נושא קצת רגיש...

רוהאנדה

New member
נושא קצת רגיש...

בזמן האחרון אני פוגשת די הרבה בחורים שלא מוכנים לצאת עם בחורה ש: א - שוכבת איתם בפגישות ראשונות ב - ששכבה עם יותר מבחור אחד או שניים -במקרה הגרוע שלוש. הקטע לא מובן לי. למה לבחורים מותר לשכב עם עשרות ולבנות לא? היום אם יוצאים 3 חודשים והזוג עוד לא קיים יחסים מופעל לחץ מסיבי על הבחורה (אלא אם כן היא בתולה ואז הוא מחכה עוד חודש). ברור לי שאלו מקרים מוקצנים ולא תמיד זה ככה. יש בחורים שלא אכפת להם, יש בנות בתולות בגיל 21 ויש (כן יש) גם בחורים בתולים בגיל 20 אבל בכל זאת - יש הרבה כאלו שלא מעוניינים בבחורות שלא שומרות את עצמן בשבילהם. אני כבחורה מרגישה לא טוב עם העניין. לא ברור לי מה אני אמורה לעשות. אוקי - אני יודעת שאני צריכה לעשות מה שטוב לי אבל באמת - דמייני שאת פוגשת את גבר חלומותיך והוא מתעניין ואז זורק אותך כי את לא מספיק בתולה בשבילו. למרות שאולי תגידו שהוא לא מספיק טוב - אני ארגיש הכי מגעיל בעולם!

mapopo

New member
אני חושב שאני יודע מה לעשות...

פשוט תורידי פרופיל בכל עניין של כמה בחורים שכבת... וחוץ מזה אני חושב שזה ממש לא רציני שלגבר מפריע שבחורה שהוא מכיר שכבה עם 3 או 4 או 5 ... כל עוד זה נעשה באופן בטוח!! זה לא ענינו של אף אחד!! אם משהו שואל אותך זה כנראה בשביל לדעת כמה ניסיון מיני יש לך... פשוט תאמרי שיש לך מספיק..... להיות דיפלומט בעולם החזורים זה דבר הכרחי בימנו... אבל הכי חשוב זה להיות נאמן לבן זוג שלך.... ולא לשכב עם אחרים שאת איתו!!! MAPOPO

yulinka

New member
הממממ...../images/Emo9.gif

מצד אחד הפתרון הפשוט הוא ....לא לספר לו עם כמה בחורים היית מצד שני....אני לא הייתי להיות עם מישהו שאני אצטרך לשקר לו על ההתחלה ומישהו שלא מקבל אותי כמו שאני.... ותחשבי על זה

רוהאנדה

New member
לא חייב לשקר

לדעתי (ולאחר מחשבה מרובה) לא צריך להיכנס לזה ובעיקר לא בהתחלה. כמובן אני לא מתכוונת לומר שאני בתולה כשאני לא אבל אין צורך לפרט את מידת הניסיון בעיקר כי זה מעליב ואינטימי.אם לאחר זמן הנושא עולה שוב והאדון מחליט שרמת הנסיון שלי לא לטעמו אז הוא כנראה לא הבחור. אני מרגישה צורך להדגיש שלמזלי לא קרה לי שעזבו אותי בגלל יותר מדי פרטנרים - פשוט כי לא היו לי... אבל יש לפחות מקרה אחד שבו אני כמעט בודאות יכולה לומר שגם לאחר שהוא כביכול התאהב (שטויות במיץ) אם הייתי אומרת לו שהייתי עם 3 בחורים הוא היה עוזב. את האמת בעקבות זה התחלתי לחקור מעט בנושא ויש לא מעט כמוהו. חבל.

yulinka

New member
לדעתי בחור שיש לו בעיה עם זה....

הוא פשוט חסר בטחון
יולה חתולה
כבר מצאה את הדובי

ronen1981

New member
לפחות בחור אחד אני מכיר אישית :)

