נושא למחשבה

tzurtzur

New member
נושא למחשבה../images/Emo17.gif

בעקבות התלבטות קיימת שלי. אם הייתן\ם צריכות\ים לבחור בין: עבודה במקום אחד בשכר מאד גבוה אבל עם מעט מאד זמן לעצמכם (יחסית למה שאתם רגילים) לבין עבודה בשכר לא רע אבל לא ממש גבוה ולנדוד ממקום עבודה אחד לשני (נגיד יום ראשון במקום X יום שני במקום Y וכיו"ב) ולהיות עם הרבה זמן פנוי. מה הייתה בחירתכן\ם?

לדעתי...

זאת שאלה קשה. לכל דבר יש מחיר. אז תלוי מה המחיר שאת משלמת. אם השכר מאוד גבוה אבל המחיר הוא אובדן זמן פנוי, אני נגד. מגיע לך זמן פנוי. אבל אם המחיר הוא **פחות** זמן פנוי, אבל בכל זאת יש לך זמן פנוי, וזה לא שאת חוזרת הביתה בחצות - אז זה טוב כפליים, כי יש לך יותר כסף, אז את יכולה ליהנות יותר מהזמן הפנוי הזה, ללכת לכל החוגים שאת רוצה ולהשקיע בעצמך. ופיייייי עליי ועל החומרנות שלי,
אבל אם יש לך מלא זמן פנוי ואין כסף, זה אפעס, קצת פחות כיף...

hana123

New member
זה מאוד אינדבידואלי,תלוי איזה טיפוס

את,אוהבת שינויים,לא אוהבת,יש לך מה לעשות בזמן פנוי?צריכה יותר שכר?תעשי ממש טבלה בעד ונגד ותגיעי לתשובה שמתאימה לך ,מניסיון-בדוק,עובד!! זה לא משהו שמישהו יכול להגיד לך מה מתאים,זה כמו נעל צריך להתאים לך,מקווה שתחליטי לטובתך,ותיידעי אותי,בהצלחה.

RotemOsnat

New member
יקירתי! הנה לך עצה מעשית:

שבי לך ורשמי על דף את היתרונות והחסרונות של כל אחת מן האפשרויות. ככה בטבלה, שניתן יהיה לראות איפה יש יותר חסרונות ויותר יתרונות וכך תוכלי "לשקול" על כף המאזניים את האפשרויות. מתגעגעת, רותם

lydiamai

New member
כיום, הייתי בוחרת באופציה השניה ללא

כל היסוס. בעצם לא רק כיום - גם בעבר. תמיד היו לי ימבה תחביבים ועיסוקים. חוץ מזה, אפשר גם ללמוד ולהשתבח כשיש זמן.

שושוצ

New member
אכן בחירה מאוד אישית... מה שחשוב,

בעיני, זה לזכור ולהיות מודעת לכך שזאת אכן בחירה. אם בחרת ממקום אמיתי ונאמן לעצמך- תהיי מרוצה, ואם לא- תמיד תוכלי לחזור ולבחור מחדש. ו... אופציה שלישית: לבחור שגם יהיה לך זמן פנוי, גם שכר גבוה, וגם גיוון...
בהצלחה!

למעלה