נושא למחשבה

oAviaDo

New member
נושא למחשבה

אני אפעם לא הייתי מעריץ של אבריל לאבין.. אבל יש לה כמה שירים שאני אוהב. והיא גם שרה נחמד... אז לא הפריע לי. כל זה עד היום! חבר שלי שלח לי 3 הופעות שלה בלייב מוחלט. והיא פשוט שרה מחריד, אבל ממש. חשבתי שהיא יכולה לעלות בטונים, טעיתי. היא מזייפת ברמות. איך באלבום שלה היא נשמעת יחסית טוב?! איך?! כמה אפקטים כבר עושים לה??

DAN1EL

New member
הממ...יש המון מקרים כאלה.

לא כל מי שנשמע בסדר בסטודיו נשמע ככה גם בלייב.

ReD AnGeL 89

New member
האמת.. ראיתי הופעה אחת שלה,

בפלייבק חלקי, והממ.. היא שרה דווקא דיי בסדר..

itay is back

New member
לדעתי....

אבריל ממש זמרת זוועתית... היא מנסה לשדר משהו שהיא לא... ובכלל כל הקטע הזה שלא ירידות על אנשים אחרים זה רק מראה שהיא לא מוכשרת בגרוש אז היא מנסה לעלות את הבטחון העצמי שלה, אני כשונא של מוזיקת רוק מוחלט, שונא אותה בלי קשר כי אני שונא כל דבר שיש בו אפילו קצת רוק, שירי הרוק היחידים שאי פעם אהבתי היו של טוני ברקסטון lies,lies,lies ושל מארון 5 this love...

itay is back

New member
כן אבל...

התדמית שלה רוקיסטית ואי אפשר להגיד שזה פופ טהור... יש בו אלמנטים רוקיסטים וזה מה שאני מתעב, אני אוהב פופ טהור ואר אנד בי והיפ הופ...

DAN1EL

New member
מסכים איתך.

והקטע שהיא יורדת על אנשים, זה לא רק מראה על חוסר כישרון (את זה היא כבר מראה בהופעות שלה), זה מראה על ילדותיות ופוזה מגוחכת שהיא מנסה בכוח לאמץ לעצמה.

itay is back

New member
לא אמרתי שהיא זמרת רוק...

אמרתי שיש לה שיר פופ אחד שהוא קצת רוקיסטי...

Art Freak

New member
בחלק מהמקרים היא לא שרה טוב בלייב

היא נשמעת טיפה צרודה.. לכן אני מעריכה אמנים כמו ווסטלייף וכריסטינה אגילרה שנשמעים אותו דבר בלייב גם בלי פלייבק. אני זוכרת ששמעתי את הובוסטאנק(להקה שאני מאוד אוהבת) בלייב והתאכזבתי קשות, כי הסולן פשוט זייף בטירוף. אבל יש להם שירים מעולים בכל זאת

oAviaDo

New member
בדיוק.

בהופעות רואים בדיוק עד כמה האמנים שווים. אגב, מה שלדעתי מיוחד בוויסליף, זה ההרמוניה היפה שלהם.

dilan angel

New member
הסולן של הובאסטנק בלייב../images/Emo110.gif

זה אסון!
בVMA הוא זייף ברמותתתת

dor307

New member
ווסטליף לא שרים בלייב

ותבינו בהופעה של רוק לא משקעים כל כך. הזמר יכול להזכר שעה לפני שיש לו הופעה אוסף את הגיטרה ונוסע לופע,לא כמו בהופעות אחרות שמשקעים בריקוד ותפאורה וכל זה... אבריל לאבין לא רוק אבל זה מה שהיא מנסה לשדר.

Ambra

New member
אממ..

לי איכשהוא יצא לראות הרבה פעמים הופעות חיות שלה..בואו נגיד שדבר ראשון-גרועה היא לא..גם אם תרצו.. יש לה שירים שנורא קשה לשיר בחיי כמו מיי הפי אנדינג,נובאדיז הומ ועוד..והיא עומדת בזה בכבוד..זה נורא קשה לשיר אותם..

למעלה