שהוא בן 20.5 בתול ובמקרה הוא כותב לך תגובה. לגבי הא" אם הבחורה שוכבת איתם בפגישות ראשונות הרי שאז איך הם בתולים? מכל מקרה מי אמר שלבחור "מותר " לשכב עם עשרות בנות ולבחורה "אסור". לדעתי האימרה הזאת היא למעשה אחת העדויות לכך שהמהפכה הפמניסטית עוד רחוקה מלהצליח ולדעתי אפילו נכשלה והפכה למעיין משתפית של השובניזים העתיק במובן של ניצול בני אדם לבסיס צורכי מין ללא התחשבות ברגשות וכד... (במקום לשנות תהשקפה של ה"גברים" לכיוון זו ה"נשית" ,זו ה"נשית" נעה לכיון זו ה"גברית") כמה זוגות אתם מכירים שרבים כל הזמן וממש לא מתאימים אבל בכל זאת "ביחד" ומגדירים עצמם חברים בעוד שהדבר היחידי שמחבר בינהם ומחזיק אותם יחד זה מה שיש להם בין הרגליים. (ואני לא מתכוון לכאלה שמגדירים עצמם כיזיזים ) אני אשית לא אפסול להיות חבר של בחור רודף שמלות כשם שלא אפסול בחורה מלהיות ידיד שלה אם היא נוהגת כך.(בלבד שהיא לא בחורה זולה או סתומה). אבל לסוגיה שמענינת אותך לגבי פרטנרית לקשר רציני אומר כך: תחילה רקע, בעיני יחסי מין (לעשות אהבה מינוח יותר תואם תהשקפה שלי) הוא לא סתם איזה אקט טכני "אוננות של עם ובתוך פרטנרית " אלה משהו הרבה יותר עמוק מכך זוהי אחת הדרכים להעמיק ולחבר נפשית ופיזית בין הזוג שאוהב מבחינה אינטימית רגשית אמוציונלית ולהיות קרובים זה עם זו כפי שאינכם אם אף אחד אחר בעולם ואינכם מעונינים בזאת עם אף אחד אחר בעולם מלבד הפרטנר הנוכחי עימו אתם כעת. כעת כאשר בחור או בחורה "הולכים" כול שני וחמישי עם פרטנר\ית אחרת הם משדרים באופן שאינו משתמע לשני פנים אנחנו מצפצפים על ההגדרה שלך היא לא קבילה עבורינו אנחנו בוחרים בדרך חיים של כל יום "טעם אחר " של מסגרת יחסים פתוחים (וזו זכותם המלאה לחיות כך) אבל כשהם בוחרים בדרך כזו הם מראש אומרים שהדרכים שלנו לא יצתלבו ושאין התאמה ביננו לזוגיות. אני אישית כאשר אני מתחיל עם בחורה אני לא שואל אותה לניסיון המיני להפך אני אם ניתן מעדיף להימנע מלדעת זאת בהתחלה כדי שלא להסתכן ולהיכנס לדעות קדומות ולשפוט עלפי מה שיש כפי שיש באמת. ואכן לא פעם יצא לי שפסלתי בת מנוסה (לפני שידעתי זאת) כי בעיני היא היתה יותר מידי ולגרית וזולה ואחר כך התברר לי על נסיונה העשיר( אני חס וחלילה לא טוען לזהות בין בעלת ניסיון לפחות יוקרתיות). לבחורה בתולה ולא בתולה מהנקודה הספציפית הזאת לכל אחת יש תיתרונות והחסרונות שלה. ללא בתולה אחד היתרונות הוא בכך שהיא לא בתולה קרי מנוסה (הסבר מיד) ולכן אם תיכנסו לקשר רציני לא יהיה לך חשש שיכול להיות קיים אם בתולה שתתעורר יום אחד ותתמה איך זה אם אחרים הרי היתי בכל חיי רק איתך.(וכבר בפורם הזה היו יותר ממקרה אחד שכזה) עוד יתרון של לא בתולה הוא בכך שהיא יותר משוחררת בסוגיה המינית ויותר מהר (אני מאמין) תגיעו למידת ריגושים גבוהה. ויש עוד יתרונות כמו גם חסרונות (בימינו מה לעשות ריבוי פרטנרים משמעותו גם גידול הסיכוי של מחלת מין כלשהיא) . לגבי הבתולה אחד היתרונות הוא בכך שאתה יודע שאתה היתה איתה בפעם הראשונה שלה וחלקת איתה את אחד הרגעים האינטימים רגישים עבור אישה צעירה (להבנתי כלון זוכרות באיזה שהוא מקום בלב את הפעם הראשונה שלהן ...) ויש הרבה מין הטוהר ותום בעיני שבעשית אהבה בין שני בתולין. מכל מקרה לא ארחיב ליתרונות והחסרונות של כל אחד מהנ"ל כיוון שהרעיון הובן. לגביך אני יגיד לך כך עליך לחיות את חייך באופן שבו תיהיה הכי שלמה שאפשר עם עצמך (לפחות זו הדרך שאני נוהג בה ,ואין זה אומר שאסור כל כמה זמן לחשוב עם עצמך האם הדרך שבחרת בה עד כה היא עדיין הדרך המתאימה לך לעתיד יתכן ויבוא יום ותחליט שלא..זה מה שנקרא חופש בחירה וכל יום אנחנו בוחרים מחדש כאשר חלק מהבחירות שלנו הם כתמול שלשום וחלקן לא) וכשתמצאי את אותו הבחור שבאמת אתם מתאימים נפשית רגשית אינטלקטואלית ואמוציונלית אני משוכנע שמידת הניסיון (חוסר ניסיון) שלך הוא לא מה שיעשה את ההבדל. (ואם תיהי מנוסה יותר ובכל זאת תיהי איתו הרי יש בכך גם משום מחמאה לבחור שכן "ידעת עולם" ואת פה איתו בכל זאת ואיתו הכי טוב לך.......) מקווה שהצלחתי להבהיר עצמי ועזרתי בקצת......

