נושא לדיון

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
נושא לדיון

בגלל שאין כל כך הרבה גיבורי קומיקס שחורים (אפרו-אמריקאים), העליתי את השאלה (וגם בגלל שהפורום על סף גסיסה...) מי אתם חושבים יכול להוציא את הפוטנציאל של הדמות ולשחק את גרין ("השומר הירוק" לקשיי השפה)? בהתחשב שהשחקן אמור להיות שחור (אפרו אמריקאי) אלא אם כן אהבתם יותר את השומר הלא אפרא"ם...

Aeon

New member
../images/Emo93.gif תמונה לא עולה!

ד"א שחיפשתי תמונות בגוגל,... אתם לא מאמינים כמה תמונות מצאתי, הוא אחת הדמויות עם יותר מעריצים שאני מכירה...!

Evil Beast

New member
המ אני חושב

וויל סמית'
. דנזל וושינגטון. ווסלי סנייפס. ויש עוד מלאא. אם מעדיפים את האל ג'ורדן, קייל ריינר או גאי גארדנר, אז יש מלא אנשים שישחקו אותם, אבל זה סיפור אחר.

אני אומר ש................

או וויל סמית גם הוא שחקן גדול וגם מפורסם אז הוא יכול להביא הרבה מעריצים שלו אפילו שלא אוהבים את נושא הסרט או כריס טרקאר אזה משעת שיא אני יודע שהוא בכלל לא יתאים אבל הוא שחקן קורא!!!!!!!

המ... לוויל סמית' זה לא מתאים =\

הוא יותר קומי ולא חושבת שהדמות הזאת היא בשבילו ממש.. =X והוא גם לא כזה דומה לו וזה ממש יכול להרוס...

WhiteQueen

New member
הוא דווקא לא נראה לי מתאים../images/Emo168.gif

הוא יותר מדי מאצ'ו מן מעצבן כזה.... אם דנזל וושינגטון היה יותר צעיר אז הוא לדעתי היה מושלם לתפקיד

Scarlet Witch13

New member
אה, ו... מה אמרת על ווסלי סנייפס?

שהוא "מאצ'ו מן?"
יקירתי, עליך לראות את הסרט "קדילק סופשבוע" לפני שאת שופטת אותו. XD (למקרה שלא ראיתם, הוא משחק שם דראג קווין) זה סרט כל כך קורע מצחוק. וווסלי סנייפס עושה שם עבודה מעולה.

WhiteQueen

New member
הוא משחק דראג קווין?../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני רוצה לראות!!!

sexy69g

New member
ברור שווסלי סנייפס!!!!!!!!!!!!

אהבתי אותו בבלייד, בלייד 2 , בלייד 3

Aeon

New member
באמת כולכם שכחתם שסנייפס שיחק...

בבלייד, זה יהיה קצת קשה להכניס אותו לנעליים של גיבור אחר. וגם אני חושבת שאם דנזל היה יותר צעיר הוא היה יכול לשחק את גרין... בקשר לוויל סמית הוא דווקא שחקן לא רע...

למעלה