נושא לדיון

N a V e

New member
נושא לדיון

ב-26.7 יופיעו תיסלם המתקמבקים במרכז הקונגרסים בחיפה. לאחר בירור קצר,מצאתי שמחיר הכרטיס הוא 130 ש"ח,שזו לדעתי,הגזמה אדירה. זוהי סתם דוגמא למחירים מופקעים למופעי מוזיקה בארץ. האם לדעתכם המחיר תואם את רמת המוזיקה הישראלית?או שפשוט דופקים אותנו?

אילתושי

New member
דופקים גם דופקים

הופעה ישראלית ממוצעת (או לפחות בירושלים, בצוללת...) עולה מקסימום 70 שקל. ואילו הופעה של אמנים מחו"ל (נדיר מאד בימים אלה) עולות 250 שקל בערך. למה??

Papito

New member
../images/Emo36.gifלא בא בחשבון../images/Emo26.gif

שאני ישלם על אמן מחו"ל אפילו אם זה פאקינג רדיוהד 250 ש"ח זה סכום שערורייתי וחבל שאין יותר אמנים כמו אדי וודר הסולן של פרל ג´אם שתבע את חברת הכרטיסים שהפיצה כרטיסים למופעים של הלהקה על מחירים מופרזים!!!!כן ירבו אנשים כמוהו וקשר לתיסלם אם זו הייתה הופעה חד פעמית הייתי מוכן אב מאז "הקאמבק" שלהם הם הספיקו להופיע כמה וכמה פעמים ואני הייתי ב4 מן הפעמים האלו והסכומים לא היו כאלה (ימי סטודנט) העסקנים מנצלים את זה שיש נרקומנים של מוזיקה שאני נהנה להגדיר עצמי כך ומנצלים את אותם אנשים שסיפוק תרבותי בשבילם זה יותר מלראות ערוץ 2 בפריים טיים ולכן הם מרשים לעצמם למכור כרטיס במחיר כזה מרד צרכנים? יהיה לי קשה לא ללכת להופעות אבל מה לא עושים בשביל אידאולוגיה ד"א לא הכל נראה שחור - יש בב"ש מקום שנקרא הברקה שיש לו מנהג להביא מדי יום שלישי אמן מהשורה הראשונה בארץ כרטיס עולה סה"כ 60 ש"ח ו50 לסטודנט, אז כנראה שיש חתיכת אור בקצה המנהרה

אני שומע בעצת נשיא המדינה שמעתי

שהוא אמר שצריך לצמצם בהוצאות. גם אני אצמצם ולא אלך

PORCUPINE

New member
ושוב Papito ידידי...

לוקח לי מילים מהפה. אין לי מה להוסיף חוץ מזה ששמתי לב שהיהודים לוקחים 120 ש"ח להופעה! באיצטדיון!! מגוחך!

Charlotte

New member
בשביל רדיוהד

הייתי מוציאה סכום כזה. בשביל להקה ישראלית לא הייתי מוציאה יותר מ60-70 ש"ח

Useful Idiot

New member
דופקים אותנו.

אבל זו הופעה שאמורה להיות מיוחדת וחד-פעמית, אז כאילו מותר להם לקחת כסף.. הם מתחבאים מאחורי תירוץ. זה סכום מוגזם בהחלט... אז פשוט לא הולכים. אגב, למי שאמר שהוא לא יישלם להופעה של רדיוהד 250 שקל - למה לא? זו להקה בעלת שם עולמי, שמגיעה לארץ קטנה ומצ´וקמקת שאיןלהם שום קשר אליה (טוב, רדיוהד הם לא דוגמא, תום יורק נשוי לבחורה ישראלית). אני יודעת שבזמנו אני קניתי כרטיס להופעה של הרד הוט - ב-250 שקל. אני לא חושבת שזה סכום מוגזם להופעה של שלהקה כ"כ מפורסמת שמחליטה להגיע לארץ. אבל זו אני, כמובן. אגב, נוה - אתה במקרה כותב ב"לגוז"? np - פוליאנה פרנק - גיבור צבא ההגנה יומטוב

אילתושי

New member
בקשר להופעה של הרד הוט

נורא רציתי ללכת אבל כששמעתי את מחיר הכרטיס... אז התקשרתי אל המפיצים ודיברתי איתם ואפילו שקלתי לשלוח מכתב מחאה, וגם ניסיתי לעשות כל מיני קומבינות ואפילו לפתוח חשבון בנק רק בשביל כרטיס חינם. אבל בסוף הם ביטלו, השפנים. אני בכלל לא חושבת שזה מחיר מוצדק. אפשר לקנות 4 דיסקים ב250 שקל. ו 5 חולצות, וארוחה גדולה ל4 אנשים, או חצי דיסקמן טוב. אז לקחת 250 שקל על הופעה עלובה?

hospital_food

New member
אבל הופעה זוכרים

אני לא מדבר על להקות ישראליות,אלה על להקות מחול שבאות פעם ב... אני יודע שאני בחיים לא אשכח את ההופעה של רדיוהד, אני זוכר את כל מה שעשיתי באותו יום עד זמן ההופעה, כנל לגבי פורקיופיין. אז נכון, מחיר מוגזם, אבל(וסליחה על הקלישאה) חיים רק פעם אחת, ובמציאות הישראלית עם כמה שזה נשמע נורא ...(תשלימו תמשפט לבד)

Esmena

New member
תום יורק? לבחורה ישראלית?

דומני שהתבלבלת עם ג´וני גרינווד.

Useful Idiot

New member
יכול מאוד להיות.

אני מעט סנילית בזמן האחרון.. אאהה, על מה דיברנו..? צוחקת. ובקשר להופעה - האמת היא, שאני מפונקת. ההורים שילמו על הכרטיס... אני מכירה אנשים שקנו כרטיסי וי.איי.פי ב-280 שקל.. אבל הם עשירים במיוחד, אז לא נחשב. np - nave - it´s over now אולי גם אתם תתחילו לכתוב מה אתם שומעים?

Papito

New member
../images/Emo36.gifאני פשוט לא מבין אתכם../images/Emo70.gif|שמאל

אתם אומרים שעל להקה כמו רדיוהד תשלמו 250?? המפיקים והמפיצים אלו שאתם כ"כ אוהבים לרדת עליהם כשאתם אומרים שהם שולטים על בריטני ספירס ודומותיה, שולטים גם עליכם הם קובעים סכום שערוריתי ואתם כמו הבריטני שאתם אוהבים להגיד שהיא עושה מה שהמפיקים אומרים לה אתם בדיוק כמוה גם אתם תעשו מה שאמרו לכם ותשלמו 250 ש"ח לכרטיס!
שיבושם לכם

למעלה