נושא לשיחה

shourka

New member
נושא לשיחה

אני לומד עכשיו במגמת קולנוע על צ´ארלי צאפלין ואני חייב להגיד מייקל מאוד מאוד דומה לו!!! כמו שאתם יודעים צאפלין היה הכוכב הכי גדול של הקולנוע בעולם בשנות ה30-40. והוא קיבל 3 אוסקרים הוא נפטר ה1977. הדברים הדומים למייקל ולצאפלין 1) לשניהם יש את הכובע שאיתו הם תמיד מופעים. 2)לשניהם יש איפור מאוד מאוד כבד. 3)שניהם רוקדים ומופעים תוך כדי צלילי המוזיקה ושניהם המציאו תרגלי ריקוד והלכינו את המוזיקה שלהם לבד. 4)לשניהם יש הרבה ריקודים מאוד דומים וגם המורה שלי אישרה לי את זה.. 5) שניהם נרדפים אחרי התקשורת ומאוד שונאים את זה. 6) שניהם היו הכוכבים הפופולרים ביותר בעולם צאפלין 30-40 מייקל 80-90 (מייקל מודל 2002 לא פופולרי כמו מייקל מודל 1992..). 7) לשניהם יש בעיות גדולות במשפחה אבל קרבה לאח\ות – מייקל בעיות עם אבא אבל קרבה לג´נט צארלי בעיות עם אמא אבל קרבה לאחיו (לא זוכר את שמו אני חושב ספנסר) שהיה האמרגן וחברו הטוב ביותר. 8)שניהם היו סמלי סקס והעבודה היתה יותר חשובה להם מהאהבה. לצאפלין היו משהו כמו 8-9 נשים למייקל היו 3 למייקל יש 3 ילדים משני נשים שונות לצאפלין יש בערך ילד ויותר מכל אישה. זה לפחות ממה שאני יודע ואני בטוח שיש יותר. מה אתם חושבים על זה? ובכלל על הכתבה. קדימה תגובות.

ilovem

New member
אני לא כל כך בטוחה...

לגבי זה...לא יודעת..פשוט, מייקל כזה חרמן..אז...נו..אתם יודעים....

shourka

New member
למייקל

יש שלושה ילדים זה הופיע בעיתון ובכלל הראו איזה קטע שלו איתם בmtv מה אתם עוד חושבים חוץ מזה?

ilovem

New member
איזה אמ טי וי?

ראית את זה. שמעת על זה? יש לך מקום ממנו אפשר להוריד את זה? *יעל מסוקרנת מאוד*

shourka

New member
ראיתי

את זה בmtv news לפני איזה חודשיים אין לי מושג מאיפה אפשר להוריד אולי איך שהוא בקאזה אבל אני לא חושב.

למעלה