נושא לדיון:

love angle

New member
אוו../images/Emo95.gif

הבנתי! על היומולדת! באמת מזל טוב!
חי חי נוגית והשנינות

LiNKiNPaRKiT

New member
לא*מודה באשמה*

אני לא מוצאת סיבה לאהוב אותו אם הוא לא היה הורס...הוא שחקן טוב אבל הייתי אומרת וואי איזה שחקן טוב ושוחכת מזה...

moran14h

New member
אני דווקא לא חושבת שהוא משהו

אבל אם יש שחקן טוב שהוא לא נראה טוב ,אבל המשחק שלו באמת מרשים אני הייתי מעריצה אותו. לדוגמא-ג'ים קארי..הבן אדם מכוער תחת אבל תודו שהוא אחד השחקנים הכי טובים והכי מצחיקים שראיתם!

להגיד ת'אמת..

באנשים טובים, [אני לפחות] תמיד יכולה למצוא את היופי שלהם, גם כשהם לא ה"אנשים הכי חתיכים עלי אדמות"..

../images/Emo23.gifתתארו לכם:../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

באוסקר שנה באה..הסרט "טרויה", יהי מועמד לסרט הטוב ביותר(נוסח-גלדיאטור-דה!!), ואורלנדו בלום יהיה מועמד לשחקן המשנה הטוב ביותר..והוא יזכה!!
-למרות שלא נראה לי, אני רק חולמת...חחח..
אורלנדו,אם האהבה הייתה פשע, הייתי מקבלת עליך מאסר עולם!..

OB4ever

New member
כן...

הוא מאה אחוז יהיה מועמד..אבל לפי דעתי ייקח לו עוד כמה שנים לזכות

TrinMyQueen

New member
חחחח אני מעדיפה פשוט לא לחשוב ככה

כי זה לא קורה נכון? התאהבתי בו גם בגלל המראה החיצוני, גם בגלל המשחק וגם בגלל האופי (לפי העיתונים וזה) כי בראיונות הוא כל כך חמוד ושאני קוראת את התחביבים שלו וכאלה זה פשוטטטט דברים שתמיד חלמתי עליהם... אז בואו נגיד שהוא לא מכוער נכון? אז נרד מהנושא

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif את ראית בכלל את שר הטבעות ??

אם כל הכבוד ויש כבוד כשראיתי את הסרט בכלל לא שמתי לב מי חתיך ומי לא !!! השחקנים בסרט כאלה מדהימים שכבר לא מתייחסים לזה !!! רק אחרי הסרט השני ראיתי תמונות של אורלנדו בלי השיער הבלונדיני ושאר הדברים ואז ראיתי בעצם כמה הוא חתיך והכל !!!

TrinMyQueen

New member
כנ"ל

אני אחרי הסרט הראשון סתם פתאום קלטתי תמונה של אורלנדו בלום וקישרתי בינו לבין לגולאס וככה כל הסיפור התחיל

moran14h

New member
את האמת שכן ,ראיתי

והאחרון ד"א ממש אכזב אותי.. ואני דווקא כן שמתי לב מי חתיך ומי לא וגם שמתי לב מי שחקן טוב ומי לא.. אורלנו אמר שם אולי 2 משפטים אז זה באמת לא בסדר לשפוט אותו לפי הסרטים הללו. אבל...בשודדי הקאריבים הוא לא היה כ"כ טוב..

TrinMyQueen

New member
מה??הוא היה מצוין בשודדי הקריביים!

ממש ממש ממש אהבתי את המשחק שלו שם... אפילו יותר מבשר הטבעות... אוף אני כל כך מחכה לטרויה!!

patone

New member
לדעתי רק בסרטים...

רק בסרטים של שר הטבעות הוא היה חתיך, במציאות הוא נראה כמו עוד איזה ג'וני דפ אני חולה על התמונות שלו עם השיער (או הפיאה) הבלונדיני מזכיר לי מישהו ששכבתי איתו פעם קצת אריסטוקרטי , לא ?

אהמ. שאלה טובה...../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

לוידעת
שאלה טובה אבל ממש ממש ממש קשה
אני לא חושבת.... בגלל שאם הוא לא היה כזה כוסון מהמם שווה חמוד וכו' לא הייתי שמה לב אליו כי בשר"ה הוא לא ממש מדבר..... ולא שמתי לב לאיכויות המשחק שלו (נניח...
) ובעיני המשחק שלו לא כזההההה מדהים. יש שחקנים טובים יותר. אבל הסרטים שהוא משחק בהם לא דורשים יותר מדי ידע במשחק ככה שאני באמת לא יודעת....
אוף. שאלה קשה

פרפר15

New member
אני חושבת ש.................

הוא שחקן טוב הוא רק צריך היזדמנות בסרט דרמה חזק בלי חרב כמו שג'וני דפ הוכיח את עצמו באיש שבכה זה היה סרט חזק מאוד אבל לאורלנדו יש הרבה פלוסים אני חושבת שההיזדמנות שלו כבר בדלת הוא רק צריך להוכיח את עצמו בשוקולד

חחחח ../images/Emo6.gif

באמת יותר מדי שקעת בג'וני דפ שכתבת שוקולד..
וגם לדעתי באמת במספריים של אדוארד הוא מאוד הוכיח את המשחק הטוב שלו

למעלה