נושא לריקוד??

נושא לריקוד??

היי חברים.. אני צריכה להמציא ריקוד רציני של 5 דק' ככה.. לבגרות.. וממש לא עולה לי נושא יש לכם נושאים טובים?? פליזזז עזרה..

../images/Emo90.gif../images/Emo194.gif../images/Emo191.gifאממ אולי...

נושאים שחשבתי עליהם- בועה חלום פנטזיה לידה שנאה כאב נידוי אהבה אבדות[ללכת לאיבוד] צחוק חיבוק

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif אבדות.

בכיתה א' עשיתי על זה
איזה נוסטגליה פתאום
יצא לי לא רע יחסית למישהי בכיתה א', אפילו המורה אמרה

ShirUsh22

New member
באיזה סגנון את רוצה לעשות את הריקוד

? כי נגיד למחול מודרני מתאימה מוזיקה איטית ושקטה להיפ הופ מוזיקה אמריקאית מהירה וכו'...

ShirUsh22

New member
כן התכוונתי איזה סגנון ריקוד...../images/Emo20.gif

[אני לוקחת דוגמאות ממה שאת כתבת] לבלט מתאים חלום למחול מתאים שנאה וכו'.. בהודעה הקודמת התכוונתי לסגנון ריקוד כדי שנתאים את הנושא ונתתי התאמות של מוזיקה

nitzan91

New member
למה למחול שנאה?

למחול גם מתאים משהו שקט כזה.. לא? חח

תודה! ...

אני יכולה לעושת מה שאני רוצה זה פתוח לגמרי אני נראה לי רוצה בכיוון של מודרני.. קופמפוזיציה מה שיצא... אהבתי את הרעיונות על הצחוק מישהי עשתה שנה שעברה אז אני לא יכולה גם על בועה תאמת נראה לי עשו פעם אהבתי את הללכת לאיבוד... יש עוד רעיונות? :):)

Loony Moony

New member
...

עוד נושאים שחשבתי עליהם: ים ילדות געגועים בובות חלומות הבקיץ טיול

את טובה בזה

ים- שנה שעברה עשו מים.. שזה ממש דומה ילדות- שנה שעברה עשו שלבים בחיים ואחד מהם היה ילדות אבל נחמד, אני ארשום לי אראה לאן זה מתפתח געגועים- זה נראה לי יכול להיות טוב.. צריך לעשות מחקר קטן.. בובות- חברה שלי עושה את זה השנה חח חלומות היקץ? אני לא רואה דרך לעשותמזה ריקוד סליחה על החוסר דמיון שלי :| טיול- נשמע טוב אבל גם, איך? תודה את גדולה

Loony Moony

New member
...

חלומות בהקיץ- חשבתץי על מישהו שהולך ברחוב, ברקע יש ניצבים אופיניים לרחוב, אבל רואים שהוא קצת מעופף- מסתכל לפה ולשם, משנה כיוון בהליכה.. לאט לאט ההליכה שלו הופכת לריקוד, הניצבים יוצאים ויש קטע של ריקוד המבטא חלום כמו חופשש או מעוף... בסוף יש חזרה לקטע של ההתחלה עם הרחוב, הניצבים חוזרים, והריקוד הופך בחזרה להליכה. טיול- מישהו הולך (אפשר עם מן תיק על הגב), מביט מסביבו, צופה על מקומות, מריח פרח, עוצר ואוכל במן פקניק כזה (בפנטומימה).. אם את רוצה אביזרים אפשר שהוא יוציא מפה... הוא שוכח לנוח... וחשבתי על עוד כמה- שוק- מישהו מסתובב, קונה, בוחן, מריח, טועם, עוצר פה, מדבר שם מביצה לציפור- בהתחלה רואים הרקדן בתוך מן קופסא או סתם מכווץ כולו, ולאט לאט הוא שובר את הביצה ויוצא החוצה אל העולם הגדול. רואים אותו מדדה, עושה את צעדיו הראשונים בעולם, מתחיל לעוף... לחלופין יכול להיות גם על תינוק שיוצא מבטן אימו, עוד מכורבל כעובר, ולאטו לאט מתחיל להיפתח, להתגלגל, לשבת, לצחוק, לדבר, לעמוד... מקווה שעזרתי

d a n c e1

New member
ואווווווו הקטע עם הרחוב

נשמע כ"כ מדהים. אני יכולה לדמיין לעצמי איזה ריקוד אפשר לעשות לזה. מדהים.

Loony Moony

New member
תודה לכולכן

זה ממש כיף לחשוב על רעיונות כשעושים את זה תוך כדי ריקוד...

Real A n g i e

New member
אממ

יש לי כלמני רעיונות, אבל כל העניין הוא שזה יהיה ריקוד שלך, לא? כאילו ברור שאפשר לבקש עזרה, אבל הכי טוב שתחשבי בעצמך. בטח למדתן בשיעורי קומפוזיציה איך מתחילים, ומאיפה מקבלים השראה, ורעיונות. [יש כל מני שיטות, למשל- להתחיל ממוזיקה שאת מתחברת אלייה]. תחשבי אולי לאיזה נושא את מתחברת? מה משחק לך על הרגש, מסר מסויים שאת רוצה להעביר... המון בהצלחה!

למעלה