נושא קצת רגיש...

רוהאנדה

New member
הם בד"כ מבוגרים יותר

כאלו ששבעו ממין ולא רוצים בנות מנוסות ללילה אחד אלא משהו רציני ומעדיפים שהבחורה תהיה ילדה טובה מבית טוב. חברה בערך בגיל שלך רוצים מנוסה שתלמד אותם.

על האש

New member
מה העיניין הגדול?

אז את בתולה,יש כאלה שלא מעוניינים אוו ששוללים אותך על כך שילכו...ההמשך ידוע .
. ברגע שמישהו שולל אותך על דבר כזה זה אומר שהוא כבר לא ראוי לך. וחוץ מזה אף פעם אל תקשיבי למה שאחרים אומרים לך תקשיבי רק לעצמך גם אני בן 22 ועדיין בתול,ושמעתי מספיק דעות של אנשים בעיניין (התגובות לא היו טובות במיוחד) את חושבת שזה מפריע לי מה שאחרים חושבים אוו אומרים?. ברגע שבחורה תדחה אותי על כך שאני בתול,היא יכולה ללכת לחפש כמו שאני לא אעשה דבר כזה בטח שאני לא אצפה שישללו אותי על כך שאני עדיין בתול.

neuron

New member
../images/Emo35.gif

אני לא מבין את העניין. אני לעולם לא יוזם שיחה על האקסיות שלי עם בת הזוג לא משתף פעולה כשאני נשאל על ידה על האקסיות שלי מתעלם בהפגנתיות ולא משתף פעולה על מה שהיא מספרת על האקסים שלה (מיוזמתה) אני לא מבין מאיפה יש לאנשים את החוצפה לנבור ככה בחייהם של אחרים שהם עוד בקושי מכירים, גם אם מדובר בבני זוגם הפוטנציאלים. אני גם לא ממש בטוח שאני מבין איזו תועלת ניתן להשיג מהמידע הזה.

yupy9

New member
חוצפה?

אני חייבת לומר שזה לא חוצפה בכלל...! אם עולה השאלה "עם כמה שכבת?" בשלב בו ברור ששני הצדדים מעוניינים בקשר רציני (ולא סתם לדחוף את האף אחרי רצף השאלות "בת כמה את? מה את לומדת? עם כמה שכבת?...) אז זה אפילו יותר מלגיטימי. ואם היתי יוצאת עם מישהו שהיה אומר לי שהיו לו שתיים לפני וכעבור חודש היתי מגלה שבעצם היו לו שמונה לפניי- זה היה מכעיס אותי מאוד! מבחינתי זה מידע חשוב כי זה אומר הרבה על איזה מן אדם אתה... ואגב לגבי הבתולים שבינינו- אני חייבת לומר שלדעתי זה נפלא (וודאי שעדיף מהדוגמה הקודמת...) לא היתי פוסלת מישהו בגלל "חוסר נסיון" כי בינינו- זה לא כמו בגרות בהסטוריה שיש לשבת ימים ולשנן וללמוד (וגם אז בקושי לעבור...
...) זה משהו שבא לכולם בטבעיות- ומי שפחות בטוח בעצמו ב"תחום" אז לרוב גם יהיה יותר רגיש וסביר שישאל ויתעניין לגבי מה הצד השני מרגיש וכו´... ויש פחות סיכוי שיגיע בגישה של "אני יודע מה טוב לך!- זו את שלא יודעת... לא כך???

אופקקקק

New member
ווידוי קטן...../images/Emo9.gif

היו לי לא מעט בחורים שיצאתי איתם ועד גיל 20 וחצי עוד הייתי בתולה אני נראת טוב ומלאת ביטחון לכן בדרך כלל לא האמינו לי כשהודעתי ש"מעולם לא הגעתי עד הסוף" וכשהבינו שאני רצינית ודוברת אמת פשוט הסתלקו היום כשיש לי קצת ניסיון זה גם לא בסדר.. כי אני לא בתולה (?!?!?!) לכי תביני אותם... אבל על ה#*% (שאין) לי!! אני ממש לא מחשבנת, חוץ מזה שאם בחור שואל אותי בתחילת הקשר "כמה היו לך?" אני כבר מוחקת אותו.. איך בכלל הוא מרשה לעצמו כבר בשלב מוקדם להתערב לי בעינייני חדר המיטות שלי!? חוץ מזה מה שהיה היה... הוא לא צריך לדעת כמה, איך ומה.. תמיד תגידי "אתה השני"...התשובה האולטמטיבית שהם רוצים לשמוע.. ואולי זה שקר אבל כך לא יחשוב עליך כ"נזירה" או ההפך.. אחרי הכל ממש לא חשוב כמה היו העיקר שיש בדיקות איידס נקיות וקשר רומנטי נוכחי הגברים בעבר נשארים בעבר!! דעתי בלבד

neuron

New member
בשביל מה לשקר...

...פשוט לא לשתף פעולה- אני תמיד מגיב במצבים כלאו ב "אני חושב שזה לא הוגן ולא לעניין מצידך בכלל להעלות את הנושא..."

