן זה רק בגללך אם אמא תמות זה רק בגללך ותמשיכו כיד הדמיון הטובה עליהם ומה עם נושא השדוכים את/ה מקלקל לאחים אחיות שלך ספרו לי איך אתם מרגישים עם זה ומה זה עושה לכם ולא אני לא כותב ספר רק רוצה לדעת אם לכם היה כ"כ קשה עם זה כמו ש-לי?

sharkyM

New member
ומה עם

"מה לא עשינו בשבילך?" "אם סבא שלך היה חי זה היה מצער אותו" (או: הוא היה מת) איש, אני חושב שרובם כאן שמעו את זה. זה ממש לא כיף, אבל צריך ללמוד לחיות עם זה והאמונה שלי אומרת ב\שבסופו של דבר ההורים ילמדו לחיות איתנו איך שאנחנו , ואם לא - זבש"ם.

yitz

New member
חייב להזדהות

אכן סחיטה ריגשית ונכון היום אני אומר לעצמי זבש"ם אבל מה עם כל השנים האבודות על זה אני מדבר

R a c h e

New member
אז אני כותבת גם כאן ולא רק בצ´אט

לי ההורים אמרו בשלב ההוא, לפני 13 שנים שרק אז הם הבינו את הסיבה לבעיות הבריאות והפרנסה שלהם, הרי ברור שזה היה בגללי, אני הבאתי את זה על המשפחה בהתנהגות שלי.......... גם היום אבא שלי אומר לי לפעמים: "תשמרי, לפחות, שבת ויהיה לך טוב" - המשמעות של טוב, זה שאני אתחתן, כמובן...... העניין של הבריאות, מילא, אני ציערתי אותם והם חלו. אבל הפרנסה? את זה אני לא מבינה, כי הרי הוא זן לכל........ בעצם, גם בבריאות הוא יכול היה לטפל...... שכחתי שהיו גם סבים וסבתות שהתהפכו בקיברותיהם בגללי......... אז זהו,אני אשמה וזה מה שיש!

../images/Emo6.gif

הבן שלי אמר לי פעם: "אל תגיד לי שהזקן הלבן שלך זה בגללי?" "למה שאני לא אגיד?" "כי אז אראה לך את הזקן הלבן של אבא שלך"

yitz

New member
אם לא שמת לב

זו היתה כוונתי אם את רואה בזה משהו רע או חיסרון תפני להורים שלי שםתמצאי אוזן קשבת :)

לא יודעת אולי זה לא קשור אבל

אח שלי הקטן כזה חצוף הוא אומר לי, "יא כופרת מגעילה". ברור שאח"כ הוא חוטף על זה מכות.

דידית

New member
מוכר עד כאב,

אחד הקשיים הכי גדולים שלנו, זה לצער את ההורים.מה גם שהם מודעים לקושי שלנו ודואגים להשתמש בו. זה מאד נחמד להיות המוקד לכל נידודי הלילה ולזקן הלבן, ואולי אפילו יש בזה משהו, אולי באמת בגללינו יש להם נידודי שינה ואולי אנחנו גרמנו לזירוז התקפת הלב. יכול להיות באמת שאנחנו אלו שמחלקים את השערות הלבנות. אבל אין מה לעשות עם זה, בחיים יש קשיים והם צריכים להתמודד איתם בדיוק כמו כל בן אדם אחר. למי שממש קשה, אני הייתי ממליצה על השיטה שעובדת רק על אמא שלי: אלוהים מעמיד אותך בנסיון, את צריכה להמשיך הלאה ולנסות להתמודד עם זה. למי שממש בכאסח איתם-אפשר אפילו להוסיף, אתם צריכים לא רק להתמודד עם זה, אלא להודות לאלוהים על זה, כי הרי כשם שמודים על הטוב כך מודים על הרע
לגבי שידוכים יש לי מפשט קבוע: אם האח/ות היו ממש בסדר גמור, בלי שום בעיה אז לא היתה להם בעיה בשידוכים למרות "הסיפור שלי" ואם הם קצת בעיתיים אז אני לא תורמת למצב, אבל זה כבר לא רק אשמתי. דידית.

yitz

New member
זה ממש

כייייףףףףףף לראות את התגובות שלכם וכמאמר חזלינו צרת רבים חצי נחמה עוד דבר שאם נחשוב אליו הוא מה זה מעצבן כאילו אם עוד משהו סובל אז זה כבר לא נורא?????????? בכל מקרה כבוד הרב היה לו משפט < אתה תראה שהילדים שלך יתנקמו בך על מה שאתה עושה לנו > ותשובתי המוחצת היתה מענין על מה אני מתנקם בך וד"ל

למעלה