נושא לדיון......

תותי 4

New member
נושא לדיון......../images/Emo62.gif

מה דעתכם על המפלגה "עלה ירוק...."?.... אם אפשר בכלל לקרוא לה כך... לדעתי ואני קיצונית בנושא, הם חבורת דבילים שאני מאחלת להם להתעורר מהחלום המטופש שלהם בלהעביר חוק בכנסת בלתת אור ירוק לשימוש בסמים,מתי הם יבינו שאמסטרדם זה לא ישראל......וישראל זה לא אמסטרדם.ולעולם גם לא תיהיה.נכנסתי לאתר שלהם ואני חיבת לציין מפחיד לחשוב עם אחד מהרעיונות שלהם יצא לפועל.

אני דווקא מאוד בעד.

תחשבי על זה רגע.אם הגראס יהיה חוקי,הרי שסוחרים לא ימכרו את זה בסימטאות חשוכות לכל מי שרק מוכן לשלם,אלא זה ימכר באופן מסודר,החורמ יהיה נקי,המחירים יהיו שווים פחות או יותר,ותהיה הגבלה על גיל,כך שילדים,שאגב היום קונים גראס בצורה חופשית,לא יוכלו לקנות,אלא אם מישהו יקנה עבורם,בגיר.. אני דווקא מאוד בעד לגאליזציה.חוץ מזה תחשבי גם שבלי שום קשר,היום כשמישהו הולך לסוחר,הסוחר נוטה לרוב גם להציע לו עוד כל מיני דברים על הדרך,אני לא אומרת שזה קבוע,אבל רובם פועלים בצורה הזו,וכשהעניין החוקי יוסדר,ימכרו רק גראס נקי,לא ינסו למכור עוד דברים,וישמרו על המשתמשים מפני "עבודות בעיניים". דעתי שלי... יום כתום תותינה

לצערי, לא נותר לי אלא להסכים

עם אנשל. הסיבה היא הסיבה הפשוטה ביותר והיא כאן מוצגת במילים פשוטות שלא הייתי יכולה להשתמש אותן בעצמי. הן עיניני הגיל, הן עניני הסוחרים, הן עניני הרחקת המונופול מהסוחרים שרק אלוהים יודע עם מה הם מערבבים את הזבל הזה, כן, עבורי זה זבל. אבל עדיף לבודד את הסוחרים מהקהילה. אני מתפללת שיום אחד ישראל תישאר מבודדת בעיניני סמים מכל מדינות הסובבות. הם הרי מה שמחפשים זה להרוג אותנו לאט אבל בטוח. הסמים ברובן מגיעים מהמדינות "השכנות". שכנים הרי לא בוחרים - כמו משפחה. מי שגר על ידינו לא בידינו לבחור אותם. אני מתפללת שישראל תישאר בודדה כספקית יחידה של סמים. הכמויות יהיו יותר קטנות והם יהיו "כחול-לבן". כל הכסף שהיום אנחנו במו ידינו מממנים את החמאס, הפאתח וכל החולירות הדומות ישאר כאן ויהיו מעבדות לסמים משלנו. אני יודעת גם שזהו חלום, ככה אני רואה את מזרח התיכון החדש בנושא סמים. אני מתפללת, זכותי להתפלל לאלוהים האישי שלי, שזאת תהיה המטרה האישית שלי בשנים שאלוהים הבטיח לי שאמשיך לחיות. שבת שלום, גלית

למעלה