~ נושא לדיון

הבה

תאמרי לי, בבקשה מכבודך, מה את עושה בימים אלה, במה את עובדת וכמה את מכניסה כספית. כולם כבר יודעים מה אני עושה, יצאת קטנה קטנה. סילה צודק, הוא ישר דרך, ומאד סגור על עצמו. שלא כמוך.

אתה יוצא מעצם הדיון!וכי מעריכים

אדם רק לפי הכנסותיו!איזה חשיבה מעוותת! טוב לא ארד לרמתך..שגם כך נשמעת ירודה...

ממש לא

מעריכים אדם לפי מידת רצינותו. אני משקיע יותר ממך בימים אלה, וכנראה גם בעתיד. נשמע לי שאת לא עושה כלום מכיוון שאת סתם עצלנית, ומחפשת ישועה לחצי שעה שאת ערה במהלך היום, לא תוכלי להתחתן אפילו עם אדם שירצה שרק תורידי את הזבל, גם זה יהיה לך קשה. את בבעיה גדולה משנדמה לך.

הזולת הוא הראי!מה שאתה רואה בי יש

בך...!אני לא חייבת לך דין וחשבון... אני יודעת להעריך את עצמי...אני בחורה רצינית כבר סיימתי ללמוד מקצוע על רמה..אז כך שאין לך זכות לשפוט אנשים על מעשייהם בחיי היום יום אם אתה בקושי מכיר אותם! תתבגר!ודחוף!

קליט

New member
חברים, לא כתבתי "חייבת"

השאלה היא מה נראה לכם סביר מקובל והגיוני .

אתה מחפש מה מקובל במקום לשנות

את השכל המטופש! הגברים לא מבינים שזה דוחה!חפשו לפנק ולתת ורק תרוויחו מזה!תאמינו לי!

maccabist 1

New member
מממ..

אני בחיים לא ידרוש כזה דבר מאשתי.אך יחד עם זאת האישה אמורה להבין לבד שהיא קשורה לחלק הזה של הבית, אבל זה מאוד תלוי אם היא יודעת ואוהבת לבשל או לא. בציבור שלנו הנשים התרגלו להיות אלו שמבשלות, נדיר למצוא בעלים שמבשלים, אז ככה שזאת לא אמורה להיות בעיה. לסיכום: גברים , תתחילו להיות עצמאיים. נשים, תתחילו ללמוד לבשל מגיל צעיר.

למעלה