~ נושא לדיון

לכל האגואיסטים\מחלקי תפקידים

כדאי שתדעו דבר אחד. אין הבדל בין אשה כנועה ,ללא כנועה.. חוץ מהבדל אחד!!! קצב התגובה. אצל אשה לא כנועה, קצב התגובה הוא מהיר..והיא ישר מראה את מה שהיא רוצה,ומימלא החיים נבנים בצורה טובה. אצל אישה כנועה(ח"ו) קצב התגובה -שלה הוא איטי יותר. ומההשלכות של קצב התגובה (נגיד אחרי 10 שנות נישואין..פחות או יותר) סובלים כולם. הגבר ואשה -אהבתם לא ממש כבר אהבה.. כי כל אחד עסוק בעצמו..בבעיות שלו (איך לא??שכחתם ? הם הרי חילקו תפקידים מוגדרים?) אז כל אחד עסוק בבעיותיו ואין לאף אחד שותף..כי הם הרי חילקו הכל. ואז הם מרגישים מתוסכלים,כי אין מי שישתתף בבעיותיהם..ויתן תמיכה..כי הם הרי אף פעם לא חיו חיי ביחד,אז למה שפתאום יתמכו האחד בשני, הילדים-סובלים מהמריבות שלהם . כל שני וחמישי. ואז הגבר אומר:"אני לא מקבל ממנה שום רגש,אני מרגיש כאילו שהיא לא אוהבת אותי,למה היא לא מתייחסת אלי?". וכי למה שתתייחס , למי שבכלל לא אוהב אותה באמת??? כי הרי אם היה אוהב אותה באמת! לא אוהב אותה בגלל שהוא אוהב את עצמו,אלא בגלל שאוהב אותה באמת! היה אכפתי כלפיה..ותמיד חושב איך לעשות לה טוב.. אז מימלא היתה יודעת שיש לה שותף לחיים,שאוהב אותה באמת..אז ברור שהייתה מחזירה לו אהבה ותמיכה ריגשית. (וגם לא הייתה כורעת תחת העומס.. כי אחרי הכל יש לה שותף לא?) ואז היה לה זמן להתייחס אליו והוא היה נהנה מיחס רגשי טוב,של התעניינות וחום ואהבה אמיתית,מאשר חומריות..) והיא גם כן חושבת ככה,רק שהיא לא אומרת אתזה..היא פשוט יוצאת עליו.. ב`קריזות`..שהשורש והסיבה ל`קריזות` זה מהתסכול שאין לה שותף. ובגלל שהיא לא עומדת בעומס..כי אחרי הכל זה התפקיד שלה לא??? אז יש מריבות וחוסר אהבה...חח מה נישאר ? בא ניראה אם תנחשו... חומריות. ואחרי שהגבר שבע מזה ,הוא כבר מעדיף שתוריד את כל רף הגבוה של החומריות, כדי לזכות באהבה וחום אמיתי.באהבה אמיתית! לא מדומה,אמיתית!! אבל אז זה קצת מאוחר..כי הם בנו את החיים על יסודות לא טובים.. וקשה לפרק את הבניין שבנו..כדי לבנות יסודות חדשים. לכן צריך להתחיל את החיים בצורה טובה,עם בסיס טוב! שעליו יבנה הבית, שהיחסים מושתתים על חיי שותפות,הדדיות,חיי ביחד.כבוד הדדי אמיתי!!לא מדומה. אמיתי!! אז תיהיו בטוחים שהנשיקה אחרי 20שנות נשואים תיהיה טובה בדיוק כמו , ביום הראשון של יום הנישואין! ותחיו באושר ועושר עד 120.:)

למעלה