אופקקקק

New member
כן בטח ואז

יחשבו שיש לך רקורד מסעיר להסתיר.. בנים תמיד מפרשים דברים בצורה אחרת

nazmps

New member
אגב וידויים ...../images/Emo153.gif

לא יכולתי שלא להגיב... אני אישית מכיר בחור בן 26 שעדיין בתול ולא מתבייש בזה.

גם אני מכירה

גם אני מכירה בחור אחד בן 27 וטכנית לפחות עדין בתול. מה הפואנטה של זה? לעומת זאת אני מכירה מישהי שכבר מזמן הפסיקה לספור... אני בעד הגישה שפשוט לא מומלץ להכנס לזה עם בן זוג חדש. לכולנו יש שלדים בארון וכולנו יודעים את זה...

תראי...

הבחור שאני מכירה, רגיש, ביישן, פרח מאוחר יחסית... ואז נכנס לקשר ארוך שנים עם בחורה שמאיזו שהיא סיבה (פסיכולוגית/פיזית) פשוט לא נתנה לו להיכנס... אבל הבחור לא התייאש מלנסות. בסוף הם נפרדו, וכך נוצר מצב שטכנית הוא בתול אבל מצד שני, בהיתחשב שסקס אורלי היה האלטרנטיבה החביבה על שניהם, הוא סיים בהיצטיינות תואר ראשון בלרדת... לגברים בינכם שחושבים שהם מרחמים עליו... היא כבר מסיימת תואר שני באותו תחום...

nazmps

New member
בחירה שלי

את שואלת איך אפשר...לצערי זה אפשרי וזה די באשמתי... אני פשוט ביישן ומעולם לא הייתי במערכת יחסים עם בחורה שורדים ...אך יחד עם זאת...ממשיכים לנסות למצוא את האהבה !

על האש

New member
אופק?!

להיות בתול זה להיות מסכן??!?!?! אז אני בתול ואני ממש לא מסכן נכון זה מציק. אבל מכאן ועד רחמים,אני ממש לא מסכן עד שזה יקרה אני אדם מאושר וכאשר זה יקרה אני יהיה מאושר יותר
אבל אם למצב כזה קוראים להיות מסכן אז אני הבן אדם הכי מסכן בעולם

אופקקקק

New member
היי מנגל ממי../images/Emo98.gif

אני גם חשבתי שאני לא מפסידה כלום..לא סתם הייתי בתולה עד גיל מאוחר יחסית כיום סקס זה שחרור מלחצים, עצבים וכיוב מן התפרקות לגוף ולנפש.. גם אני חיכיתי "לעשות אהבה" ובסוף יצא לי סקס נטו עזוב אותך שטויות, דבר איתי לאחר שתהייה לך שתתנסה

על האש

New member
מה האהבה קשורה לכול זה?!

ומי אמר שאני מחכה לאהבה?! שזה יקרה ויהיה לי הזדמנות אני יילך על זה. עד כה לא היו לי הרבה הזדמנויות רק אחת שכללה הכול חוץ מ... אבל שטויות שזה יגיע אז יגיע זה לא עושה אותי פחות מאושר ממה שאני
ולדבר איתך אחורי זה?! טוב אז ההיא שלום...

על זה אני כבר לא מצליחה להבליג../images/Emo48.gif

גבר שמחפש אישה חסרת ניסיון הוא - ט י פ ש
אחרי שהיא תפתח את העיניים ותדבר עם חברה או שתיים תחליף חוויות מחדר המיטות התיאבון יתעורר ויתחיל חשק לחקור בחור אחר עד ש.... היא תצא לשדות זרים ותגלה מה לה את זה עושה (ורוב הסיכויים שזה גבר אחר) לכן - בחורה שכבר טעמה וחקרה ויודעת מה היא רוצה לעצמה ומה עושה לה טוב ונעים עדיפה פי אלף מונים כיוון שאת הסקרנות היא כבר מיצתה וחקרה דברים לעומק עם עצמה .

על האש

New member
בתולים,בתולות וכל המשתמע מכך...

באופן אישי אני יכול להעיד על עצמי,שלא משנה עם כמה בנים מישהי כבה זה לא ימנע ממני לקבל אותה במידה ויווצר בינינו קליק. בתור בתול שפעם העלה את השאלה שהאם חוסר ניסיון ימנע ממני ליצור קשר עם מישהי עם זה לא ירתיע אותה אוו משהו כזה עדיין לא ממש קיבלתי תשובה לשאלה.מפני שיש כאלה שטוענות שאין מעדיפות בחורים עם ניסיון מיני,ויש הטוענות שזה דווקא יכול להיות נחמד להיות פעם ראשונה עם בתול. אבל באופן אישי לי לא מפריע עם החורה בתולה אוו ששכבה עם 5-7 בנים אחרים כי מה שחשוב בעצם אוו עצם ההרגשה כלפיי אותה בחורה וצריך לקבל אותה כמו שהיא בתולה אוו אחת שצברה מספיק ניסיון זה ממש לא חשוב. הכול בעיניין המשיכה אני בעול אופן לעלום לא אשלול בחורה בין עם היא בתולה,אוו בין עם שכבה עם מספר בנים,מה שחשוב שיהיה בינינו הקליק כול מה שהיה מעבר מש לא מפריע לי.

למעלה