נושא לדיון:

moran14h

New member
נושא לדיון:

יש לי שאלה שמזמן רציתי להעמיד לדיון: האם הייתם אוהבות את אורלנדו אם הוא לא היה יפה? התשובה שלי היא: לא. כאילו אם כל הכבוד לאורלנדו, הכישרון שלו למשחק לא ממש התגלה לעייני (אולי לעיינכם אבל לעייני לא),ואני לא רואה שום סיבה אחרת לאהוב אותו. ואני כאילו גם לא ממש אוהבת אותו אלה רק חושבת שהוא חתיך (נא לא לסקול). אז אני רוצה לדעתם מה אתם חושבים? (לא על דעתי, מה אתם חושבים על השאלה..)

OB4ever

New member
קודם כל

כן מתאהבים בו בגלל שהוא חתיך, אבל הוא כן יודע לשחק עובדה הוא שיחק במלא סרטים מאז שסיים את שר הטבעות והוא עוד חתום על עוד כמה סרטים ביניהם בושם..שזה אולי אחד התפקידים הכי קשים שיש! שנית יש לו (לפני מה שאני קוראת) אישיות ממש מתוקה והוא אכפתי מהסובבים שלו (יכול להיות שזה סתם תדמית..אבל אני לא יודעת). וחוץ מזה שיש בפנים שלו ובתנועות שלו מעיין מתיקות כזאת שפשוט בה לחבק אותו ולא לעזוב כמו דוב קטנטן!

ChipiM

New member
תאמת? כן!

כי לפי דעתי יש לו המון כישרון משחק...

מיטץ

New member
כה ...

כי לדעתי הוא שחקן מצויין ובנוסף הוא גם יפה

לפי דעתי!!../images/Emo46.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

הוא!-שחקן טוב!ו....חתיך הורס!! כי: חתיך:אין על הגוף המושלם שלו(חיוך וכו..) שחקן:משחק טוב מאוד..עוד לפני שהוא שיחק בשודדי הקוריביים אהבתי אותו , כי הוא שחקן מעולה, בלי קשר לאיך שהוא נראה.!!!!!! מי איתי?!
אורלנדו,אם האהבה הייתה פשע,הייתי מקבלת עלייך מאסר עולם

jen10

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif מה משלומכם?

רציתי להגיד את דעתי בקשר לאורלנדו כמובן הסתכלתי עליו כי הוא חתיך וגם שחקן מציון אבל מה שבאמת כאשר הסתכלתי על הקרביים היה לו שם אישיות יפה והאופי שלו היה מיוחד אז לפתע "התאהבתי" בו כי אנחנו לא מכירים אותו אישית רק בחיצוניות.

אם....

אנילא יודעת! הוא לא שחקן משו ואני קצת מרגישה לא טוב עם זה שאני אומרת שאם הוא לא היה יפה לא הייתי אוהבת אותו (אני מאלה שמאמינים שקודם כל חשוב האופי) אבל מה לעשות,אני לא מכירה את האופי שלו?!

karin byrne

New member
ת'אמת....

אין לי מושג....אני לא מכירה אותו אישית(הלוואי והייתי)...אני בכלל בהתחלה אמרתי שהוא מכוער(נו,הייתה לי תקופה לפני יותר משנה ששנאתי בה כל מה שקשור לשר הטבעות) ואחרי שראיתי שר הטבעות-שני הצריחים(באחוות הטבעת עוד חשבתי שהוא מכוער...חחחחח) נדלקתי על המראה שלו כי מה לעשות שהוא חתיך מהמם?וגם על הקול שלו....יש לו קול ממש מתוק ואז ראיתי שבנוסף לכל הוא גם שחקן טוב....כאילו ככה זה תרצו או לא תרצו הדבר הראשון שמסתכלים עליו זה המראה אצל הבנאדם כי זה מה שרואים כשמסתכלים על מישהו...את החיצוניות....אין מה לעשות....למרות שלפי דעתי האופי זה מה שקובע...

OB4ever

New member
מסכימה איתך

אבל הוא כן!!!!!!!!!! שחקן טוב!! הוא עדיין קצת חסר ניסיון..אבל מי שתוענת שהוא לא יודע לשחק טועה ובגדול!!! הוא כן יודע!! ולפני מה שאומרים עליו יש לו אישיות מזה מותק!

karin byrne

New member
נכון.....

