נושא לכתיבה

נושא לכתיבה

אולי אני חדש וזה כבר היה אבל מה יקרה אם כל אחד יסםר קצת על תעסוקותיו אני למשל מתחיל את נבוקר ברכיבה על אפנים לשחית בקר

emmy5

New member
אמי יקר , אני מקנה בך ..אני מתחילה

את היום בשתית קפה וישיבה על יד המחשב ..יוצאת למועדון למכללה , ציור התעמלות (בזמן אחרון פחות)וגומרת על הדלת של הפריגידר ... בין לבין ..קונצרט ,הצגה ,אורחים , בסך הכל הזמן רץ ,ואני לא עושה מספיק ..

offe

New member
כאשר אדם נמצא בגמלאות ../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

כל יום מביא עמו עיסוקים מגוונים יש את האפשרות להחליט בבוקר מה הולכים לעשות במשך היום מלבד אילוצים סביבתיים. אני למשל, אוהבת ללכת לישון מאוד מאוחר - ולקום מאוחר - ושוב כשאין אילוצים סביבתיים. אוהבת מאוד את המחשב את החברים שמוקפצים לי מעל המסך כי הם דואגים לי, בחלקו של היום, לעניין. חלק מהזמן מוקדש ל: לצאצאים להצגות לסרטים להרצאות לבית לקופת חולים
כן, שמתי אייקון עם
גם לבכי מוקדש זמן - אולם מועט ועוד ועוד ועוד בגילנו חיים כל יום כאילו והוא היום האחרון עלי אדמות וזה מהצד החיובי כי זה נותן תמריץ להכיל בתוכו הרבה עונג ושמחה. כל טוב offe

boaz31

New member
לאופי שלום-- אני חולק על דעתך!!!|מא

שכל יום הוא כאילו היום האחרון לחיי ואילו המחר לא לצפות לו כלל... אני לעומתך::: חי היום ומתכנן תוכניות למחר ולתקופה עד אין סוף כמעט אני לא מאמין שהמחר לא יבוא!!!! הוא כן יבוא ועד איך יבוא {{אופטימיסט ללא תקנה }}.

offe

New member
לבועז - תקרא טוב את מה שכתבתי

ישנו ביטוי האומר - תחיה כל יום כאילו הוא היום האחרון והכוונה היא כמו שכתבתי - זה לא ממש מתורגם מילולית - אלא הכוונה שכל יום נחיה את חיינו במיטב שאנו יכולים. ואגב, גם אני מאוד אופטימית. אז שיהיה לך כל טוב וערב נעים. offe

אל תקנאי

just do it אם אני יכול כל אחד יכול ,צריך להחליט על סדרי עדיפויות , המחשב לא בורח יש לי מספיק זמן בשבילו ולפני קפה טוב ומבושל אני לא יוצא מהבית

עוד מעט

יגמרו היפים והאמיצים ואז מישהי תקבל את מירב תשומת הלב עד מאוחר בערב

emmy5

New member
היום יש לי קונצרט ,בטח הגשם והרוח

ילוו אותי הערב ..

emmy5

New member
הערב יש לי קונצרט ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אנימו

New member
אמי היחיד1../images/Emo57.gif - רב פעלים

כל הכבוד על הפעילות. לבושתי אני לא יכולה להתפאר בכושר הספורטיבי. אבל נזכרתי בבדיחה א-פרורופו עיסוקים: סטודנט תיאר לחברו את סדר היום העמוס ביותר שהוא מקיים כל יום: מתעורר מוקדם בבוקר, מעיין בחומר עוד לפני ההרצאות. אח" כ ממהר להרצאות. בהפסקות - ממהר לספריות מסכם מאמרים ומתכונן להרצאות הבאות. בצהריים - מנצל הזמן להתמחות נוספת בקורסים מיוחדים וכד' וכד'. בשעות הערב חוזר לחדרו ואז מאזין לשידורים וממשיך ללמוד ולהשכיל ללא לאות. החבר היה מלא התפעלות ושאל אותו: וכמה זמן זה כבר נמשך? תשובת הסטודנט: מתחיל מחר

ערב טוב אממי

אני מאחלת לך נסיעה טובה, תהני מכל רגע. בודאי שרוצים להשתתף בשמחתכן, נרשמתי כבר. בידידות

emmy5

New member
../images/Emo24.gifלאה שלום , מה שלום בעלך?

אני מאחלת לכולם שנהיו בריאים ,ונשמח ביחד

תודה אממי

בעלי מרגיש היום קצת יותר טוב, המשבר עבר, אבל הוא מאוד משתעל,ויש לו חולשה, הוא עדיין לא מסוגל לחזור לעבוד לחנות, חתני שם, וגם הוא לא מרגיש כל כך טוב. נקווה לטוב.
ממני מכל

אנימו

New member
מי 5 - גם לי גם לי ../images/Emo110.gif

ואם היית רואה את היומן העמוס שלי היית חושבת שאני כמו אותו סטודנט.. אלא שבכל יום עוברים 90 אחוז מן הסידורים ליום הבא ... ועוד יש לי תחושה שאני נורא עסוקה.

emmy5

New member
אנימו, ממש כל הכבוד ,יש יומן ,יש...

הרבה תעסוקה , זו התחלה מצויינת ...צעשי כל דבר שחלמת ולא הצלחת לעשות כשעבדת ..גם אני עשיתי את זה ..כל פעם יש לי תקופה של הפוגה ואחרי זה אני ממשיכה בדגול .. בהצלחה לך ולכולם ...פרחים לכולם

למעלה