~ נושא לדיון

שםאנילא

New member
מי סיפר לך את השטות הזאת? כשתעשי מה

שאמותייך בדורות קודמים עשו אז ניחא... אבל במצב של היום יש מטרות ויעדים לכל אחד מבני הזוג...לא מתאים צאי עם אישה... לא תוכלי לשנות סדרי עולם... ואף אחד לא אמר לך להיות משרתת את זה המחשבה שלך גורמת להיות כך... לכי תלמדי מה התורה ציוותה ממך ואם לא מתאים לך את מוזמנת להפסיק לברך כל בוקר "שעשאני כרצונו"...

הדברים שהוא כתב מאד מחכימים

הכל תלוי בגישה שלך לדברים. ואת לא בכיוון הנכון מחכה לך הרפתקאות בבית אם לא תעשי משו עם עצמך

ולדעתי יש מספיק תפקידים לאישה ואל

תהיו קרציות יותר מדי לפני שיקיאו אותכם מהעולם...הבנת?!

אל תדאג לה`!לכול סיר יש מכסה..ואל

תלכלך על המין הגברי..נפגשתי עם אחד שחשב כמוני בדיוק ואף התלהב שהעלתי את הנושא רק הבעיה שהוא לא ממש חסידי..כמו שרציתי..ה` יעזור שאמצא אחד שגם חבדניק אמיתי וגם אחד עם לב זהב...! אני חושבת שמגיע לי אתזה[=

maccabist 1

New member
"אחד עם לב זהב"

זאת ההגדרה של נשים לגבר חסר חוט שדרה שהם יוכלו רק לדרוש ולדרוש ממנו...

למה לדרוש?זה יבוא אוטומטית!יש לו לב

זהב לא?ח ח אז הוא כבר יחפש לפנק ולתת בלי שאבקש בכלל...וכמובן שגם אני[=יחזיר לו בכפל כפליים...!

שםאנילא

New member
להחזיר?? את מתכוונת שרק אחרי שהוא יעניק את

תשקלי אם להעניק??? אדם עם לב זהב בד"כ לא יכול לחיות

אמ זלא חכם לחכות שהשני יתחיל אז

אני יעניק אך אם אראה שאין החזרות אז אבטל את ההטבות...

שםאנילא

New member
ואז בדרך לרבנות??? את צריכה להבין שיש דרך

מסוימת להעמדת בית כמו שצריך ואחד הדברים זה לא להעמיד תנאים או לחשוב בצורה שאת חושבת ומגדירה כאן יש תורה ב"ה וצריך ללכת על פיה והתורה מתאימה לכל דור ודור... גם אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו בין אם הוא גבר ובין אם היא אישה... תלמדו את ההלכות והכל יבוא על מקומו בשלום ואף אחד לא אומר ולא אמר שאשה לא צריכה לקבל עזרה בבית..הקב"ה ברא אותך בצורה מסוימת ולא סתם אלא בגלל התפקוד שלך... לידיעתך אשה מעניקה חום ואהבה יותר מבעל לתינוק שלה ויש עוד דברים שנשגבים מבינתנו למה דוקא האישה עם כל הרגשות שלה היא זאת שבהריון...

מסכים לגמרי! מה נסגר עם השובינזם הזה???

גבר ואישה חיים ביחד ועושים הכל ביחד... עוד מעט ישאלו פה: האם אישה צריכה לרחוץ פניו ידיו ורגליו של בעלה , כפי שמופיע בגמרא כחיוב של אישה לבעלה.... הכל ביחד.... זהו!

למעלה