ronen1981

New member
ממממממ....."הסקלה"

ילדה בת 24 אמרה משהו מענין על כך שיש סקלה רחבה של קשרים בין שטוץ לקשר של עם האחת\ד מה דעתכם לגבי טיעון זה?

deyulia

New member
יש היום

במכונים קוסמטיים ניתוח לשיחזור קרום הבתולין ב3400 ש"ח אם אני לא טועה, תמיד תהיתי למה זה נועד, ועכשיו אני מבינה

ronen1981

New member
אוי בחייך........

חרם על ה3400 ש"ח.........אם את מתכונת להונות את בן זוגך ולשקר אותו כבר בתחילת הקשר ,הקשר פשוט לא יצליח.......

deyulia

New member
אם קראת עד הסוף

כתבתי שאף פעם לא הבנתי למה זה נועד בדיוק, ורק שכתבו כאן שיש בחורים, שלא מקבלות את בנות זוגן כשהן לא בתולות, הבנתי למה עושים את זה בכלל. ולא אף לא הייתי צריכה לשקר לגבי בני הזוג שליוכמותם.

רוהאנדה

New member
הה

שאני אתן למישהו להתעסק לי עם הגוף בכאלה סכומים ועוד בשביל אדיוט
שילך לחפש בתולה בת 18 שמתנהגת כמו 25 או בת 25 בתולה - נבדוק מה יצא לו מזה (סתם קצת מרמור sorry)

dudusch

New member
../images/Emo32.gif אפרופו ניתוח... הנה בדיחה

אחת היתה בטוחה שלא תעשה את זה עד החתונה (בונקרית). לבסוף הגיע המיועד, התקרבה עת החתונה, הוא לחץ והיא נעתרה לו... מסיבה שלא נפרט פה, הבריז לה הבחור לפני החופה, מה שאמר שהיא רווקה ובתוקה. היא חיפשה מה לעשות, וגילתה ניתוח בו משתמשים בעור התוף לצורך איחוי הקרום. רצה, עשתה את הניתוח ויהי טוב... בקיצור, הגיע השני, ושוב קרה דבר דומה. הגיע למכון ואמרה שהיא רוצה לחזור על הניתוח עם עור התוף השני. הם הזהירו אותה שתהיה לה בעייה לשמוע וזה לא מומלץ והכל, אך היא בשלה. באיזשהו שלב, עם הבחור השלישי, הגיעה לארוחה בביתו. השיחה קלחה, ובאיששהו שלב, אמא שלו שאלה אותה שאלה. ואז (הנה שורת המחץ) היא פתחה את רגליה לרווחה ושאלה: "מה?"... זהו...

m20

New member
אצלי זה הפוך../images/Emo57.gif../images/Emo53.gif

אני בת 19 וחצי עדיין בתולה ומחכה למתאים, ובנים שאני מכירה ושומעים שאני בתולה מתאכזבים, מאבדים עניין, אומרים שזה עצוב לדעתם. אז איפה מוצאים מישהו שכן אוהב בתולות ( אם יש כאלה בכלל)

deyulia

New member
חמודה

בחורים שאומרים לך דבר כזה , אז הם רוצים רק זיון ותו לא , אל תאמיני להם אם יגידו שיש שם אהבה, ולגבי איפה מוצאים אחד כזה, זה פשוט -זה מגיע בזמן שאת הכי לא מצפה, ובדרך כלל באופן ספונטני מבלי שתחפשי, תאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת. אז בהצלחה

deyulia

New member
ועוד משהו

שלא תעיזי לשכב עם מישהו כשאין לך רגש כלשהו כלפיו וזה הדדי, כי זה עלול לפגוע בך, ואל תשימי לב לכל אלה שצוחקים עליך ולועגים לך שאת בתולה בגיל כזה, כי הפעם הראשונה צריכה להיות מתוך אהבה והרגשת נוחות, כי אם לא זה עלול לפגוע בדימוי הגוף שלך, ברגשותיך ובביטחון העצמי. ושוב פעם בהצלחה

ronen1981

New member
אין לי מוסג מאיפה הבחורים הדפוקים..

אבל לדעתי הרוח כולו שלך שלא יצא איתם כלום........ ואל תדאגי בך אין שום בעיה להפך הבעיה באותם בחורים דפוקים.

m20

New member
תודה על העידוד של כולם../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אל תדאגו לי אם חיכיתי עד עכשיו כנראה שאני אמשיך לחכות עוד הרבה.

למעלה