רציתם דיעה נשית..../images/Emo4.gif
אז יש עלי אחת.. <דיעה> אם מישו רואה בסקס, חויה גופנית נטו אז מומלץ לו שינסה הכל,שלישיות רביעיות חמישיות ואפילו תרצות..<12> עם בע"ח, עם עזרים טקטים, עם השכנה סאדו מאזו, ביזר...למה לא? שאף אחד לא יחפש נימת שיפוט באמירה שלי אין בה,-חופשי, מי שרואה בחוויה הזאת חוויה גופנית בלבד, זה מתאים.. מי שמכליל בה עוד דברים, כמו חלילה אהבה או רגש, כמו אינטימיות כמו איזה "יחד" ייחודי שלי ושלו, אז קיבוץ הגלויות לא מתאים.. כשאני וגופי מתיחדים עם האיש שלי, אז אני רוצה לאסוף כל נשימה שלו, לא לפספס שום התכווצות,לחזות בכל שינוי באישונים שלו, ולא לחלוק בהם עם אף אחד רוצה להגיש לו כל עווית שלי, כל תשומת, כל מבט, ולא לבזבז אותם על אחרים או אחרות כי הסקס עם אותו אחד שהוא בהגדרה "שלי" הוא חלק ממכלול אינטימי ורגשי רק שלו ושלי וזה סוד הקסם לפחות אצלי, זה מה שמבדיל את הזיון ממעשה האהבה, ואם כבר בא לחוות סקס מולטי פרטנרי הייתי ממליצה רק עם זרים מוחלטים.. כשזו נטו חוויה גופנית.. כשהולכים על זה מפוקחים ככה לא מסכנים זוגיות. אולי אני שם כי כבר עברתי כמה שלבים בהתפתחות האבולוציונית שלי ואולי סתם ככה כי זו אני, עם התפיסה שלי לא מחייב אפ´חד, לראות בזה מנטרה רק עוד דיעה דיעה שלי.. אור אחד על אחד<ת>