נושא מעניין

chen7

New member
נושא מעניין

האם לדעתכם השימוש בפרסומות המכילות אלמנטים של שימוש באלימות\גזענות הינו מוצדק? במקרה זה השימוש באלמנטים אלו בפרסומת של "קליק" איננו מהווה שום סוג של פגיעה . במציאות של היום פרסומות רבות מנסות לפנות לפנים שונים באישיות הצרכן. אני ממש לא חושב שכאן הייתה כוונה לפגוע\להעליב.

AbraCadabrA

New member
ככה זה

אני לדוגמא אהבתי את פרידמן כשגילם בחלומות בהקיציס את "ציון הנחש" או "הדבורה מאיה" והינה עכשיו כדי להצחיק את ההמון הוא מחקה את "לובה הקופאית הרוסיה" מהסופר.עוד מקרה של עדתיות נכנס לסטסטיסטיקה. שווה לבדוק מה קורה בפירסום בעולם אם גם שם בהעדר קונספט טוב הם הורגים איזה הודי\פקיסטני\תורכי,ואז מה אומרים הצופים? פירסומת נמוכה. אם הייתי הודי לא הייתי מוותר. ירון

MaleMan

New member
אנשים קטנים ללא חוש הומור

הדבר הכי קל זה לראות את הרע בכל הקמפיין הזה, אבל במקום לפרגן לפרסומות ממש טובות, אנשים חסרי חוש-הומור כותבים מכתבים מסוג אלה. חבל!!! MaleMan - Always Deliver

yos3221

New member
מה שרע בקמפיין הזה הוא לא העדתיות

ממש לא אני דווקא די אהבתי גם מיאו חתולה - זה סופר עדתי - והיה מעולה כאן הבעייה שונה - אין קריאייטיב , אין אסטרטגייה קשה קשה אף אחד לא יודע מה רצה הפרסומאי לומר.....

chen7

New member
מאוד מזכיר את..

הפרסומת של טיטוס בקונספט. ( מי שאוכל לבד,אוכל יותר) גם בפרסומת זו ישנו מסר , תאכל לבד ,תאכל יותר. לצערי זה נראה ממש רע כאשר אתה ממחזר, ובנוסף, מטביע אסקימואים, דוחף הודים וכו...

yos3221

New member
בהתחלה לא הבנתי מה קשור

טיטוס לעיניין - עד שהבנתי - צ'יטוס וכן - זה נכון - זה אותו קונספט רק שבניגוד לצ'יטוס - עשוי רע מאד מאד

תלאבובה

New member
כתבו על זה היום בהארץ

בעמוד האחורי. פרסומות באמת נהיות אלימות... אבל במקרה של קליק זה בהומור..

למעלה