נושא לדיון - פרידה

נושא לדיון - פרידה

האם יש הבדל בין גברים לבין נשים כשהם מחליטים להיפרד מבת זוגם או בן זוגן? מהי ההתנהגות הטיפוסית של גבר כשהוא אומר לה: בואי ניפרד ומהי ההתנהגות הטיפוסית שלה כשהיא אומרת לו: בוא ניפרד? מדוע בסרטים הגבר מפנה את חדר השינה או עוזב את הבית? אני מכירה אשה שהתגרשה מבעלה ושניהם חיו באותו הבית עד שהיא מצאה לה דירה קטנה בעיר אחרת. אני נורא מתענינת בפרידות. [אולי אכתוב סיפור על זה פעם, מי תדע?]

טוב נו...

בסרטים הכל יכול להיות.... ההגיון אומר שגבר יוצא טכנית מהבית כי בדר"כ האישה נשארת עם הילדים...ככה זה ברוב המקרים. אני בהחלט מכירה סיפורים שקרה גם ההיפך... לגבי פרידות... לא חושבת שיש הבדל במה שמרגישים אבל אולי הביטוי ההתנהגותי והרגשי שונה... עד כמה שידוע לי...גברים נוטים לשים בצד את הבעיה ולהשקיע את עצמם בעבודה או בבילויים פשוטים עם חברים שלהם, כי ככה יותר נוח להם להתמודד עם הכאב...הם מעדיפים לא לדבר על זה כל כך...כל אחד מהסיבות שלו... לעומת זה...נשים נוטות לשים את הבעיה במרכז העניינים ולמצות את כל מגוון הרגשות שיש להם מהפרידה ובדר"כ מדברות על זה עם חברות שלהן ומנתחות את המצב מכל כיוון אפשרי...מה שגורם להם למעשה להעצים את הרגשות שלהן כלפיי הנושא אבל יחד עם זאת..מביא אותם לרוב להשלמה יותר מוקדמת עם המצב...כי מה שחשוב להן זה שהנושא דוסקס. בת'כלס אני לא חושבת שיש איזה שהיא התנהגות טיפוסית אופינית של איך מיושמת הפרידה עצמה ... כל אדם ודרכו שלו...מספר הדרכים כמספר בני האדם... אבל מהסיבות שהזכרתי קודם...גברים לרוב מעדיפים להתחמק או לחתוך בבת אחת... ולא להפוך את הפרידה לשיחת פרידה כבדה שקשה לצאת ממנה...שוב כל אחד מהסיבות שלו... ונשים לרוב מעדיפות לסגור מעגל ולעשות שיחת סיכום רצינית וחשובה שתאפשר להן לסגור מעגל ולהמשיך הלאה... ואני לא באה כאן מעמדה של מה צריך או לא צריך... או משום עמדה של שפיטה... הדרך להתמודד היא לחלוטין אינדיווידואלית...וכל דרך כשרה בעצם!

rldog

New member
אני מצפה שמי שיוזם את הפרידה

יעזוב את הבית, אחרת למה היוזמה?

bulb

New member
הגבר אומר לה "עופי לי מהעיניים" ותוקע גרעפס

בירה לצורך הדגשה. האישה עומדת במטבח על הסירים וממררת בבכי. נו באמת, התנהגות טיפוסית? כמה טיפוסי מצידך. את חייבת להפסיק לראות סרטים בהולמרק.

מתעניינת בפרידות ? שוקלת להפוך לעגלון ?

לדעתי - אין התנהגות טיפוסית - כל טיפוס הוא עולם בפני עצמו - תלוי בכמה זמן היו ביחד - חודש או 10 שנים תלוי בסיבת הפרידה - החלטה הדדית שמישהו החליט להרים את הכפפה או בגידה למשל תלוי בגיל תלוי בהמון דברים.

../images/Emo12.gifWTF

רגע רגע שאני אבין.... כל העניין שלך בנושא הפרידות בהודעה הראשונה שלך... נועד בעצם להביא אותך להצהיר ש "היית בכפרים ביוון" ..???

בזה את צודקת...

בואי נעשה הפגנה נגד מותגים...יאללה קדימה...."העמותה להחזרת מפעלי אתא".....

צאצי

New member
לפי דעתי

אין מה לעשות הנשים הן עם יותר רגשן פועלות לפי הלב ואילו הגברים פועלים לפי רצון לפי מחשבות האישה נקשרת יותר מאשר גבר

למעלה