נושא מוסיקה

yaakov_tzvi

New member
נושא מוסיקה

אני מחפש תוכנה פשוטה ולא מורכבת היודעת להפוך קבצי wav לקבצי mp3. את הקבצים אין בכוונתי לצרוב על דיסק אלא לשמר ב H.D . תודה מראש למסייעים

cooper_23

New member
יש מגוון עצום !!!

כאמור יש מגוון עצום של תוכנות קידוד קבצי MP3 . המומלצים שלי כרגע הם : 1. MP3 Home Studio Deluxe 2. COOL DECODE 3. CD CREATOR 5 . כמובן יש עוד מבחר עצום של תוכנות . אפשר למצוא את התוכנות באתר התוכנות של ואללה

yaakov_tzvi

New member
תבורך

בדקות אלו אני מוריד את התוכנות, עשית לי את היום והשבוע,ישר כוח. אני מורה (לא למחשבים כשם שניתן להבין משאלותי),ומכין פרזנטציות בפאוור פוינט, האם יש תוכנה או תוכנות נוספות שאפשר להכין פרזנטציות ולא יתפסו כל כך הרבה מקום, הלוא אי אפשר להוריד פרזנטציה הקטנה ביותר לדיסקט אלא רק לצרוב, וכידוע לאחר צריבה אי אפשר יותר להתערב בתוכן לצורך שיפור תוספות וכד` תודה על הזמן שאתה מקדיש לי בתשובתך

Ey@L

New member
הממממ.......

אין ממש תוכנות מומלצות למצגות מלבד פאואר פוינט אבל להלן כמה שיטות להתחכם עם זה. 1. לחלק מצגת אחת לכמה חלקים בקבצים שונים ולהשתמש בכמה דיסקטים. 2. לקבץ לכמה דיסקטים. 3. להעביר את הקבצים תמיד דרך האינטרנט. מקווה שעזרתי, אייל

yaakov_tzvi

New member
לאייל תודה אבל לא רלוונטי

כאשר מציגים מצגת, היא אמורה להיות רציפה, דקת מצגת בצירוף מוסיקת wav של דקה בולעת כמעט 11 M , כלומר אחד עשר דיסקים, תחשוב שכל הסטודנטים אמורים בהרצאה לראותך מחליף תשעה דיסקטים,דהיינו למצגת של 25 דקות צריך להצטייד בסמיטריילר של דיסקטים. שוב תודה על הנסיון ברעיון, אולם כמו שאמרתי לצערי לא רלוונטי יום טוב

אפשר גם על דיסק.

יש דיסקים של 320 מגה (או לפחות היו פעם) וזה גם יותר מהיר מלהחליף דיסקטים וגם אין בעיות עם זה.

yaakov_tzvi

New member
קורט תודה, אבל..

האם הדיסק שאתה מציין עובד בקצב עבודה תואם מצגת, כלומר חי ונושם בעת ההצגה? כמו כן היכן לפי דעתך ניתן להשיג מפלצת חביבה זו ? שא ברכה !

Ey@L

New member
עוד אפשרות,

תוכלי לקנות כונן ZIP חיצוני של 100MB. כל פעם תחברי אותו למחשב בו את נמצאת. זה יכול להיות פיתרון נחמד. נ.ב אין לי מושג אם קורט התכוון לזה.

yaakov_tzvi

New member
אייל תודה, אבל אין לי שמלה

כונן זיפ דבר נחמד, כיום אני מסתובב עם שני h.d ניידים, וכמו שאתה מבין ויודע, מאד חשוב באיזה מחשב עשית פורמט לדיסק הקשיח הנייד, משום שלעיתים מחשבים שונים אינם קוראים כראוי את הקבצים ששמרת על הנייד. לעניות דעתי הטכניקה צריכה להיות, סגנונות קובץ קטנים, הפאוור פוינט אינו יודע לעבוד עם מפי3, ומכאן מתחילה הבעיה. ממתין לרעיונות נוספים, ת ו ד ה !

למעלה