נושא לדיון..

לורן5886

New member
נושא לדיון..

נשיקה בדייט ראשון בעד
או.. נגד
וכמובן הסבר למה בחרתם בתשובה הזאת? :)

adi1331

New member
נגד

מהסיבה שנשיקה משמעותה אינטימיות בין שני אנשים. לא קרה לי שלאחר או במהלך דייט ראשון התנשקתי. פשוט לא נראה לי מתאים לפגישה ראשונה...

adi1331

New member
כן. גם אם הדייט הלך ממש ממש טוב

לא רואה את עצמי מתנשקת עם בחור שאני בקושי מכירה... לא יודעת... זו אני... אמנם זו סה"כ נשיקה, זה נכון, אבל עדיין.

ChilD SouL

New member
למה להכנס לתבניות../images/Emo35.gif

כעיקרון, אני לא כ"כ בעד נשיקה בדייט ראשון, אולם אם הדייט הולך טוב ויש זרימה טובה ורואים שיש פוטנציאל [משני הצדדים] אז אין שום דבר בלחתום את הערב בנשיקה.

לא יכולתי לענות על שאלה זו טוב יותר.

אני לא בנאדם שנוטה להסכים להתנשק בדייט ראשון אבל , ותמיד יש אבל - יש מקרים יוצאי דופן (לא שיצא לי) ואם אכן יש פוטנציאל, ואת הרגע הנכון והקסם...באמת שאין שום דבר מלחתום את הערב בנשיקה. אחת. קטנה. ולא יותר מזה. ושוב, אני בד"כ לא בעד.

nate2000

New member
בעד

מבחינתי זה תמיד היה סימן אם יש סיבה להמשך. לרוב אם הדייט נגמר בלי נשיקה כנראה שהבחור לא היה מעוניין וזה נגמר בפגישה אחת (לרוב מצידו). מנקודת מבטי, קשרים משמעותיים שנמשכו מעל לשבוע- כולם נגמרו בנשיקה.

תלוי...

במידה של איך את רואה את הבחור. אם את בכלל רוצה איתו קשר רציני , אם כן עדיף שלא כי זה לא מתאים לדייט ראשון,וקצת מראה על "קלה להשגה" אם את רוצה סתם משהו אז בכיףףף. בגדול אני נגד.

לורן5886

New member
נשיקה בדייט ראשון לא מעידה על המשכיות..?

בעיקרון ברור שאין תבנית מסויימת.. של כן או לא.. מצד שני אם אין נשיקה זה גם מעיד על רצינות כלשהי.. שלא רצים מדי.. מבלבל משהו...

Simple but

New member
../images/Emo212.gif ,הכנת פעם ?

גם אני לא ,אבל דברים אחרים כן. לא נראה לי שניתן לצפות זאת. אז אפשר לכוון ,אבל לרוב ,התוצאה משתנה... אני בעד לתת לרגעים לעשות את שלהם.

adi1331

New member
לורן... נכון אמרת

כשאין נשיקה בדייט הראשון זה מעיד על רצינות. וזה אחד מהדברים החשובים לי בבן הזוג. לא אוהבת כאלה שבדייט ראשון רוצים להתנשק... ויצא לי לפגוש המוןן כאלה... אחד מהם הרגיש עלי שהתעצבנתי.. הוא אמר לי "נראה לי שאם אני מנשק אותך עכשיו את מרביצה לי..."

nate2000

New member
זה לא מצביע על כלום

מצד אחד את יכולה להתנשק והדבר לא יגיע לדייט שני ומאידך גם אם לא תתנשקי לא יגיע לדייט שני. יש עניין כזה שנקרא מומנטום ואם הולך יפה עם בחור ואת נמשכת אליו, למה לעצור את עצמך? רק בגלל איזושהי אמונה שבחור שרוצה להתנשק בדייט ראשון הוא לא רציני? הרצון לנשק כי מרגישים משיכה מעיד רק על זה ולא על כלום. את דואגת שזה יגיע למיטה ושהוא יפרש את זה כהזמנה לסקס? א. לא בהכרח. ב. יש דרכים לא להגיע ליטואציה כזאת. ג. זאת לא בושה להגיד שרוצים סקס ואוהבים סקס (גם נשים).

ס א ט י ן

New member
אני חושבת שאת טועה...

יש אנשים שאפילו מגיעים לבייס 2 או 3 בפגישה הראשונה, ולמרות זאת מפתחים את זה לקשר מאד מאד ארוך...של שנים אפילו. אין שום קשר לפי דעתי, ובטח שלא מראה על "קלה להשגה", אלא אם היה חיבור גדול, או לא.

אינדיבידואלי

אני לא נגד ולא בעד. כל מקרה לגופו, על פי הנסיבות, על פי הזרימה של הדייט וכמובן שזה מתאים לשני הצדדים.

זה תלוי

רציונלית, אני חושב שעדיף לא להתנשק בדייט הראשון. כדאי להכיר יותר ולראות האם באמת שני הצדדים מחפשים אותו דבר והאם שני הצדדים מתאימים זה לזו לפני שמתחילים להתקדם, ו/או להתלהט ולהיסחף. מבחינה מעשית, זה לא מיד עובד כך. זה מאוד תלוי איך הכרתם, והאם הכרתם לפני, וכמה פעמים דיברתם לפני הדייט הראשון. למשל, כשאר מכירים בחורה דרך האינטטרנט ובמשך שבועיים מדברים איתה בטלפון כל יום, בדייט הראשון יכולה להיות הרגשה של קרבה ואינטימיות מספקים כדי להתנשק. חוץ מזה, הדברים שכתבתי רלוונטים למקרה בו מדובר בקשר רציני. אבל, אם שני הצדדים מחפשים קשר קליל וכייפי, שיש בו יותר מסקס, אבל לא בטוח שהוא יתפתח למשהו רציני, נראה לי שאפשר להתנשק בפגישה הראשונה. בלאו הכי, הנשיקה הזו לא תעיד על רגשות, אלא על דחף או משיכה או על אימפולסיביות. האם קשר מסוג כזה הוא רעיון טוב או לא, זו כבר שאלה אחרת.

ס א ט י ן

New member
זה כל כך תלוי

לפעמים דייט ראשון יכול להיות כמו קסם. חיבור ישר, כימיה, ניצוץ....במקרים כאלה, אני לא רואה שום סיבה לא להיפרד באיזו נשיקה קטנה... ולפעמים יש דייטים שלוקח אפילו 3 דייטים עד שמרגישים חיבור... הכל תלוי..

לורן5886

New member
אוקיי אז..

היינו בדייט שלדעתי היה מוצלח.. כבר דיבר על הפעם הבאה.. שלח הודעה אחרי ואפילו התקשר יום אחרי.. אבל.. הערב לא הסתיים בנשיקה.. ואולי זה המוח המקובע שלי שדייט שהלך טוב חייב להסתיים בנשיקה..תמיד האמנתי שזה מעיד על המשכיות.. ככה שכרגע זה די מהרהר אותי..

למעלה