נושא לדיון..

ס א ט י ן

New member
אין לך למה...

אני באמת לא חושבת שיש קשר לאם הקשר ימשיך או לא ובין נשיקה בדייט ראשון:)

shirly221

New member
אני לא בעד..

אם זה מישהו שמכירים עוד מלפני ויוצאים איתו לדייט והולך טוב אז אולי כן. אם זה מישהו שיוצאים איתו והולך גרוע אז ברור שלא. אם זה מישהו שלא מכירים והולך ממש טוב אז גם לא... ולמה לא? יש משהו נחמד בהמתנה ובציפייה. נכון לגבי סקס, נכון לפעם הראשונה של "אני אוהב/ת אותך" ונכון גם לגבי נשיקה. בעיני אם הפגישה הלכה טוב אז יש למה לצפות להמשך.. לדעתי ככל שדוחים (עד גבול מסויים כמובן), את הפעמים הראשונות של הקירבה האינטימית הזאת - נשיקה וסקס- זה הרבה יותר מתוק כשזה קורה. זו דעתי, אם כי אני מסכימה שכל מקרה לגופו.

ssexylady

New member
ניסיתי...

את השיטה שלכם.. של בלי נשיקה בדייט ראשון וזה כזה מעפן... זה משאר הכל בגדר של
שאלה...

smartblonda

New member
הכל תלוי באיך הדייט הלך והאם יש

רצון לראות בשנית את אותו הבחור. למרות מה שכתבתי היו לי הרבה דייטים שלא רציתי לסיים בנשיקה והם המשיכו,הכל עניין של רצון באותו הרגע והם זה מתאים לי בופן אינדיווידואלי.

oferyosi

New member
מה עשית לי תגידי..נשיקה אני רציתי..

ממה עשית עניין סה"כ נשיקה.. מילים: חיים נחמן ביאליק

oferyosi

New member
אח שלי אני צוחק...

זה להראות באירוניה עד כמה השיר ירוד מחד, אבל מה..קולע מאידך (אל תדאג אם מושיק עפיה יקרא את המשפט שכתבתי עכשיו הוא לא יבין
)

בעד...

אם הדייט טוב ואני רוצה להמשיך להתראות עם הבחור הזה אני לא אתנגד שהוא ינסה לנשק אותי, וד"א עם הנוכחי הוא היה כ"כ ביישן שאני נישקתי אותו בפגישה הראשונה.

omer73

New member
תלוי

תלוי בהרגשה, איך היה הדייט, אם יש לי רצון להמשיך לפגוש את אותה בחורה. מבחינתי נשיקה בדייט ראשון לא מעידה על כוונות, אלא משקפת את הקירבה שנוצרה. כי מי שמראש לא בקטע לא מע' יחסים רצינית לא ישנה אם תהיה נשיקה או לא, ומי שכן מעוניין, גם, זה לא ישנה במיוחד...

בעד, אבל זה לא חובה...

רק אם מרגישים שזה מה שנכון לעשות באותו הרגע. אני ובן זוגי למשל לא התנשקנו בדייט הראשון, וגם לא בדייט השני- רק נשיקה על הלחי ומודה שזה גרם לי להרגיש שאולי הוא לא מעוניין, אבל הוא סה"כ לא רצה להלחיץ וללחוץ ולכן חיכה ובדייט השלישי- לא הצליחו להפריד ביננו
היו פעמים שהייתה נשיקה כשהבחור מצא חן בעיני, והיו פעמים שלא הייתה נשיקה גם אם מצא חן בעיני.

למעלה