הוא באמת עדיין קצת חסר ניסיון אבל עם הזמן הוא ירכוש ניסיון...ככל שהוא ישחק יותר ככה הוא ישתפר...ככל שהדמויות שהוא ישחק יהיו יותר מגוונות(הכוונה שפעם הוא ישחק את הרע,הטוב,המשוגע,המצחיק וכו'...) ככה הוא יהיה יותר טוב....הוא עדיין צעיר ואני בטוחה שעם הזמן הוא יהיה בהרבה יותר טוב...אבל מה שבטוח זה שיש לו כישרון ואני לא אומרת את זה רק בגלל שאני מעריצה אותו....

הדברים הבאים

מסתמכים רק לפי מה שקראתי ואין לי מושג אם הם נכונים באמת: לדעתי דבר ראשון, אורלנדו מאוד מוכשר במשחק ואני מאוד אוהבת את המשחק שלו
דבר שני, יש לו מבטא בריטי, מה שמוסיף לו הרבה פלוסים וזה לא משנה איך הוא נראה!!
דבר שלישי, לפי מה שאני קראתי באמת אורלנדו הוא בן-אדם מקסים, חובב חיות (שזה חשוב לי מאוד
) עם אישיות ממש נפלאה והקיצר, אני חולה עליו במיוחד בגלל האופי! להגיד לך אפילו את האמת, לפעמים אפילו יש פעמים שהוא לא נראה לי אפילו חתיך (בתמונות מסויימות) אבל זה בכל זאת לא עוצר אותי מלאהוב אותו!!

OB4ever

New member
צודקת!!

בהכל!! מתה על המבטא הבריטי המתוק שלו...!!!!!!!! וגם נכון יש פעמים שבתמונות מסוימות הוא נראה איום....אבל רק ב4-5

ThisIsJustME

New member
אמממ אני לא יכולה להגיד אם

כן-או-לא... אני יכולה רק להגיד שאורלנדו משתפר מסרט לסרט, ורואים את זה
ובכלל יש לו כישרון גדול
ויש לו מבטא בריטי חחח יאמי
...

מרי בל

New member
לדעתי... ../images/Emo70.gif

אני עדיין הייתי מאוהבת בו כי הוא שחקן ממש טוב לפי שר הטבעות ושודדי הקאריביים רואים את המשחק שלו אבל היה לוקח לי קצת הרבה יותר זמן בשביל להעריך אותו להתאהב בו אבל הוא כן כוסון עולמי ואני כן מאוהבת בו מהפעם הראשונה שראיתי אותו!!! וליומולדת אולי קונים לי את כל הסרטים של שר הטבעות וזה עוד 4 ימים!!!! ואני הפייייייייי אני אעשה לי מרתונים של שר הטבעות :}}}}}}

love angle

New member
אמממ../images/Emo95.gif

אני לא כזאת שטחית, אבל אני מודה שאת הרושם הראשוני אני מקבלת לפי המראה(דה), אני לא יודעת אם הייתי אוהבת את אורלנדו כמו שאני מעריצה אותו עכשיו אם הוא לא היה חתיך מושלם, אבל בהחלט הייתי מחבבת אותו כי הוא מאמי וכי הוא בעלי לעתיד. לא כל העולם בנוי מאנשים יפים או מכוערים, יש גם כאלה שהם לא יפים אבל הם לא מכוערים בכלל. אם אורלנדו היה כזה אז ברור שהייתי אוהבת אותו! כי יש לא מעין אישיות כובשת כזאת אפילו אם לא פגשת אותו, אבל אם הוא היה ממש אבל ממש מכוער אני... באמת לא יודעת! מה אתן מציבות אותי בסיטואציות כאלה קשות?! אתן יודעות שבתור אורק קצת קשה לי לחשוב.. אבל זה נושא מעולה לדיון.. מאיפה אנשים מפליצים את השאלות האלה.. אם אני הייתי רוצה לעלות על דבר כזה היה לוקח לי לפחות שנתיים..

hermayony

New member
../images/Emo185.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

למעלה