נושא למחשבה...

booli

New member
נושא למחשבה...

ביום חמישי משחק ביד אליהו נגד בנטון... אוי כמה שאני רוצה כבר לנקום בהם על ההפסד אצלם בבית. אבל... לפי מיטב הבנתי אם נסיים במקום הראשון אנחנו נקבל בית קשה יותר מאם נסיים במקום השני ורציתי לשמוע את דעתכם. מה אתם חושבים ששחקני מכבי צריכים לעשות? לתת את הכי טוב שלהם בלי קשר לאיזה בית יקבלו או לנסות לנצח בפחות מ-5 הפרש או אולי אפילו לא לנסות לנצח...(אני מתנגדת לזה לחלוטין וחושבת שזה לא ספורטיבי) אבל... אני כל כך רוצה לראות את מכבי שוב בפיינל פור (ושוב לטוס איתם) וזה ממש מלחיץ שרק הראשונה מכל בית עולה...

יוסי®

New member
חייבים לעשות הכל על מנת לנצח......

זה ספורט, ובספורט אמורים לנצח, ולא לעסוק בחישובים כאלה..... מכבי תסדר גם אם תקבל את ריאל בשלב הבא, אל תדאגו.

שנית ציבונה לא תחזור ?

בטוח שלא. כולם זוכרים את הפסד ה-18 נק´ לפני מספר שנים , ויכול להיות שאם זה היה מחזור אחרון וסדר העולות היה נקבע אז מכבי היתה משחקת מלוכלך (אבל גם בנטון , צריך להודות). יהיה משחק ספורטיבי .

tsveeka26

New member
למה רק הראשונה??.

על מה אתה מדבר? 4 קבוצות עולות להצלבה. צביקה

יוסי®

New member
היא התכוונה לכך שבשלב הבתים

הבא, בו תהיינה 4 קבוצות בכל בית, בסופו תעלה רק קבוצה אחת מכל בית לפיינל פור.... מהשלב הנוכחי אכן עולות 4 הקב´ הראשונות מכל בית ויוצרות 4 בתים של 16 קבוצות...... אבל אני לא דואג - אין אף קבוצה באירופה, חוץ מקינדר ופאנא, שמסוגלות לנצח את מכבי בסידרה ו/או ליגה כזאת, וגם פאנא וקינדר לא בהכרח ינצחו את מכבי - ממש לא.... בכל מקרה, לא נקבל אותן בשלב הבא, אם מכבי תסיים במקום ראשון.

למעלה