נושא לדיון.

נושא לדיון.

אחרי החתונה תלדו או תעבדו? והבנות, איזה בעל תרצו? אני לדוגמא כרגע לומד אבל זה רק זמני. אני מת לעבוד! אין כסף... אשתי גם בעד. כל הבעיה זה מה יגידו...

דייייי

תפסיקו עם ה``מה יגידו`` הזה! מה איכפת לך?אם לאשתך זה לא מפריע אז כל הכבוד וצא תפרנס ותגדל משפחה בכבוד!וכל אותם האנשים שנכלים ב`מה יגידו אם יש להם בעיות אז שהם ישלמו לך משכורת חודשית ואז תשב ללמוד...תציע להם אתזה ואז תראה באמת מהם יגידו. גוד לאק בייב!

מיידלע19

New member
תלמד ותעבוד פרזיט חחחח

כמה שנים אחרי חתונה ארצה שבעלי יעסוק באיזה משרה תורנית וגם ילמד!

יש היום משרות תורניות חשובות

שאפשר להשיג בקלי קלות- כמו מנהל פורום נוער חרדי וכדו'...

פופקס

New member
זה הבעיה. שכל הבנות משתדלות להיות בסדר ורוצות

בעל שילמד לפחות בהתחלה.... דייי תפסיקו עם זה בנות. כולנו יודעים שאחרי חודש בכולל (או בלי כולל) אתן תגידו לו לך לעבוד תרוויח כסף אל תהיה תפרן.

אהממ סורי, אבל אמרתי את זה בכנות...

לתורה יש ערך עצום שהוא בלי השוואה בכלל לכסף. כל עוד זה מתאפשר (בד"כ בשנים הראשונות) זה רצוי ומועדף, אח"כ זה כבר סיפור אחר. אני לא מתכוונת בעז"ה להקים את בעלי לעתיד מהלימוד בשנה- שנתיים שאחרי החתונה, לפחות. בטח ובטח שלא אחרי חודש.

פו פו

New member
נצל``ש:כמה זה נקרא להרוויח יפה?

בשנים הראשונות אחרי החתונה?אני מתכוונת כמובן שגם הבעל וגם האשה עובדים?ובאותו ענין באיזה עבודה יכול לעבוד בן ישיבה שאין לו שום רקע?

19אריאל

New member
חרדים לדבר ה` או חרדים לדבר השכנים?

ה`מה יגידו` הזה הורררררג אותי! דייייייייייי לעשות חשבון לאנשים! תתייעץ עם הרב שלך ותעשה מה שהוא יגיד. הרבנים לא נושכים, הם מבינים גם מצבי מצוקה!

קסמאישי

New member
אני פרזיט אני אהיה אברך

אולי אם אני אצטרך אני אלמד חצי יום ואעבוד חצי יום

אם אתה שואל...אז...

ארצה שבעלי ילמד כל היום תורה... שכשבעל לומד תורה הכל אחרת, בבית שוכן שלום בית, והבעל יודע לכבד את אישתו כגופו.... וגדלים ילדים טובים וצדיקים...בית של תורה , בקיצור. והפרנסה? משמיים , אין מה לדאוג. כמובן שבמקרה שאין כסף יש צורך בהשתדלות, וגם את ההשתדלות הזאת יש צורך להתייעץ ברב ...

למעלה