../images/Emo124.gif תוהה יקר..
קראתי את מה שכתבת ואני חושבת לעצמי, הבחור אומר שנפלא לו, מצד אחד מתלבט אם לעשות אותה מאושרת, מצד שני, ואחרי שגם קראתי את הודעתך הישנה, אני קצת מבינה מאיפה מגיעה השאלה, עקב החששות. אתה אומר שאתה מקנא באנשים שההחלטה באה להם מהר.. מעטים האנשים שבוחרים בן זוג מתוך מודעות היכרויות, כן יש כאלו שעושים את זה מהר מדיי, כי הם מאמינים באמת באותו רגע שזה האדם הנכון עבורם אבל יש גם כאלה שמגלים בדיעבד שזה לא נכון בכלל, למרות ששקלו את זה בוקר צהרים וערב. מה אני אומרת? שאין נוסחת פלא.. אני מאמינה שאם תנסה לענות על השאלה הבאה בכתב כאן בפורום יהיה לך קל יותר לענות לעצמך על השאלה הזו: מי היא בעינייך "האחת והמיוחדת", מה צריך להיות בה כדי שתדע שהיא האחת? ואחרי שתכין את הסימני דרך האלה תנסה לבדוק בצורה לוגית האם יש לה את הדברים האלה שאתה מחפש באחת שלך, אני בכוונה לא שואלת שאלות ספציפיות כי מה שיכול להיות קרטריון מהותי עבורי יכול להיות ממש לא רלוונטי עבורך.. הרבה פעמים באתרי היכרויות אנשים רושמים שהם לא מחפשים רשימת מכולת, אבל הרבה פעמים זה מן סוג של שקר, כי הרי כל אחד יודע לערך מה הוא רוצה או לחילופין מה הוא לא רוצה, ובכך מצמצם אפשרויות... מעבר לזה, אולי אני טועה, אבל נדמה לי שיש בך מחשבות רבות שאולי לא קשורות אליה? אלא דווקא אלייך? כי אמרת שלמחשבות בעצם אין כל ביסוס, מן סוג של פרנויה? ועוד נקודה למחשבה.. בהמשך לסיפור על האוטובוס.. לפעמים אנחנו שוכחים לחיות את היום ועסוקים יותר מדיי בעתיד לבוא, ובעצם אנחנו מפספסים את כל מה שיש לנו בידיים.. הנך, כנראה עדין לא בטוח או שלם, נסה קודם לברר עם עצמך, איך כשהיית צעיר יותר היית אומר "בחורה כזו הייתי רוצה שתהיה אישתי/ בת זוגי לחיים". אולי הקריטריונים השתנו לך עם השנים, אבל אני בטוחה שאתה עדיין יכול לעשות מן רשימה שכזו, וכן זה אולי קצת יותר מדי טבול בהגיון כל מה שאמרתי, אז כמובן שאל תשכח את הרגש שיש לך כלפיה כי הוא מהותי מאד, גם אם גם הוא משתנה עם השנים. אני הייתי מעדיפה להזדקן עם מישהו שיהיה לי נוח וטוב איתו וכיף להזדקן איתו אם למשל חס ושלום האהבה בינינו תיהפך להרגל (מישהו כמו החבר שלי
), ולא מישהו שכבר היום לא כ"כ טוב לי איתו אבל אני אוהבת אותו וזהו אין התאמה בכלל. ואגב, מאחר ולא מצאתי הודעות קודמות שלך,אני אשמח אם תסביר מה הסיבה שהביאה לפרידה ביניכם? כי 3 חודשים הם הרבה זמן סה"כ ואז זה הגיוני שאולי תפתח חששות לחזור אליה, האם היא עשתה דברם שגרמו לך לתהות לגביה האם היא האחת? היו אזהרות קודמות או שזה צץ פתאום בלי הודעה מוקדמת ? מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחר, אולי בסוף תודיע לנו שיש עוד בחורה מאושרת שם בחוץ? מרגישה שונה