נושא לשירשור...

keeeren

New member
נושא לשירשור...

קודם כל שמתי לב שהפורום מאוד השתפר בזמן האחרון וזה נהדר והכל בזכותי חחחח סתם
בכל מקרה ראיתי את השירשור הזה בפורום מכושפות וחשבתי שזה יהיה מגניב בירור ניק ניים! אז שלי הוא בגלל שחבר של אחי מאיר שפסייקו אתה מכיר אותו הוא מהכיתה המדעית הילד הגובה הזה חחח... אז המאיר הזה תמיד קורא לי סתם כדי לעצבן אותי קווורן כזה ארוך ובקושי שומעים את הרייש אז זה יותר כמו קווון וסתם אימצתי את זה די דפוק אה? טוב עכשיו תורכם...

Jade1

New member
כן גם אני..

גם אני שונאת שמות גנאי כאלה שמעצבנים כמוני תמיד קראו לי סשה למה אני לא יודעת!

Altryne

New member
yo

Everybody ask me what means ALTRYNE they say "why don't you use for nick your own name and i say to them,i do what i want alex is a very popular name and ALTRYNE's not Altryne is unique and it has no meening It can describe my character or even my feelings to sum up Altryne is my nick I just it don't sounds like a nick of some freak!

Psycho BuZZ

New member
whatever man ../images/Emo13.gif

ולקווון - את סתפ מציפה את הפורום בשטויות

keeeren

New member
סליחה?../images/Emo13.gif

הנה הכל ברוח טובה הרבה סמיילים והכל אבל what the fuck? למה שטויות זה דווקא מגניב! חוץ מזה הפרוום משעמם ה"שטויות" שלי הן אלה משחיות אותו בלי להשתחצן או איך שלא אורמים את זה. אבל לך תמיד יש טענות ואתה חושב שאתה הכי טוב אז מספיק להעיר הערות אתה לא רוצה אל תגיב! וקבל

keeeren

New member
../images/Emo13.gif

מצטערת אם פגעתי למרות שלא נראה לי... אבל ברצינות נמאס לי מהערות המיותרות שלך אז תפנים!

Psycho BuZZ

New member
אני ילד מרדן מבטעי...

ואני לא רואה "המורדים"... שלא תחשבו...

ilbe182ebli

New member
בלעעע!

עזבו אני משועמממת........ דרך אגב אבריל לאוין ממש גרועהה... עושים לה מלאא שינויים ו"מסדרים" לה את הקול בכל ההקלטות ובדיסק שלה אבל בהופעה חיה היא שרה חרא.. (זה כן קושר קופצות פה הודעות שיש לה הופעה בלונדון או משו..)

hyper beam

New member
אגב המורדים...

סדרה של הומואים לדעתי. אגב, למי שיודע טיפה רוסית, שמעתי שיש שם דמות שקוראים לה "לוחן"... ox\/!!!!!!

Friends G i r l

New member
אני כל כך שמחה!

כבר חשבתי שיש לי איזושהי בעיה! כל אבל כל כל כל כל כל כל הבי"ס שלי רואה את הסידרה המגעילה הזאתי! טוב אולי חוץ מהפריקים.... אבל בכל זאת! השתגעתי כולם היו מתחילים איתי ישר דיאלוג על הפרק של אתמול בלי לשאול בכלל אם אני רואה את הסידרה... "ראית איזו דוחה מיה וקמילה ובלה בלה בלה בלה" "אני לא רואה המורדים!!!" "מה את אהבלה? איך את לא רואה ? זה כזה יפה!" "אני האהבלה?!?!!?!?!?!" כן דיאלוג טיפוסי שעובר עליי כל יום! גם אבריל לאבין! יאכס! היא שרה בתחת! ותקלטו! אין לה עיינים כחולות זה עדשות! היא הייתה פרה לפני שנתיים! היא לימדה את עצמה לנגן על גיטרה (מה זה השטויות האלו?! היא בטח מנגנת כמו התחת שלי)

I Loe EMINEM

New member
זאת סדרה כזאת מפגרת והשפה כבר הפכה

להיות כזאת דביקה אי אפשר לשמוע אותה!!!! וכל אחד שם עקום יותר מהשני מה הולך שם אין שם אנשים שנראים נורמלי???

Friends G i r l

New member
נכון!!!

יופי פעם ראשונה בחיים שלי שונאי המורדים הם לא המיעוט.... סורי לכל מי שכן אוהב את הזבל הזה.... קראתם את הכתבה שהייתה בראש 1 על התופעה שילדים מחקים את המורדים?! חחחחחחחחחחחח התפלצתי!!! ילדים מחקים את ה"מסדר" ואת העיתון רכילות האדיוטי שיש שם!!!!
נסחפתי קצת אבל

I Loe EMINEM

New member
נכון.. אל תצחקו את הכתבה שהייתה

בראש 1 אני בקוראים כותבים על המסדר אני וחברות שלי כתבנו זה קרה בבית ספר יסודי באזור שלנו ויש ילדים שעכשיו ממש מפחדים ללכת לבית ספר

ilbe182ebli

New member
עצוווווווובבבב

גם ילדות מהכיתה שלי ככה.. ויש אחת שיש לה קרובי משפחה והיא נוסעת הרבה לארגנטינה איך היא מתלהבת מלמדת את כולם ספרדית, שרה את השירים, ודייי איזה כאב ראש איתן! (ויש עוד בנים! ילד מהכיתה שלי כל העטיפות שלו זה פוסטרים שלהם וכל הלוקר שלו מלא בתמונות יוו איזה אובססיה!)

Friends G i r l

New member
אובססיה רצינית....

לי למען האמת אין שום דבר מפגר כזה בלוקר חוץ מתמונה אחת יותר נכון ציור שהדפסתי מהאינטרנט... ציור מהמם של קורט קוביין....

ilbe182ebli

New member
לי בלוקר מאחורי כל הערמה

של הספרים והמחברות,, אני יש לי לוקר מבולגן כמו אני לא יודעת מה! אז איכשהו אפשר להבחין בפוסטר של אמינם וזה הדבר היחידי שיש לי שם..

למעלה