נושא להופעת מחול .........

ליאם1000

New member
נושא להופעת מחול .........

שלום לכולם אני צריכה עזרה : אני מלמדת ג'ז ומכיוון שיש לי המון קבוצות בכל הגילאים (9 קבוצות ) החלטתי כבר משנה שעברה שהמופע של אמצע השנה אני עושה תחת נושא מסוים שלצופים יהיה מעניין ולא סתם עוד ריקוד ועוד ריקוד שיהיה משמעות כלשהיא .שנה שעברה היה מחול סביב העולם . כל קבוצה עלתה עם ריקוד מארץ אחרת כולם מאוד נהנו והיה נורא מעניין ולא שגרתי . השאלה אם למישהו יש רעיון ???? רציתי גריז קצת נדוש כבר .......... לחשוב שזה יהיה משהו שיתאים גם לקהל המבוגרים שצופים במופע . אודה לכם על הרעיונות .

tamarbsor

New member
כמה רעיונות (אולי נדושים אבל....)

1. אפשר באמת שירים מתוך מחזות זמר או סרטים אחרים (סרטים מצויירי הם אופציה מצויינת כי יש תמיד הרבה שירים ולרוב הם טובים- כמו ספר הג'ונגל, אלדין וכו'), באותו נושא אפשר גם שירים ממחזות זמר עבריים- מרי לו וכאלה שמדברים אני חושבת לכולם. 2. שירים עבריים 3. נושא טבע- כמו שירים או קטעי מוזיקה על (או של) חיות (היה פעם טרנד של ליויתנים, דולפינים, קולות מהיער שניתן לשלב בצורה יצירתית), צמחים, וכדומה 4. מסתורין (קטעים של כנסיות, או מוזיקה מסתורית אחרת) 5. אם ההופעה באיזור איזה חג, אפשר קטעי מוזיקה הקשורים לחג 6. אפשר לספר איזה סיפור של כל הסטודיו וכל קבוצה היא חלק מהסיפור זה מה שעולי לי כרגע, אם יהיו עוד רעיונות, אוסיף

DgAniT BER

New member
כמה רעיונות..

1.אפשר מכשפות וכישופים זה יכול להיות מאוד מעניין 2.אפשר קליאופטרה ומצרים 3. אולי מטריקס וגם לקחת את המוזיקה משם . בקיצור כל נושא שלא תקחי את יכולה לקחת אותו לכיוון מעניין השאלה באמת לאן תיקחי את הנושא. מקווה שאיכשהו עזרתי.

כמו שאמרו מעליי...

ס=ר=ט=י=ם!! הפרימיירה שלנו השנה הייתה בנושא סרטים ומחזות זמר...היה מדהים!!! שלגייה,בת הים הקטנה,שיקגו,פינק פלויד,מרכז הבמה.... כולם כלכך התלהבו!!

Only Dance

New member
כמה אפשר סרטים? כל הלהקות עושות...

על סרטים, זה כב רלא מקורי, כי שי גם פסטיבלים עירוניים בנושא שירים מהסרטים ולאנשים נמאס כבר לראות כל הזמן ריקודים על קזבלן, וגריז וכל זה. תחשבי רחוק בהתאם לביצועים של הלהקה. קאטי.

שלנו השנה היתה בנושא אירווזיון ת'אמ

ת היה לא משו.. זה לפי דעתי כמובן.. כי זה שירים מסוג אחר.. אבל אם זה מתאים לך אז סבבה!

ולפני שנתיים הנושא היה רחובות

ניו יורק.. דווקא היה דיי נחמד.. נגיד היה ריקוד של משהו שקשור למוניות הצהובות שם.. היה ריקוד של הומלסים... של חתולי רחוב... של אנשי עסקים...עם חליפות וזה.. היה קרקס רחוב שזה היה הריקוד שלנו.. וזה היה מהמם! היה נשים שעושות ג'וגינג.. ריקוד מעודדות... היו עוד מלא.. אני פשוט לא זוכרת יותר! ואז אין שירים שמגבילים.. את צריכה למצוא שירים מתאימים אבל יש הרבה כאלה...

Only Dance

New member
את יכולה לעשות

כל מיני נושאים כמו למשל, סיפור אהבה, אנרגיה, פנטזיה (השנה היה לנו פנטזיה) מסביב לעולם כבר היה לך - גם לנו היה זה היה הכי מדהים שיש רקודים מהסרטים, על שירים פסי קול מוכרים. את יכוהל לקרוא למופע סתם בשם של הלהקה, נגיד קוראים לנו שוקולד אז למופעים שלנו תמיד יש שם גג "בטעם שוקולד" ואז מתחת הולך הנושא של ריקו הפתיחה השנה זה היה פנטזיה. ופשוט שבין הריקודים יהיה הקשר של רצף, את מלמדת רק ג'אז אז אין לי כלכך רעיונות לזה אבל תנסי כאילו לגוון בין ריקוד לריקוד ולעשות קטעי קישור כאלה, או שיהיה סיפורי כזה או שיהיה ההיפך מאין גיוון ריקוד חטאים ואז ריקוד אושר, ריקוד דאגה, ואז ריקוד שמחה וכל מיני כאלה, ריקוד בגידה וזוגיות. אני לא כל כך יודעת איך מתנהלים הדברים אצלכם. תסבירי לנו את טיב המופע וטעם הלהקה? אולי נעזור יותר קאטי.

נושאים למופע

אהההמ את יכולה לעשות מופע מנהרת הזמן! כל קבוצה תרקוד בסגנון של עשור אחר - סבנטיז אייטיז סיקסטיז, כאלה!

למעלה