נושא לדיון

בלו אייZ

New member
נושא לדיון ../images/Emo88.gif

עולם ה א י נ ט ר נ ט
אז כל מי שקורא אותי כעת ובכלל - מרבית האנשים בעולם המודרני עושים בו שימוש רב ויומיומי - משימוש במאגרי מידע, כניסה לפורומים, צ'אטים, כתיבת בלוגים, קבלת אינפורמציה מיוחדת, משחקים, מתן עזרה נפשית וכו'...אינספור שימושים לרשת...הלא כך?.... אבל....
האם אתם חושבים כי בסופו של דבר זהו כלי הורס דווקא (למשל אם תחשבו על כיוון של פגיעה בחיים האישיים של אדם זה או אחר בעקבות כתיבה בפורומים או בגידות רבות בעקבות השימוש בנט או נזק לנוער הצעיר בהיחשפו לתכנים אלימים/סקס וכו'...)?
האם החשיפה לאינטרנט קידמה אתכם בחיים או במקום מסויים הזיקה?
האם אתם מרגישים "מכורים"? ואם כן למה/כמה זמן אתם מקדישים לנט ולאיזה צרכים? האם אתם חושבים שבזמן שאתם על המחשב יכולתם לעשות דברים מועילים יותר (תחביבים/עבודה/פגישות עם חברים ומשפחה/בילויים מחוץ לבית וכו').
האם החשיפה לאינט' הובילה אתכם להכיר חברים/ות חדשים וקרובים (מעבר לוירטואליה) ואולי אפילו ב"ז (בן/ת זוג)? אם בא לכם להתדיין בנועם - אשמח לשמוע אתכם

odo13z

New member
מודה בכל פה....אני מכור...../images/Emo66.gif

לטוב.....ולרע. היכרתי אנשים חדשים....? בטח. הרבה. חלקם מקסימים. מיעוטם....שינו את חיי. מיעוט אחר....מעצבנים. ו......בטח. בנועם. אבל לא עם נועם...
עם "נעמה".... טוב.....מה אני "נועם"...?

מיקו 42

New member
על קצה המזלג

כמו בכל דבר בחיים טיפה מעל המותר וזה גולש ומבאיס לדעתי ישנן דעות לכאן או לכאן אבל עצם החשיפה לכמות כל כך רבה בכל המובנים למעשה חושפת את אותם צדדים שלא הכרנו ו/או לא נתנו להם את הדעת מספיק אני מאמין שבסופו של דבר נ כל אחד/ת ימצא את מבוקשו כאן

ערו

New member
לפעמים

אני חושב מה עוש הורים שלנו בלי זה..בלי האפשרות הזו.. בטח היה להם משעמם.. אך מיד אני מתעשת ונרגע שבעצם עדיף כך..לך תדע איפה הייתי היום.. צריך לשים על כפות הידיים את החיובי והשלילי בזה,ולראות מה כבד יותר, ישנם צדדים חיובים כמו המידע הרב שאתה יכול להפיק מכאן.. מצד שני יש הגירויים והפיתויים ללכת למקומות שונים.. אני מכיר זוגות שהתחתנו כתוצאה מגלישה..אך לצערי יש גם את ההיפך, משפחות נהרסו..יש מי שיגיד שדווקא ניצלו..אולי.. לגבי היתמכרות וואלה מכור!..מה אגיד לך..יותר מידי,אך הגבולות הם רק בעבודה..בבית ממש מעט..בקושי.. הצרכים בעבודה הם קשקשת בפורומים..ובבית..יותר שנתקלים בשאלות של ילדים. מאז נישואיי כמות החברים ירדה,וכאן במדיה הזו מצאתי לי חברה מאוד מגוונת..ומשעשעת משו,ואני מאוד נהנה ולו רק בגלל הסיבה שאני לא צריך לארח...סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם! לא רשמת את דעתך..

גל ים..

