נושא לשירשור...

Altryne

New member
יש לכם לוקרים??????

מזלכם אני סוחב כל יום תיק של 100 ק"ג

hyper beam

New member
גמני....

חרא התנאים בבתי ספר באשקלון... טוב לפחות אין פיגועים... טפו טפו טפו

Friends G i r l

New member
ראש העין....

מתחילה להיראות יותר ויותר כמו אמריקה..... רק מה שכחו לבנות פה קולנוע!! טיפשים.... ותציע לבי"ס שלך שיזמינו חברת לוקרים מרוויחים מזה הון! כל ילד משלם 150 ש"ח יש איזה 300 לוקרים תעשו את החשבון לבד...

כןןן הבצפרים עושים מזה בוחטות

אבל אצלינו זה חברה אחרת... שנה שעברה לא עשיתי כי חשבתי מה אני ישלם מאה חמישים שקל הם היו מתים.. ונדפקתי... אז השנה עשיתי :)

mscooter

New member
אגב המורדים, אני החלטתי לעשות

אתמול ניסיון, וכמו קטנטנות, רציתי לראות על מה כל המהומה. על קטנטנות גיליתי שזו סידרה מפגרת לילדים קטנים על המורדים גיליתי שזו סידרה לסוטים נכנסתי לאתר, סתם, של המורדים, והיו שם הורדות: "מריצה עושה סטריפטיז" "מריצה מצטלמת בעירום" ותחשבו שבנות 9-10 מכורות לזה - מה זה מלמד אותם על החיים??????

Donutz

New member
דונטס= עיוות של דנה.... בערך

סתם אמרו לי שזה ניק חמוד... לגבי המורדים: שתי הבנות הראשיות בסדרה מוכרות את הגוף שלהם ועוד האחת שהיא ממש שרמוטה (מיה?) היא רק בת חמש עשרה... היוצרים של הסדרה הם כמו סרסורים של הבנות האלה שמענטזות בשביל קצת רייטינג.... גרררר מושחטים.... הלוקר שלי: ערמה של ספרים ומחברות ותמונה של אמינם ושל קיאנו ריבס.... מי שלא מכיר.... חבל... פיספוס שלכם...

ilbe182ebli

New member
מי לא מכיר את קיאנו אני יהרוג אותו

!!!!!!! חחחחח... כן הן באמת שרמוטות לא קטנות.. במיוחד מיה... ראיתם את התמונות שלה??? כל פעם תמונה חצי עירום אחרת! אה והניק שלי זה ככה: איי לוב בלינק אמינם 182 אמינם בלינק לוב איי רק באינגליש... אין לי מושג למהה אבל סתם רציתי את הכינוי הזה! אני רוצה להחליף אבל אין לי כוח לעשות שם משתמש חדש כדי לעשות ניק חדש...

I Loe EMINEM

New member
מיה הזאת היא זונה חבל על הזמן והיה

איזה עיתון(ויוה פלוס או משהו כזה) שהחברות שלי לצערי קוראות שבו היה כתבה שהיא אומרת אני לא זונה ליד תמונה שהיא חצי ערומה....

M ShadY

New member
איזה זונה!!!!!

המורה לביולוגיה שלנו לא באה, אז באה מורה מחליפה שהרשתה לנו לשחק במחשב ולגלוש או מה שלא יהיה... אז חצי מהבנות נכנסו לאתרים של המורדים והסתכלו בתמונות ובקבצי וידאו, והראו שמה איזה סטרפיז בוידאו של מיה, בושה!!!!!!!!!!!!!! קיצר, מיה ושאר חבריה הדפוקים במה שלא יהיה רקדו שיר של הגורילאז (פשששש... הם לא עד כדי כך מנותקים מהעולם) ואז חברה שלה החליפה שיר ומיה הורידה את החולצה ואת החצאית. זה היה פשוט זוועה לראות את זה!!! ולחשוב שהשחקנית הזאתי בת 15... אמרו לי גם שבמהלך הסדרה מיה לא מסתובבת עם חזיה. וגם קמילה הראתה גם ת'חזה שלה. לחשוב שילדים מתחת לגיל 10 צופים בזה, מזעזע!!! שיורידו כבר את הסדרה! מה קשור לזה ולפוקס קידס? אגב, אולי ראיתם בעיתון: היו לפני חודשיים ככה הריסת זכוכיות של תחנות אוטובוס, למה? כי הפוסטר של קמילה היה שם. איזה אובססיה מטורפת!!!!!!

Altryne

New member
אפשר להגיד שמיה נראת טוב

ואתם חייבים להבין שהם לא פה פה כולם חסודים למען השם אין אחת פה טופלס בים הייתם באירופה פעם רוב המשתזפות שם הן טופלס ואני מניח שבארגנטינה זה יותר מפותח

M ShadY

New member
מה איתך?

ארגנטינה ענייה כ"כ שלאנשים יש בקושי כסף להגיע לים.

I Loe EMINEM

New member
צודקת ב 100% ילדים לא צריכים לראות

דברים כאלו זה מגעיל אני לא מבינה מה כל האובססיה אחרי כל זה... בםך הכל עוד איזה טלנובלה (טלנבלה יהיה יותר נכון) מפגרת... זה כול כך מגעיל!!! אני וחברות שלי בכל הזדמנות שיש יורדות על הסדרה הזאת פעם רצינו לעשות משהו ולא יכולנו (אני כבר לא זוכרת מה זה היה ) אז התחלנו לצחוק על זה שבאו גם אנחנו נעשה סטרפטיז כמו שמיה המפגרת הזאת עשתה... כמובן שלא עשינו את זה זה רק היה להראות כמה הסדרה מטומטמת אבא אתה לא באה לקחת אותי אז אני עושה סטרפטיז....

לא אכפת לי מזה שילדים יראו כי גם

ככה אם הם כל כך רוצים הם יכולים להיכנס לאתרי פורנו וכו' שזה יותר גרוע,, אבל מפחיד אותי האובססיות! ולמיה יש גוף חבל על הזמן, אבל הפנים שלה לא משו.. וההתהגות שלה, יענו התדמית סתם חרא.. לפחות שתדע מה לעשות עם עצמה ולא סתם להיות איזה שחקנית פלייבוי עאלק עוד שנייה תהייה כמו כריסטינה אגילרה מצטלמת בעירום שרק גיטרה מסתירה לה

Jade1

New member
גם לפי דעתי....

המורדים סתם חרא של סידרה!!!!!!!!! אני פשוט לא מבינה למה אנשים רואים את הסידרה הדפוקה הזאת!!!!!!!

למעלה