נושא לריקוד??

זה כן כל העניין אבל

אני פשוט גרועה בלהתחיל רעיונות!! עוד אל התחלנו לעבוד על זה בקומפוזציה כי יש עוד זמן.. דיי הרבה זמן אבל לוקח לי מלא זמן עד שמתבשל לי רעיון אז התחלתי לחשוב כבר עכשיו.. אז אני מנסה הכל כל דבר שאני רואה אני חושבת אם אפשר לעשות מזה בגרות.. וגם מנסה לבקש עזרה לרעיונו ת כמו שעשיתי פה, והם מובילים אותי גם לרעיונות נוספים.. נותנים השראה...

הגרילה

New member
../images/Emo204.gifאני יודעת!!

תראי את יכולה גם לקחת נושאים גדולים ולחשוב איתם ולהתחיל לצמצם אותם לדברים יותר קטנים שכבר עליהים אפשר לבנות ריקוד אני יכולה להגיד לך שיש מצב שאני ועוד שלוש בנות ניגשות לתחרות גם כן של קופפוזציה והכל והתחלנו לבנות את הריקוד על משחק ילדים סולמות ונחשים.. אז הנה יש לי כמה רעינות בשבליך משחקי ילדים: *יכול להיות בתוך זה תיפוף גוף כי יש את כל הבום קליק כף נגיד שאפשר בקלות להפוף לתיפוף גוף. *סולמות נחשים-שבתוך זהנ יש עליות וירידות כמו של נחש וסולם *מחבואים *תופסת ויש עוד כל מיני שלא חשבתי עליהים בטח.. את יכולה גם לבנות את הריקוד שלך על אביזר בעצם לקחת אותו ולהתחיל לבנות איתו ריקוד זה כבר נדוש אבל..=\ ממ מה יש עוד.?! אהה יש משפטים שבעצם את מתחילה לעשות משפט מסויים של ידיים לדוגמא(משפט למקרה שאת לא יודעת מה זה זה בעצם תנועות שמחברים אותן לקטע וזה לא ארוך זה ממש קצר וזה חוזר על עצמו כל הזמן) ועם המשפט הזה את יכולה להתפתח נגיד להתחיל לעשות משפט ידיים לסויף לו רגליים מתאימות בכל מיניי פוזיציואות ולהתחיל לערבל אותם תוך כדיי הריקוד בעיקרון אני הכי מתלהבת מהקטע של משחקי ילדים זה הכי נחמד ומקורי לפי דעתי מקווה שעזרתי ביבי הגר

מגניב

זה מגניב תודה הגר.. באמת המשחק ילדים נשמע טוב אני ארשום לי את זה במחברת רעיונות שלי :)

רקדנית14

New member
קצת מאוחר אבל..

אולי תעשי על רגשות, על קשרים... צמיחה... אם יהיה לי עוד משהו אני יגיד לך... מקווה שעזרתי...

למעלה