New member
אמרת נכון זהו כלי..

ולכן יש צורך להתייחס אליו ככזה,הוא שימושי הוא נזקק הוא יכול בהחלט לעזור אך גם להרע,צריך לקחת את המינון הנכון בכל פעם מחדש,וכשמרגישים שפתאום זה רע פשוט עפים הלאה.. החשיפה לאינטרנט גרמה לי לפחות להכיר אנשים מדהימים,כי פה בעולם הזה אתה יכול להתחבר עם קצינים ועם עמך ישראל ואתה יכול לדבר עם עורכי דין,הראה לי אדם ברחוב שיוכל לגשת לעורך דין ולדבר איתו כך סתם ללא תשלום? עולם וירטואלי לא מאמינה בזה,כי מאחורי מסך עומד אדם עם רגשות לב נשמה,וכשהמילים נאמרות לו בעקצנות הוא בוכה,כשמלטפים אותו הוא מחייך,רק שמשום מה כל הזמן המושג הזה וירטואלי קיים. וברגע שאנשים יבינו שאין הבדל בין טלפון לבין אינטרנט ומאחורי המסך יש אדם ולא מיקי מאוס דברים ישתנו.. אני יודעת שיש הרבה חברים שהכירו דרך הנט ומאוד מאושרים,אפילו מכירה זוג שהתחתן מהכרות בנט,בכל זאת נט הוא עולם שלם שבהחלט נותן עוד פירצה לאנשים להכרויות ובעיקר לשמוע וללמוד ...

טאKילה

New member
האינטרנט הוא עולם מתוך עולם!../images/Emo3.gif

נגיש יותר, הוא כאן ממש בתוך הבית לצידו הקפה שאני אוהבת הפינה הנוחה שלי, וממנה אני נוגעת במה שמתחשק לי לגעת. אני מוצאת בו מגוון דברים מעניינים.. גם מעצמי יכולתי להוציא ולהביא לכאן כמו שבמציאות אולי לא היתי מוצאת לזה מחשבה. יש במדיה יופי, מסתורין, ואף סחף לזרות, וזה מעניין מסתבר שקל לנו להפתח מול זרים, ולקלף את עצמנו מכל קליפות השיריון שעוטף ושומר עלינו מפולשנים. הכרתי במדיה אנשים רבים, התחברתי עם מעט מאוד אנשים, כשלתי פה ושם והכי הכי כשלתי כשחשבתי שיש לי חברה אמיתית אחרי בערך 6 שנות חברות אני הייתי לה תמיד חברת אמת לצערי גיליתי שהיא מכרה אותי בפחות מקליפת שום, בשבילה הייתי רק לצרכים האגואיסטים שלה. זרקתי אותה לאלף עזזל, כי נאמנות אצלי זה ערך עליון. אני אוהבת את המדיה, אני מאוד אוהבת לכתוב בעיקר שירה, הכתיבה שלי קולחת טוב יותר עם מקשים, למרות שגם עם עט יש לי כתב מעוגל מסודר ונעים לקריאה. אני אוהבת מאוד את האינטרנט וכל מה שיש בו. מכורה נו............
ערב טוב

בלו אייZ

New member
קראתי את התגובות....

אהבתי את שרשמתם
מעניין מאוד....הייתי שואלת עוד כמה שאלות אבל אשאיר את סקרנותי....

dardara

New member
לדעתי ../images/Emo140.gif

כל דבר שאתה מאבד עליו שליטה ,הינו התמרכות ואם יודעים לשים גבולות ,שאתה קובע לעצמך אותם הרי שתדע תמיד להסתדר . לטעמי הכתיבה באנטרנט צריכה להיות מתוך הנאה וכפיות ברגע שסה גולש לרמה קיצונית לכאן ולכאן הרי שכל ההאה שבדבר הופכת לסיוט ולנזק בלתי הפיך . . ערב נעים לכולכם

למעלה