האמת? על פניו ניראה שהדת היהודית נורה שובניסטית...
ק קליט New member 22/4/11 #30 האישה אמורה לכבד את בעלה כפי מה שמקובל פעם זה היה לרחוץ רגליים . בכל התקופות היה תקף הציווי של "ומכבדה יותר מגופו" .
האישה אמורה לכבד את בעלה כפי מה שמקובל פעם זה היה לרחוץ רגליים . בכל התקופות היה תקף הציווי של "ומכבדה יותר מגופו" .
ת תמרושקית18 New member 22/4/11 #67 לעצם הדיון... אני לא חושבת שיש לאישה "חובת הזנה" כלפי בעלה....אבל אם היא עושה זאת מרצונה החופשי..אז...למה לא?! אני הייתי עושה זאת בשמחה לאהוב ליבי...
לעצם הדיון... אני לא חושבת שיש לאישה "חובת הזנה" כלפי בעלה....אבל אם היא עושה זאת מרצונה החופשי..אז...למה לא?! אני הייתי עושה זאת בשמחה לאהוב ליבי...
ג גימס בלונד New member 21/4/11 #11 יהיה מגניב אם היא תעשה זאת. יותר טבעי שזה תפקיד הנקבה. אבל לא קריטי.
ס סילה 120 New member 21/4/11 #22 התגובה שלו זהה לתגובה שלי וקראת לו כסיל אז אמרתי שהיא כסילה( הכוונה שהגיב כמוני) אז הוא לא כסיל..יש הבנה?
התגובה שלו זהה לתגובה שלי וקראת לו כסיל אז אמרתי שהיא כסילה( הכוונה שהגיב כמוני) אז הוא לא כסיל..יש הבנה?
מ מיסטר שמח New member 21/4/11 #24 תגובתו לא זהה לשלך! הוא סתם נשמע אגואיסט נצלן... מי הוא שיגיד מה מתאים לנקבה?בעע מסריח כמו דג מעופש!